2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
اخه حرارت میباره ازبیرون میام میخوام بمیرم یه تیکه بستنی یااب یخ دلم میخواد    

من خودم شخصا چون طبعم سرد بود از یه سال قبل شروع سیکلم کلا آب ولرم میخوزدم و یخ و اینارو تعطیل کردم که هم سردی رحمم درمان بشه هم طبعم به سمت اعتدال بره.... 

اما خوب طبع من شدیدا شرد بود و دست و پاهام و شکم و واژنم همیشه سرد بودن..... 

اما با رعایت رژیمم و حذف سردیجات اصلاح شد.... 

من حتی بعد انتقالم گرمی فقط میخوردم..... 

غیر قاعده آورا تا ماه سوم بارداری.... 

حتی شال پشم شتر میبستم.... 

یادمه وقتی برا غربالگری رفتم دیگه کمربندم. باز کردم و یادمه اون موقع بعد یه سال و اندی هندونه خوردم.... 

اما خوب این دلیل نمیشه این روال برا شمام خوب باشه.... 

مثلا همسر من طبعش گرمه.... 

من تو دو تا میکروی اول یکسره بهش به غلط و به تقلید از دیگران فقط گرمی میدادم.... 

غافل از اینکه گرمی برا همسر من خوب نیست.... 

زدیم اسپرمش رو داغونتر کردیم..... 

یعنی هر کسی تغذیش منحصر به خودشه.... 

تو اون یه سال قبل آخرین سیکام که من مطابق طبعم شروع کردم به اصلاح تغذیم برا همسرمم گرمیجات رو کمتر کردیم و خنکی به رژیمش اضافه کردیم..... 

پس اگه فکر میکنی برات خوبه به خودت استرس نده اما کلا آب یخ رو بهت توصیه نمیکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم خوبی شما دختر باردار بودی درسته ایرانم نبودی؟  پروانه انشالله باز میخواد بره انت ...

سلام عزیزم، درسته خوب یادته منو. چرا عزیزم جدا بشی؟ خیلی ناراحت شدم، امیدوارم فقط صرف بچه دار شدن نباشه جداییت. ایشالا پروانه جوونم پسر دار میشه. امیدوارم ترانه هم سرش گرم بچه باشه و نتونسته باشه بهمون خبر بده از خودش. طوطیا هم هنوز درگیر بچه دار شدنه بعد سقطش؟

و خدایی که در این نزدیکیست
به منم انوکساوپروژسترون داده اگه جداجدابزنم مجبورم خودم بزنم عضلانی روچطورخودم بزنم من ایناروتوخو ...

عزیزم روز انتقال تو بیمارستان خودشون با هم میزنن.... 

اما برگردی خونه میتونی ساعتش رو تنظیم کنی.... 

خوب انوکسان رو خودتم میتونی بزنی.... 

پروژسترون رو بذار شبها همسرت اومد خونه بزنه یعنی ساعتی که میدونی هست تنظیم کن اون ساعت بزن..... 

تزریقشم سخت نیست همسر منم بدون اینکه بلد باشه اولین بار با تزریق پروژسترونهای من آمپول زدن رو یاد گرفت.... 

اتفاقا ناشی باشه بهتر میتونه بزنی از یکی یاد بگیره و با آرامش برات بزنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پروانه جون شما اگر اشتباه نکنم دختراتون ماشاالله بزرگن درسته؟چند بار انتقال دادی و چند سالته؟

سلام عزیزم بله کوچیکه امسال میره دوم من ۳۱ سالمه ۴بار انتقال دادم و برای بار ۵ در تلاشم برام دعا کن عزیزم اخرین تلاشمه

سلام عزیزم خوبی در چه حالی ممنون از احوالپرسیت کاربر داداشم در حال جدا شدن منم که ماه بعد باز وارد س ...

ای بابا خدا برای ثمین هم بسازه. واسه داداشم هم خیلی ناراحت شدم. امیدوارم جنینهای آخرت بگیرن و یه پسر سالم و سلامت بدنیا بیاد

سلام عزیز اینجا فضای مجازیه کسی تعهدی برای در جریان گذاشتن دیگران از احوالات خودش نداره😀 از قدیم ...

عزیزم درسته فقط چون همو مدت زمان زیادی دنبال میکردیم دوست داشتم بشنوم که اوناهم به مراد دلشون رسیدن.

سلام عزیزم خوبی ؟ دخترگلت چطوره خوبه ؟ نمیدونم منویادت هست یانه توتاپیک بیدمجنون هم باهم بودیم ازترا ...

سلام عزیزم یاد تاپیک بیدمجنون هم بخیر، خودت چطوری؟ دخترم هم دیگه بزرگ شده و بزودی میره مهدکودک

سلام عزیزم، درسته خوب یادته منو. چرا عزیزم جدا بشی؟ خیلی ناراحت شدم، امیدوارم فقط صرف بچه دار شدن نب ...

سلام عزیزم انشالله الهی آمین. 

طوطیا دوباره مثبت شد فکر کنم ۸ هفته سقط شد الان باز میخواد یه مدت دیگه انتقال بده انشالله. 

دقیقا برای همین موضوع و الان ۹ ماهه دارم تلاش میکنم که کوتاه بیاد ولی میگه برو خوشبخت شو و زندگی کن. البته ماه پیش طبیعی باردار شدم اما سقط شد و نموند باز همسرم گفت دیدی اسپرم من پوچه تو هیچ وقت با من بچه دار نمیشی.

منم بارها و بارها گفتم بچه برام مهم نیست اول خودمو خودت اما کوتاه نمیاد. همه راهها رو رفتم دیگه کم آوردم پیر شدم ۱۲ کیلو کم کردم توی این ۹ ماه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم منم پرسیدم مرکز تاپ داریم یا نه؟  ابن سینا من در حد مشاوره رفتم ده دقیقه هم نمیشد مون ...

ببین همه مراکز یسری مزایا دارن یسری معایب 

مام و ابن سینا و ... معمولا خیلی شلوغن، من خودم تو مام تقریبا پنج ساعت منتظر موندم تا نوبتم شد 

خب تخصصی هستن و صفر تا صد همه چیز رو چک میکنن که این هم خوبه هم هزینه بر

مثلا مام ویزیت و سونو نهصد و شصت هزار تومان شد. برای من 

یا برای خودم و همسرم چکاپ سر تا پا نوشت از همه چی بعد هم می‌گفت فقط دکترای خودم رو قبول دارم در حالیکه ممکن شما جای دیگه بتونی از بیمه استفاده کنی

اونجا هم هرکی میومد می‌گفت راه میری باید پول بریزی. 

بهرحال باید خوبی و بدی رو با هم دید و بعد تصمیم گرفت ... من بر اساس مدل خودم، ترجیحات و انتظاراتم و جیبم نهایتا تصمیم گرفتم پیش دکتر تو مطب برم

[QUOTE=303719358]سلام آترین دوسته صبورم❣️ بهتری ب لطف خدا؟ منم خوبم از محب سلام عزیزم الهی شکر اله ...

ان شاءالله همیشه خبر حاله خوبت رو بهمون بدی🌷

ان شاءالله عزیزم🤲🏻

ب زودی منتظر خبرای خوبت هستیم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزم انشالله الهی آمین.  طوطیا دوباره مثبت شد فکر کنم ۸ هفته سقط شد الان باز میخواد یه م ...

عزیزم اگه طبیعی باردار شدی بازهم میشی، اختلالات کروموزومی باعث سقط میشن که در واقع سیستم هوشمند بدن برای غربالگری و حذف جنین ناهنجارهست. اینو کلی افراد سالم تجربه میکنن و بازهم بچه سالم بدنیا میارن. بازم تلاش کن برای حفظ زندگیت. بچه میاد بزرگ میشه و میره و بازتو میمونی و همسرت

عزیزم اگه طبیعی باردار شدی بازهم میشی، اختلالات کروموزومی باعث سقط میشن که در واقع سیستم هوشمند بدن ...

ای خواهر هزار بار بهش گفتم این معجزه خدا بوده که توی این ۱۲ سال یه بار بهمون نداده بود الان که داده یعنی نشونس اما نمیخواد بشنوه منم دیگه کم آوردم دیگه اینقد خودمو خورد کردم نمیتونم ما عاشقانه ازدواج کردیم و همو دوس داشتیم اما حالا اینجور شده دیگه بسته. ولی به خدا واگذارش کردم. 

خودمو زندگیمو به خدا سپردم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم درسته فقط چون همو مدت زمان زیادی دنبال میکردیم دوست داشتم بشنوم که اوناهم به مراد دلشون رسیدن.

این از مهربونی و بزرگواری و لطف شماست که دنبال احوالات دوستان قدیمی هستین 🤩✔️

منم دوست دارم خبرهای خوب از بچه ها بشنوم 

ولی خب ظاهرا ما دوستای روزای سخت بودیم و  قابل نمیدونن که  یه پیام بذارن که بابا اسم منو از لیست چشم انتظارها خط بزن من به مراد دلم رسیدم💔

امیدوارم شما از من به دل نگرفته باشید🤗

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست