2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
بهش میدادم تموم شده دیگه قرصاش رویال ژل میخورد ال کارنتین الانم نزدیک پریودمه دل دردای پریودی رو دا ...

بهش بده اگه تموم شده فرتیل اید مردان هم بچه ها میگن خوبه حالا بچه ها بیان داروهای که به شوهراشون دادن بگو تابهت بگن

عزیزم چی بگم😥انشاءالله که طبیعی باردار بشی دیگه کارت به اینکارا نکشه

مسکلتون چیه؟؟البته اگر دوست داشتی بگو عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
فیروزه جون و بهار جون من ۴ ماه پیش سزارین کردم. بستگی به بدن خودتون و همچنین دکتری که عمل میکنه داره ...

آها 

مرسی عزیزم  از توضیحاتت مبارکتون باشه خوش قدم باشه  

خداروشکر که خیالتون راحت شد و بسلامتی بدنیا اومد ❤️😍 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند شنبه ها هست و چجوری نوبت میده؟میشه شماره شو بدید،تلفنی نوبت میده؟میشه راهنمایی کنید عزیزم چندتا ...

شنبه دو شنبه سه شنبه پنج شنبه هستش همیشه هم شبا ساعت ۸:۳۰ ب بعد میاد. مریضاش زیاد نیستن ولی دکتر با تجربه ای هست 05138824259 شماره مطبش تلفنی هم نوبت میده دکتر خیلی قدیمی هس سنش زیاده ولی همه مریضاش ک سزارین کردن راضی هستن و رضوی هم می‌ره . عزیزم  شما خودتون میخواین برین رضوی یا اون خونواده می‌خوان حتما برین رضوی ؟ چون بقیه بیمارستان ها هم خوبه رضوی فقط فوق خصوصیه 

اها انشالله بسلامتی باشه  اره رفتم یکیش ۱۷۸۰ بود یکیشم۱۷۷۰ سنشون چهار روز اختلاف داشت  و ...

این هفته های آخر گوشت و پروتئین بیشتر بخور. برای وزن بچه ها خوبه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
وای عزیزم اینجور میگید ترس ورم میداره 🙈منم دو قلو ام

از کجاش ترسیدی؟ یک یا دو قلو فرقی نداره، بالاخره باید یه جور بیاد بیرون دیگه😁

خدا کنه برا منم الرژی باشه اخه اینجا ترسوندنم میگن خودایمنی شاید باشه آزمایشم که چیزی نشون نداد و دو ...

برای من که این علائمی که نوشتم بود و الان هم گاهی میاد که سیترزین میخورم یا قطره چشم می ریزم. چشمام و لبم به شدت میخاره،  من هم اونقدر میخارونم که چشمام میشه کاسه خون.

فیروزه جون و بهار جون من ۴ ماه پیش سزارین کردم. بستگی به بدن خودتون و همچنین دکتری که عمل میکنه داره ...

سلام باران جان

ممنون که هستی و قوت قلب میدی❤️

من بیشتر از دردش از این میترسم درد مانع بشه بتونم درست به ۲تا بچه برسم. البته بعد زایمان میرم خونه مادرم و الحمدالله ایشون کمک هستن.

کاش به سلامتی بگذره این روزا 🥴

سلام باران جان ممنون که هستی و قوت قلب میدی❤️ من بیشتر از دردش از این میترسم درد مانع بشه بتونم در ...

عزیزم اونقدر حس مادر قوی هست که اصلا درد خودت فراموشت میشه. الکی که نیست میگن بهشت زیر پای مادران هست. خدا مادرت رو سلامت حفظ کنه که کمکت هست

خب چن وقت اقدام بودید شرایطتون چجوری بود؟؟؟ میشه توضیح بدید از شرایطتون

من اولین بار دو سال پیش پانکچر کردم تو آزمایش و سونو ذخیره تخمدانم کم بود به خاطر همین تخمکهام هم تعدادش کم شد هم پوچ بودن به خاطر همین هم جنین نداشتم از دوتا پانکچر یکدونه جنین داشتم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام بچه ها.یه خانومی تو فضامجازی گفت هیچ مشکلی نداشته فقط tpoبالا بوده که دارو تیروییدنیهورده.بعد انتقال دکتر گفته باید سرم بزنه که سرم دیر پیداکرده و جنین هاش سقط شدن.به من نیگ پیش متخصص ایمنولوژی برم.میگ بلید سرم بگیری.بچه ها ترس ورم داشته برم ویزیت بشم یفنی؟میگ پیش متخصص غددنروه.من الان متخصص زنان لووتروکسین داده میخورم

سومی میگن خیلی سخته خدا رحم کنه بمن

من دوتاسزارین داشتم یکی بیهوشی یکی بیحسی هردو با اینکه درد داشتم اما خوب بودن . راستی دوستم پمپ دردگرفته بودخیلی راضی بود اما من شیاف استفاده میکردم . شماهم خواستی پمپ دردبگیر 

آناشید جان برای تشخیص قطعی سلیاک باید بیوپسی از روده کوچک انجام بشه و همینطور آزمایش .انجوری نیست که ...

عه، چه میدونم رادیس جون ادم به همه چی شک میکنه دیگه، نه ندارم علایم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مرسی قربونت برم اونو که خودم چند بسته خریدم میبرم باخودم اگه ندن هم خودم میزنم دفعات قبل نمیزدم بخاط ...

ان شاالله زایمانت راحته و تن سالم میای خونه😍😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍