2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
الهه جان شما سقط 16هفتت بخاطر چی بود دهانه رحمت باز شده بود؟ بعد برا بارداری دومت ازمایش ایمنی دادی ...

عزیزم دلیله دقیقش مشخص نشد . از شب قبلش درد داشتم تجربه نداشتم نمیدونستم انقباضه . صبح کیسه آبم پاره شد و سقط شد . ۳ روز قبلش سونو بودم خوب بود همه چی . البته از اول لک بینی و خونریزی داشتم . نه ازمایش ایمنی ندادم انعقادی دادم که مشکل داشتم انوکسا و اسپرین استفاده میکنم 

سلام عزیزم بله کوچیکه امسال میره دوم من ۳۱ سالمه ۴بار انتقال دادم و برای بار ۵ در تلاشم برام دعا کن ...

ایجان خدا حفطشون کنه. پس سنی نداری اصلا و زود بچه دار شدی ماشاالله.‌انشاالله ایندفعه خدا حسسسااابی سرتونو گرم میکنه با دو تا کاکل زری و پرونده اش برای همیشه بسته میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرمن آزمایش داد تو مرکز گفتن مشکلی نداره ولی روز پانکچر نمونه داد بعد من رفتم عمل وقتی اومدم گفت ...

تقویتی به همسرتون داده بودید؟؟

اگر تقویتی خورده بود کیفیت اون دو درصد بالا می‌رفت اینطور سرمون نمیومد حداقل کیفیت داشتن جنینا 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزيزم شما وهمسرتون موقع پانکچر مکمل چی استفاده کردید؟

سلام عزیزم خودم اوابوست کیوتن ویتامین دی هفته ای .ای سی یکروز در میون شوهرمم دکتر بهش ولمن اسپریژن کیوتن قرمز فولیک اسیدداد خودمم ویتامین دی ای سی میدادم بهش 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️

2_ نیکاد✔️

۳_happygirls✔️

4_طوطططیا✔️

۵_alaae✔️

6_favali

7_فردایی روشن

۸_نیاز6973

9_آناشید۹۹

۱۰_marshmaloo

11_شطرنجی

۱۲_haniiiiijooon

13_نگار80✔️

14_roze_710

15_sarvesahi

16_mehremah

17_houra1400 @houra1400    🏴🖤✔️

18_رادیس12  @رادیس۱۲       ✔️🏴🖤

19_گیسوگلابتونم

۲۰_یامنان

۲۱_عبدالواحد

۲۲_sarayyyyyy

۲۳_داداشمممم

۲۴_فطررس✔️

۲۵_nooshabehjoon✔️

26_ارکیدهابی

۲۷_ماهورجان

۲۸_ پونه۰۰✔️

۲۹_bahar2063

30_خدایاتومیدانی

۳۱_س۱۳۶۷

32_آیدا128

33_پروانه۲۱

zohrehjafar i_34

35_گندمک۱۱

36_زین

Bahar2200_37

asemaneabii_38

39_سحربانوو۶۸✔️

40_elahe_الهه

41_ریحانه57

42_نهال6467

43_raaaaaz

44_ترگل_رض

45_baharrr7878✔️

46_asrin1372✔️

47_هدیه99

48_pariiiii73

49_saeideh61

50_ماهییا

51_اهسته

52_tamana366

53_ssssefat

54_رستاوراستین

55_سهیلا_جون۱

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ببخش که زیاد سوال میکنم امکان داره مشکلات اسپرمی همسرم از مصرف شیشه و سیگار بوده باشه؟؟چون از ازدواج ...

عزیزم مطمئنا بی تاثیر نیست.... 

چون الکل و سیگار رو مورفولوژی و... اثر داره چه برسه به بیشتر از اونش.... 

عزیزم کلا یکی از راههای بهتر شدن شرایط اسپرم تغذیه سالم و اصلاح سبک زندگیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مورفوژیش چنده تعداد خوبه ؟حرکتش چه جوریه ؟  دی اف ای نداره ؟ یعنی فقط به خاطر مورفوژی این چند ...

عزیزم خوب مورفو پایین شانس رو پایین میاره.... 

مثلا وقتی از 100 تا اسپرم فقط دو تاش شکل سالم داره تازه اگه اون دو تام از نظر ژنتیکی سالم باشن به تخمک خودشونو برسونن یا نه یعنی بارداری طبیعی شانس پایینه.... 

اما پایین بودن شانس به معنی غیر ممکن بودنش نیست.... 

نمونش ما.... 

با مورفوی بین صفر و یک من بارداری دومم طبیعی بود با اون همه مشکل و در کمال ناباوری.... 

مورد مثل ما تو این تاپیک کم نبوده عزیزم.... 

پس + فکر کن عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام کسی اینجا تخمک اهدایی گرفته؟ من یزد یا بندر یا کرمان هرکدوم از این شهرا بشه ی نفرو میخام کسی می ...

سلام عزیزم، تو تل سرچ کن تخمک اهدایی یا همچین چیزی چندتا گروه خیلی بزرگ هست که شهرهای مختلف اهدا کننده ها و کسایی که می خوان پیام میذارن، اونجا میتونی پیدا کنی

💚💖
عزیزم دلیله دقیقش مشخص نشد . از شب قبلش درد داشتم تجربه نداشتم نمیدونستم انقباضه . صبح کیسه آبم پاره ...

متاسفم بابت سقط قبلی خدا این نی نیتو حفظ کنه  برات گلم بعدسقطت چند وقت بعدش انتقال دادی بار اول ک انتقال دادی گرفت باز منم میخام بدونم کی برم خوبه  مرسی عزیزم ❤