2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
عزیزم من دختر خودم و دختر داداشم چند ماه درگیر زردی بودن اونموقع من عقلم نرسید ولی به زن داداشم گفتم ...

وقتی بچه شیر خشک میخوره باعث میشه سریع ادرار کنه و این ادرار کردن زیاد که زردی رو میاره پایین

ولی شیر مادر چون کم هست نمیتونه زیاد ادرار کنه برای همین زردی میشه

خونریزی پشت جفت هست برای باردارهاست تو ای وی افی ها هم فکر کنم بیشتر باشه

هووووف چقدر دردسر داره یه بچه اوردن خدایا چرا برای ماها انقد مشکل شده و برای خیلیا به راحتی چندتاچندتا بچه بدنیا میارن یه دوستی دارم حتی با جلوگیری هم باردار میشه بنده خدا هی مجبوره سقط اجباری کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هووووف چقدر دردسر داره یه بچه اوردن خدایا چرا برای ماها انقد مشکل شده و برای خیلیا به راحتی چندتاچند ...

حکمت خداست

هر کسی رو یه جور امتحان میکنه عزیزم

اونی هم که تند تند بچه میاره یه مشکل دیگه داره

ذات دنیا همینه.یه مشکل حل بشه یکی دیگه میاد جاش

سلام بچه ها سونو دارم امروز برام دعا کنین هم حال بچه خوب باشه هم کلیه مشکل نداشته باشه  التماس ...

عزیزم بهترینارو برات آرزو میکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه ه ...

عزیزم میشه ازتون خواهش کنم من دو هم تو لیست تون اضافه کنید

ان شاءالله هزار برابر این دعاهایی ک در حق ماها می کنید ب زندگیتون برگرده. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
انشاالله دوشنبه چون دورزه بودن گفت میترسم به ۵ نرسن برای همین ۴روزه انتقال میده خوشگلا امروز از فر ...

انشالله به سلامتی خدا کمکت کنه و این اخرین بارت باشه و به مرادت برسی 

دکترت چقدر با درکه واقعا من میگفتم میترسم به ۵ روزه نرسن میگفت خوب نرسیدنم نرسیدن این همه دارو اخرم میشد هیچ ندیده از دکترت خوشم اومد 😁😁😁😁😁😁

عزیزم من دختر خودم و دختر داداشم چند ماه درگیر زردی بودن اونموقع من عقلم نرسید ولی به زن داداشم گفتم ...

دقیقا عزیزم به‌تجویز پزشک اش ۴۸ ساعت شیر خشک خورد وشیر خودم ندادم زردی اش از ۱۲ اومد روی هفت.

الان‌فقط پوستش کمی زرده

شادی صدام کنید
انشالله به سلامتی خدا کمکت کنه و این اخرین بارت باشه و به مرادت برسی  دکترت چقدر با درکه واقعا ...

خیلی مهربون و آرامش بخش 

خوب به خرف گوش میده و با حوصله جواب میده

انشاالله بتونی باهاش وقت بگیری

انشاالله شماهم اینبار مثبت بشی

دوقلو گل پسر که خستگی ازتنت دربیاد

اگر هم نتونستی وقت تو مرکز بگیری کپی پرونده بگیر برو مطبش

بچه ها یه سوال.قرص ایکس اید میدونین براچی خوبه؟من الان شوهرم اسپریژن و فرتیل و سلن پلاس و فولیک اسیدو ویتامین ای وسی و دی همسرم میخوره و اسپریژن.کافیه؟این ایکس اید نمیدونم چجوریه اگ خوبه بخرم

خودمم که کیوتن.پرگناسیف.مولتی پریناتال.یدوناتال.ای.سی.کیوتن.اووبوست.بنظرتون امگا و ژل رویال هم بخرم؟خیلی زیاد داروهام.