2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

مهتاب عزیزم، قبول باشه ان شاءالله مناجات شبانه و خالصانه ت🤲🏻

ببخشید می تونم ازت خواهش کنم اسم منم توی لیست بیاد؟

خیلی ملتمس دعاهاتون هستم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیزی دوستم من چت نمیکنم ولی بدون استثنا همه پیامها رو میخونم  گاهی بی حوصلم دوست ندارم بچه ه ...

مرسی ک میای و تک ب تک احوالمون رو می پرسی

اصلا تو نمی دونی چ حالی میشم تو پستت اسمم رو می بینم

حاله دلم ی جوری میشه🤩

نگوووو اینو دوستم

اینجا اینقد همه خوب و مهربونن و حاله همدیگه رو درک می کنن ک کوچکترین کمکی از کسی بربیاد دریغ نمیکنن

با معرفتی دیگه ک همه پیام‌آور می خونی و از حاله همه با خبری🌹

امیدوارم خدا معجزه شو تو دلت گذاشته باشه

چ شووووووود حورا🤩🤩🤩🤩

الهی ک دعاهایی ک برای ماها می کنی ثوابش ب خودت برگرده و خدا ی جوری برات جبران کرده باشه ک خودت هم باور نکنی🤲🏻

بی خبرمون نزار نازنین

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

سلام مهتاب جان الهی بهترین ها برات پیش بیاد عزیز دلم واقعا خیلی لطف کردی   ایشاله هزاران برابر ثوابش به زندگیت برسه انرژی گرفتم واقعا ممنونم 

مهتاب عزیزم، قبول باشه ان شاءالله مناجات شبانه و خالصانه ت🤲🏻 ببخشید می تونم ازت خواهش کنم اسم منم ...

قربونت عزیزم

بله حتما

اسمت رو فراموش کردم بنویسم

فردا اضافه میکنم الهی به سلامتی نی نی تو بغل کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
قربونت عزیزم بله حتما اسمت رو فراموش کردم بنویسم فردا اضافه میکنم الهی به سلامتی نی نی تو بغل کنی

ای جااان🌹

یک دنیا ممنونم و مجدد ازت عذرخواهی می کنم از اینکه زحمت بهت دادم

خیلی خیلی ممنونه محبت و دعای خیرت هستم❣️

عزیزم من دختر خودم و دختر داداشم چند ماه درگیر زردی بودن اونموقع من عقلم نرسید ولی به زن داداشم گفتم ...

رفع زردی ربطی به تغذیه با شیر مادر یا شیر خشک نداره. زردی مربوط به کار نکردن کبد هست. خیلی از نوزادان وقتی به دنیا میان در ابتدا کبد فعال نیست و در نتیجه حذف بیلیروبین انجام نمیشه و این بیلیروبین باعث رنگ زرد توی صورت و چشمهای بچه میشه. در کل مصرف شیر باعث میشه که این بیلیروبینها از بدن دفع بشه. ولی معمولا مادر یکی دو هفته اول شیر زیادی نداره به خاطر همین میگن شیر خشک بدین زودتر زردی رفع بشه. من فقط شیر خودم رو حالا یا با شیشه یا سینه دادم به دخترم و خدا رو شکر زردیش رفع شد. فقط نکته اینه که باید فاصله شیردهی رو کم کرد. پروانه جون و هانی گفتند هر یک ساعت یه بار. مامای من هم گفت هر دو ساعت یه بار. من سعی کردم بین یکساعت تا دو ساعت هر وقت دخترم شیرخواست بهش بدم.

مهتاب جان مهربونم، ممنونم ازت❤

الهی که به خواسته های دلت برسی عزیزم🤲

الهی  همیشه دلت شاد و تنت سالم باشه 🤲❤