2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
دوستان @فردایی_روشن     نیس خیلی وقته یا من پیاماشو نمیبینم؟

ننه منم مبخاستم بپرسم نیست از روزسفرشون 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزی دوستم من چت نمیکنم ولی بدون استثنا همه پیامها رو میخونم  گاهی بی حوصلم دوست ندارم بچه ه ...

حرف بزن گلم دلت میگیره این همه ما پس میگیم چیه  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بردم همون یه دونه شیاف رو گفت بزار ک من دوتا میزارم چون درد دارم تازه آسپرین هم گفت بخورم چون نخ ...

عزیزم ان شالله رفع میشه اشکالی نداره بزار شیافو 

دکتر برا دوست من شیافو سه تا کرده بود در روز 

وهماتومش شکر خدا کوچیک شد 

ان شالله برا توام تموم میشه لکه بینی و هماتوم و هر چیزی که به استرس می اندازدت 

راستی جنسیت نینی مون مشخص شد !؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
عزیزم ان شالله رفع میشه اشکالی نداره بزار شیافو  دکتر برا دوست من شیافو سه تا کرده بود در روز& ...

ن ۱۲ هفته ک معلوم نبود این دفعه هم دکتر نگفت منم نپرسیدم فقط استرس سلامتیش رو داشتم 

راستی ضربان قلب دفعه اول بالا بود بعد این دفعه پایین بود ۱۷۵ بعد ۱۶۴ البته دفعه اول گریم گرفته بود میشه برا اون باشه 

عزیزم ان شالله رفع میشه اشکالی نداره بزار شیافو  دکتر برا دوست من شیافو سه تا کرده بود در روز& ...

مرسی عزیزم ان شاالله اره همون دوتا میزارم فعلا تا انومالی استرسم فقط الان هماتوم زود خوب بشه حالا آسپرین بخورم فک کنم رقیق میشه خونم و اونم باز بشه یا دفع بشه یا جذب 

توکل به خدا 

حرف بزن گلم دلت میگیره این همه ما پس میگیم چیه    

سلام دوستم

گاهی که آدم دلش میگیره خیلی انرژی منفی داره اگر قرار باشه حرف بزنم یه وقت حواسم نیس یه چیزی میگم بقیم ناراحت میشن و اونارو هم منفی میکتم

منتظرم وقتی شادم بیام بهتون بگم که شماهام شاد باشین

سلام عزیزم قربانت شما خوبی؟ فعلا هیجی. دکتر زرنانی برا سه سیکل قبل انتقال چند تا دارو نوشتن، دوشنبه ...

سلام دوست جانم شکر به لطف خدا خوبم

پس فعلا داری دکتر میری انشااله موانع رو کنار میزنی و راه رو هموار میکنی به لطف خدا

آره عزیزم من یبارم وزن کم کردم بازم نیومد همش باید آمپول یا قرص دلم میخواد طبیعی خودم بشم ولی فکرکنم ...

دقیقا منم 

نمیدونم همش میگم اول برم خودمو درمان کنم بعد برم تو این راه

میترسم درمان طولانی بشه سنم بالابره

وگرنه میگن درمانش معمولا با روشهای اوریکلوتراپی و ...انجام میشه