2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
مرسی ک میای و تک ب تک احوالمون رو می پرسی اصلا تو نمی دونی چ حالی میشم تو پستت اسمم رو می بینم حال ...

ممنونم از دعات دوستم مهربونم

برای خدا که اینقدر بزرگه که چیزی نیس این معجزه ها

انشااله و حتما خیره 

مطمان باش من خبری شد برام اول اینجا اعلام میکنم 😊

دقیقا منم  نمیدونم همش میگم اول برم خودمو درمان کنم بعد برم تو این راه میترسم درمان طولانی بش ...

این روش چطوری هست؟؟اطلاعات داری دربارش؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربان و آرام و خوش اخلاق مثلا من بهش گفتم برام سرم آی وی آی جی بزن گفت اینکارو نمیکنم چون خیلی عوا ...

سرم از سقط هم جلوگیریمیکنه ولی راست میگه تاسقط نداشتینزن.  ولی ضرر تخمکشی دوباره بدتره.  سرم هم انامیگفت ایمنی رو پایین نمیاره فقط ثابت نگه میداره 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
الهی قربونه قلب مهربونت برم من ک با این حالت دعاگوی ماهم هستی❣️ خدا بهتر میدونه منم همینم و توی دع ...

دور از جونت عشقم

خوبی شکر خدا جوجه ی خاله خوبع ؟

قربونت بشم که ب یادمونی.خدا راشاکرم بخاطر خواهرای مهربونم 😘♥️😘

الهی همگیتون فسقلاتون بسلامتی در آغوش بگیرین 🤲

[QUOTE=304033821]عزیزم میدونم خیلی سخته خواهر امیدوارم بار پنجم مثل من برات بگیره.و بممونن سلام اتری ...

چی بگم خواهرم که خدا چی رو تقدیرمون کرده..چرا این حسرت باید در طالع ما باشه

خودم بقران داغونم این روزا.میدونم هیچکدوم خوب نیستیم فقط بلدیم نسخه ببیچیم برای هم 😔😘

سلام دوست جانم شکر به لطف خدا خوبم پس فعلا داری دکتر میری انشااله موانع رو کنار میزنی و راه رو هموا ...

توکل ب خدا. ان شاالله❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ن ۱۲ هفته ک معلوم نبود این دفعه هم دکتر نگفت منم نپرسیدم فقط استرس سلامتیش رو داشتم  راستی ضرب ...

صربانش خوبه شکر خدا هرچه تعداد هفته بره بالا ضربان ممکنه کمتر بشه

وضربان نباید همیشه یکسان باشه 

دقیقا منم  نمیدونم همش میگم اول برم خودمو درمان کنم بعد برم تو این راه میترسم درمان طولانی بش ...

پریود نمیشی که اشکال ندارع براتخمکشی وانتقال چند سالته،  اورکولوتراپی اصفهان دارن من رفتم دوسه بار 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
این روش چطوری هست؟؟اطلاعات داری دربارش؟؟

رو گوش کارمیکنن با سوزن بعد باید فشار بدیم سوزنشا