2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
بلاست هشت سلولی a بودن.  سرم و انوکسا داشتم،  سقط پنج هفته

پس عزیزم گرید جنینت خوب بوده.... 

من جات باشم اگه کاریوتایپ انجام ندادین حتما هر دوتون انجام بدین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بلاست هشت سلولی a بودن.  سرم و انوکسا داشتم،  سقط پنج هفته

عزیزم من متوجه نشدم چطور هم بلاست بوده هم هشت سلولی؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جان ممنونم از راهنماییهای مفید و خوبت شما قبلا اندومتریوز داشتی؟  چطور درمان کردی؟& ...

عزیزم منم عمل کردم.... 

برا من لگنم درگیر بود... 

تخمدانام مشکلی نداشتن اما خوب منم ذخیرم پایین بود.... 

بعد عمل سه ماهی فاصله افتاد تا پانکچر و انتقال، استروژن میتونه به برگشتش کمک کنه اما نه دیگه اتقدر سریع.... 

من خودمم تو سیکلم استرادیول داشتم..... 

من بعد عمل طبق روال بقیه بیمارها که دارو میگرفتن دیگه دارو نداشتم چون میخواستم طبیعیم ترای کنم.... 

بعدشم که دیگه دارو سیکل شدم و پانکچر و انتقال...

من سال 94 عمل کردم.... 

مهر 94...

بهمن + شدم.... 

خوب عمال اصلی برگشت آندو پریود شدنه... 

هر بار که پریود میشیم احتمال برگشت هست اما نه حتما.... 

من سالهاست هر 6-7 ماه برا چکاپ میرم اما شکر خدا هنوز برنگشته.... 

یعنی چکاپ آخرم گفتن برنگشته.... 

دردهای پریودیم خیلی کمتره یعنی اصلا قابل مقایسه با قبل نیست.... 

در حد یه درد سبک.... 

سلام آنا جان ممنونم از راهنماییهای مفید و خوبت شما قبلا اندومتریوز داشتی؟  چطور درمان کردی؟& ...

عزیزم به نظر من گرید آ جنین دلیل سالم بودنش نیست.... 

گرید یه فاکتور ظاهریه و به نظم تقسیمات سلولی مربوطه.... 

ممکنه جنین گرید آ و بلاست باشه اما مشکل کرمزومی داشته باشه یا بر عکس.... 

عزیزم سونو واژینال می کنن یا شکمی ؟؟ خودش سونو می کنه یا دستیار خانم داره ؟ 

عزیزم من دو باری باهاشون سونو آندو داشتم.... 

خودشون انجام میدن عزیزم.... 

سونوی تخصصیه عزیزم اگه قراره دستیار انجام بده چه کاریه بری تا اونجا.... 

میری یه سونوی معمولی دیگه.... 

سونو واژینال و شکمی هر دو هست.... 

فقط اگه اشتباه نکنم دستیارش دستگاه رو آماده میکرد دقیق یادم نیست.... 

اما خود دکتر بررسی میکرد.... 

من دیگه همون یکی دو سال اول بعد عمل پیشش میرفتم الان حضور ذهن ندارم.... 

بعدش دیگه همش رفتم خود کلینیک آندومتریوز ابن سینا و سونوی تخصصی آندو دکترای همونجا.... 

بچه ها یه سوال.قرص ایکس اید میدونین براچی خوبه؟من الان شوهرم اسپریژن و فرتیل و سلن پلاس و فولیک اسید ...

دكتر من گفت وقتي اوابوست ميخوري ديگه نيازي به كيوتن نيست چون داخلش داره. بقيه رو نميدونم. اما بنظرم سرخود اين همه دارو نخور 

سلام عزیزم قربونت منم همیشه برات دعا میکنم  الان اومدم خونه هماتوم بزرگتر شده مگه میشه آخه&nbs ...

عزیزم استراحت کنی به مرور کمتر میشه.... 

پروژسترون داری؟ 

افرین گل گفتی منم همون موقع بهش گفتم هر کیم بچش زردی داشته بهش گفتم هر یک ساعت بایدد بزنی زیر پای بچ ...

عزیزم تا جایی که من میدونم اگه اشتباه نکنم زردی به خاطر بالا بودن بیلیروبینه.... 

هر چه قدر دفع بچه بیشتر باشه سریعتر ردش میکنه.... 

برا همین میگن تا میتونین شیر بدین بهش که تند تند دفع کنه...

اما اینکه بعضیا میان به بچه چیزای دیگه میدن که بیرون رویش رو بالا ببرن رو توصیه نمیکنم.... 

شیر خشت و این داستانها.... 

اما شیر خشک یا شیر مادر بهترین راهه.... 

عزیزم استراحت کنی به مرور کمتر میشه....  پروژسترون داری؟

اره شیاف دارم فقط دکتر گفت شب یکی ولی من دوتا میزارم نمیدونم ضرره زیادش همون یکی بزارم 

دکتر گفت خوب میشه آسپرین هم گفت بخور گفتم خونریزی نمیکنم گفت ک خوردنش بهتره یا نخوردنش 

اره شیاف دارم فقط دکتر گفت شب یکی ولی من دوتا میزارم نمیدونم ضرره زیادش همون یکی بزارم  دکتر گ ...

عزیزم دیگه دو تاگذاشتی ادامه بده ولی رفتی به دکترت بگو دو تا میذاری که برنامه بذاره برا کم کردنش.... 

من خودمم این هفته های شما دو تا شیاف داشتم.... 

با هفته ای یه دونه پرولوتون.... 

عزیزم دیگه دو تاگذاشتی ادامه بده ولی رفتی به دکترت بگو دو تا میذاری که برنامه بذاره برا کم کردنش.... ...

پس کم نکنم 

قبلش بهم گفت  برنامه ای نداد یه ماه هست دوتا میزارم بعد دکتر گفت یکی کن ولی من ترسیدم برا هماتوم و چون مدام لکه بینی داشتم و درد همونو ادامه دادم

پس کم نکنم  قبلش بهم گفت  برنامه ای نداد یه ماه هست دوتا میزارم بعد دکتر گفت یکی کن ولی م ...

پس فعلا ادامه بده.... 

هر وقت رفتی بگو.... 

اصولا شرایطت استیبل شد به مرور کم میکنی.... 

من خودم تا تا 15-16 هفته داشتم اگه اشتباه نکنم بعد شد یکی و بعدم قطع.... 

اما پرولوتون رو تقریبا تا آخرا داشتم....