2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
خونرسانی ضعیف ب رحم با چ حل میشه ؟ دکتر میگه خونرسانی خیلیییییییی ضعیفه مشکل انعقادی هم دارم آنوکساپ ...

عزیزم برا بعضیا انوکسان 4000 تجویز میشه برا بعضیام که شدت مشکلشون بالاست انوکسان 6000 

در ضمن من یادمه یکی از دوستان مشکلش بیشتر بود حتی انوکسانش از یه ماه قبل همراه ال دی شروع شده بود.... 

باید ببینی تجویز دکترت چیه؟

پیش هماتولوژ یا انکولوژ رفتی؟ 

یا دکتر زنانت تجویز کرده انوکسان رو؟ 

یا مثلا من یادمه یکی از دوستان برا مشکل ایمنیش که با تزریق سرم یکی دو روز قبل انتقال جواب نگرفته بود ایمونولوژش براش سرم رو دو هفته قبل انتقال تجویز کرده بود.... 

خلاصه بدن با بدن فرق داره... 

شدت مشکل میتونه بالا پایین باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها دلم خیلی گرفته😭این سه ماه استراحتم در اخر طول سرویکسم پایین اومده و قراره سر کلاژ بشم خیلی ن ...

عزیزم میفهممت.... 

من خودمم به خاطر خونریزی استراحت مطلق شدم.... 

میدونم سخته اما الان وقتی به روی ماه فرشتم نگاه میکنم میگم ارزشش رو داشته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی هست با وجود آزواسپرمی شوهر میکروش جواب داده باشه

عزیزم صفحه اول رو یه نگاه بنداز.... 

کلی آزواسپرمی هستن که + شدن.... 

تازه فقط تا 600 صفحه اول رو اونجا ثبت کردم.... 

فکر کن الا 32000 و اندی صفحست.... 

آزو ها رو با رنگ سبز مشخص کردم... 

البته فرمتش به خاطر به روزرسانی به هم خورذه با حوصله نگاه کنی میبینی.... 

عزیزم با ناراحتی که مشکلت حل نمیشه فقط بیشتر بهت سخت میگذره فقط به راه سختی که اومدی تا مثبت شدی و ...

👌👌👌👌👌👌

سلام بچه ها من کسی هست آزمایش هامو واسش بفرستم ببینه چه آزمایش های رو انجام دادم از لحاظ ژنتیک و کرو ...

عزیزم بفرست اینجا هر کی بتونه کمکت میکنه.... 

فقط قسمت اسمت رو کراپ کن... 

عزیزم بفرست اینجا هر کی بتونه کمکت میکنه....  فقط قسمت اسمت رو کراپ کن...

سلام عزیزم فرستادم باوجود همین آزمایشات گفتن مشکلی نیس باردارشدم که دوباره متاسفانه سقط شد آزمایش های ژنتیک خودم وبقیه ازهمسرم هست که واریکوسل گرید۳ داره که گفتن آزمایش هاش خوبه من خودم انوکسا۴۰۰۰واسپرین خوردم که باز هم نموند البته دوسقط داشتم باز خدا واسم یک فرزند داد دارومم انوکسان واسپرین بودفقط بعدش باز سه تا سقط کردم که الان درحال سقط آخرین هستم که از دکتر عارفی تونستم وقت بگیرم واسه ماه بعد ،،که بعضیا میگن زیاد مثل قبل وقت نمیراره ومیگه برید ای وی اف  ترس و دلهره تو جونمه بخدا نمی‌دونم چیکار کنم کسی هم جواب نداد که دکتر رزاقی اومدند ایران یا نه؟؟