2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
به نظرم نباید قطع میکردی منم اشتباه کردم مکمل ها و ویتامین ها رو قطع کردم فکر میکردم فقط باید استرا ...

اخه دکترم اسپرین روش درمانیش نبودچون چند بار از ش پرسیدم گفت نمیخاد. ترسیدم ادامه بدم.  ولیخونمم باهمون دوبسته اسپرین رقیق شده بود موقع ازمایش وسرم خونم خیلی روان بود 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام بچه ها خوبین 

کسی از امپول (Gcsf)یا همون چسب جنین استفاده کرده و‌نتیجه دیده باشه 

به نظرتون تاثیری در بارداری و‌روند بارداری داره !؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبین  کسی از امپول (Gcsf)یا همون چسب جنین استفاده کرده و‌نتیجه دیده باشه  ب ...

سلام عزیزم من دو بار زدم یکبارش مثبت یک بارش منفی شدم دیگه نمیدونم چقدر اثر داره ولی به نظرم بزن ظرر نمیکنی که

فدات عزیزم....  فعلا لایق شدم پیشتون باشم....  براتون بهترینارو آرزو میکنم عزیزم....&nbs ...

خدا گل پسردخترتون رو حفظ کنه.یادتونه سه بار افت بتا شدم یکبار دوقلو سقط داشتم تو ابن سینا دی اف ای رو حلش کردیم الان دوقلوهام ۱۷ماهه هستن 

روزی همه منتظرا

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام بچه ها خوبین  کسی از امپول (Gcsf)یا همون چسب جنین استفاده کرده و‌نتیجه دیده باشه  ب ...

سلام دوستا من سه تاشون بار اول انتقال منفی شدن باردوم خراش چسب جنین پی ار پی و لیزر انجام دادن مثبت شدن حالا تاثیر کدوم بود نمیدونم 😥

خدا گل پسردخترتون رو حفظ کنه.یادتونه سه بار افت بتا شدم یکبار دوقلو سقط داشتم تو ابن سینا دی اف ای ر ...

خدا حفظ کنه دوقلوهاتون رو،شما هربار چندتا جنین انتقال دادن براتون؟

سلام عزیزم من دو بار زدم یکبارش مثبت یک بارش منفی شدم دیگه نمیدونم چقدر اثر داره ولی به نظرم بزن ظرر ...

ممنونم عزیزم به توصیه دکتر زرنانی گفت روز پونزدهم به دکترت بگو‌داخل رحم تزریق کنه امروز هم پونزدهمم هستش 

ان شاالله اثر داره

ممنونم عزیزم به توصیه دکتر زرنانی گفت روز پونزدهم به دکترت بگو‌داخل رحم تزریق کنه امروز هم پونزدهمم ...

گلم مگه شما با من سقط نداشتی؟ دکتر الان اجازه داده برا انتقال مجدد؟ بعد فقط چسب جنین میزنی کار دیگع مثل پی ارپی و خراش و اینا انجام ندادی؟ 

سلام دوستا من سه تاشون بار اول انتقال منفی شدن باردوم خراش چسب جنین پی ار پی و لیزر انجام دادن مثبت ...

عزیزم  الاهی بگردم ان شاالله دوباره به زودی مامان میشی عزیزم 

منم قرار بود این دوره با دارو فقط برم جلو‌دکتر گفت بیا ای یو‌ای کنم اونم انگار طبیعیه فقط چون شوهرت یه کم ضعیفه ای یو‌ای کنیم بهتره 

امروز پونزدهممه و‌دکتر میخواد چسب جنین رو‌ داخل رحم تزریق کنه 

گلم مگه شما با من سقط نداشتی؟ دکتر الان اجازه داده برا انتقال مجدد؟ بعد فقط چسب جنین میزنی کار دیگع ...

چرا عزیزم من سقطداشتم و‌خب چون هفته ام پایین بود گفت میتونی طبیعی ولی با دارو اقدام کنی 

یهو تصمیم گرفت گفت بیا ای یو‌ای کن 

گلم مگه شما با من سقط نداشتی؟ دکتر الان اجازه داده برا انتقال مجدد؟ بعد فقط چسب جنین میزنی کار دیگع ...

انتقال جنین ندارم ینی اصلا جنین ندارم دیگه 

دکتر گفت این ماه رو‌طبیعی اقدام کن تا ببینیم چی میشه که گفت بیا ای یو‌ ایت کنم 

هپی جان شما چسب رو روبازوتون زدین !؟ 

یک نوبت زدین واینکه خارجیشو استفاده کردین یا ایرانیش

عزیزم  الاهی بگردم ان شاالله دوباره به زودی مامان میشی عزیزم  منم قرار بود این دوره با دا ...

ممنونم گلم انشالله خودتم مامان شی با همین ای یو ای 🙏🙏چسب جنین و بزن حتما انشالله ک مثبت شی 

ممنونم عزیزم به توصیه دکتر زرنانی گفت روز پونزدهم به دکترت بگو‌داخل رحم تزریق کنه امروز هم پونزدهمم ...

من امروز روز پونزدهمم عزیزم این چه آمپولی هست؟ چرا دکتر من نداده بهم؟ میشه خودم برم بگیرم؟؟؟