2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من خوب در جریان مشکلت نیستم و مطمئنن خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری....  صرفا در حد پیشنها ...

ممنونم عزیزم ایشون راضی به هیچ کدوم از این کارا نمیشه وگرنه من برام مهم نیست و از راهی مادرشدن رو میپذیرم. ممنونم گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان من پانکچر شدم و دکتر گفت باید یکی دو ماهی صبر کنم برای انتقال. سونو کرد گفت هنوز تخمدان به حا ...

دکتر اسرافیلی برای قبل انتقال به بیشتر مریضاش یا ال دی میده یا آمپول میکرورلین شما هم اشتباه کردی سر خود قطع کردی عزیزم. حالا زنگ بزن به خانم صالحی و ازش بپرس ببین باید چیکار کنی. برای قندت هم مگه قرص نداده بهت؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره ما دو بار انجام دادیم تازه جایی که دکتر گفت. خوبه ولی مرکز ناباروری نبود. سه سال باردار نشدم الا ...

عزیزم ببین تو مرکز ناباروری شمارش اسپرم با چشم مسلحه... 

یعنی متخصص شمارش میکنه از نمونه گرفته شده.... 

اما تو آزمایشگاههای غیر ناباروری شمارش از طریق انسان نیست.... 

من به زبان ساده توضیح میدم یعنی اون طوری که برداشت کردم.... 

تو شمارش تعداد میتونه فرقی نباشه اما خوب تو مورفولوژی قطعا خطا بالاست.... 

حالا شاید بگی خوب کامپیوتر که دقیقتره اما خوب برنامه ای که برا تشخیص شکل نرمال و غیر نرمال از هم نوشته میشه چه طور میتونه 100% کامل باشه.... 

ببین مثلا فکر کن من یه متخصصم شمام کامپیوتری من که نمیتونم دونه دونه اشکال آنرمال رو برات تعریف کنم! 

اگه یه برنامه بخواد 100% درست تفکیک کنه همه اشکال نرمال و آنرمال رو باید هر چی اسپرم آنرمال تو دنیا هست بیاری و شکلش رو به کامپیوتر تعریف کنی تا بتونه از طریق اونا نرمال و آنرمال رو تشخیص بدی.... 

اما وقتی یه دکتر متخصص این کار با چشم مسلح میاد نمونه رو میبینه دونه دونه اون اسپرمای داخل نمونخ رو خودش میبینه و همونجا تشخیص میده این نرماله یا آنرمال.... 

درسته؟ 

یعنی آنلاین و بدون واسطه اسپرمهای با شکل نرمال شمرده میشن و درصد اعلام میشه.... 

نمیدونم تونستم برداشت خودمو بهت انتقال بدم یا نه.... 

برا همین من همیشه تاکید میکنم برا آزمایش اسپرم و دی ان ای اسپرم فقط و فقط و فقط مراکز ناباروری برین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من گفتم شاید دکتر داده که من فقط باردار نشم اون قسمت رو گفتم حواسم هست .... بعد از دیشب ی استرسی گرف ...

عزیزم اصلا استرس نگیر.... 

با دکترت مطرح کن.... 

نیاز باشه با آمپول مهار کنه.... 

این ال دی برای پروسه درمانت بوده.... 

به دکترت بگو نهایت یه ماه دیرتر شروع میکنی جای نگرانی نداره.... 

بهش بگو شرایطت رو متناسب با اون داروی جایگزین بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من فقط با دارو پریود میشم اگر نخورم پریود نمیشم میگم غیراز قرص چیز گیاهی چیزی سراغ ندارید که ...

منم فقط با قرص پریود میشم اگه یک سال هم  نخورم اصلا پریود نمیشم دارو گیاهی هم زیاد خوردم ولی بیفایده

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

ممنووونم مهتاب جون❤️❤️❤️ الهی خدا خیر کثیر دنیا و اخرت بده بهت😘 حاجت روا بشی خییییلی زود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم فقط با قرص پریود میشم اگه یک سال هم  نخورم اصلا پریود نمیشم دارو گیاهی هم زیاد خوردم ولی بی ...

دوفاستون میخوری؟؟

منم همینم بعد اشکالی نداره زیاد خوردنش؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦