2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
هاش سی جی آمپول آزاد سازیه  نیم ساعت دیر زدی یعنی نیم ساعت تخمکها دیرتر آزاد میشن مشکلی نداره‌ ...

بله پنجشنبه روز ۱۱ سیکلم هست و پانکچر دارم از طرفی می خواستم حتما فرش انتقال بدم چون با فریز منفی میشم ولی ضخامتم دیروز ۷ بود و دکتر گفت تعریفی نداره حتما روز پانکچر به ضخامت توجه کنن. دیگه بعد از تخمک کشی ضخامت اضافه نمیشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم سارا به جنین شناس اطمینان دارم میدونم کار بلده کانادا درس خونده من برا همین رفتم بهمن اصلا. ...

وقتی جنین شناس اینو میگه واقعا باید آدم به فکر فرو بره و تحقیق بیشتری کنه برای انجامش.

وگرنه کیه که بدش بیاد پول بره توی جیب بیمارستانش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
[QUOTE=304766947]من یک سلیاکی 😅 گلم اگر مشکوکی و تهرانی فقط برای تشخیص برو پیش دکتر حق ازلی[/QUOT.. ...

گلم من ده سال رژیم 

نون، تمام محصولات آرد و گندم ، همه محصولات کارخونه ای چون مثلا ماست ممکن نشاسته داشته باشه 

من وزن کم کردم 

چیکار کنم عزیزم اصلا شناخت نداریم آخه مطبشون کجاست؟

بین سامانیه و هاشمیه 

من بارداری اولمه میرم پیشش ولی میگن دستش سبکه و واسه سزارین خیلی خوبه زود راه میوفتی خوبم بخیه میزنه مهناز آمالی خامنه 

گلم من ده سال رژیم  نون، تمام محصولات آرد و گندم ، همه محصولات کارخونه ای چون مثلا ماست ممکن ن ...

وزن کم کردی فهکیدی سلیاک داری؟  سقط چی داشتی؟ درسته که بیماری خاموشیه؟   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
گلم من ده سال رژیم  نون، تمام محصولات آرد و گندم ، همه محصولات کارخونه ای چون مثلا ماست ممکن ن ...

تو ازمایشات سقط مکرر این ازمایش هست؟  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اصلا نترس اگه دکترت خوبه باشه و خوب بخیه بزنه فقط درد در حد سوزش داری که اونم چیزی نیست

🥺🥺🥺در حد سوزش ک خوبه این میگف اثر بی حسی می‌ره دردش انقد زیاده در حد مرگه منم همینجوریش کمر و لگنم درد می‌کنه اونارم شنیدم بدتر شدم 😂

سلام فیروزه جان هفته پیش مجدد رفتم. الحمدالله متناسب رشد داشتند. اونی که کمتره چند روزی کوچیکتره. ...

اها انشالله بسلامتی باشه 

اره رفتم یکیش ۱۷۸۰ بود یکیشم۱۷۷۰ سنشون چهار روز اختلاف داشت 

ولی ب من دکتر آمپول ریه نداد میگه هنوز زوده از اینورم خیلی درد دارم کمرم و لگنم درد شدیدی داره گاهی وقتا میترسم زود نیان 

🥺🥺🥺در حد سوزش ک خوبه این میگف اثر بی حسی می‌ره دردش انقد زیاده در حد مرگه منم همینجوریش کمر و لگن ...

فیروزه جون و بهار جون من ۴ ماه پیش سزارین کردم. بستگی به بدن خودتون و همچنین دکتری که عمل میکنه داره، نگران نباشید. اول بگم وقت به دنیا آمدن بچه همه چی عالیه چون بیدارید و میبینید و دردی ندارید و خیلی سریع هست. بعدش هم بستگی به شرایط بدنی خودتون و مهارت دکتری که عمل میکنه داره. البته تجربه من میگه خانواده هم کنار ادم باشند یه وقت قلبی هست که زود آدم رو سر و پا میکنه.

من سزارین خوبی نداشتم، چون معلوم نبود دکترم کی بود، برش رو دو سانتی متر بزرگتر از حد معمول روی شکمم زد که خوب دو سانتی متر بیشتر رو شکم برش بخوره معلومه دردش هم بیشتره. بعدش من شرایط بدنیم خوب نبود، اولین بار که راه رفتم از حال رفتم. از طرفی هم اینجا  تنها بودم و فقط همسرم باهام بود، و این رو حس کردم که واقعا به خانواده ام نیاز دارم. با مسکن هم درد قابل کنترله.