2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
من سری پیش همزمان میزدم 

منم همزمان میزدم ولی گفتن پروژسترون خونو غلیظ میکنه انوکساهم از غلظت خون جلوگیری میکنه بینشون فاصله باشه بهتره حتی با اسپرینم باید فاصله باشه دکتر احمق من چیزی بهم نگفت یکی از ماماها گفت

دوستان واقعا از قدیمیها خبری نیست؟ داداشم و پروانه ۲۱ که از قدیمیها هستید از ترانه و ثمین و دیگر دوس ...

سلام عزیزم خوبی در چه حالی ممنون از احوالپرسیت کاربر داداشم در حال جدا شدن منم که ماه بعد باز وارد سیکل انتقال میشم اخرین جنینامه ترانه رو خبر ندارم ثمینم دیگه از وقتی رفت ابن سینا نیومد تو سایت ولی یکی از کاربرا گفتن برایه بار ۱۸   انتقال داشته و منفی شده متاسفانه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز اینجا فضای مجازیه کسی تعهدی برای در جریان گذاشتن دیگران از احوالات خودش نداره😀 از قدیم ...

والله من قول میدم بچمم دنیا بیاد شاید کمتر وقت کنم سرم شلوغ بشه ولی حتما میام من پایه ثابت اینجام 😁😁😁😁😁😁

والله من قول میدم بچمم دنیا بیاد شاید کمتر وقت کنم سرم شلوغ بشه ولی حتما میام من پایه ثابت اینجام 😁 ...

شما خبرای خوش رو بما بده ما کیف کنیم🥰

بعدش دیگه با گلپسرت حالش رو ببر🤩

ایشالا هیچ کسی اینجا حتی کوتاه مدت هم موندگار نباشه همگی حاجت روا  بشین و درگیر کارهای بچه هاتون باشید

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام به روی ماهتون دوستای گلم.... 

سلام به تک تک مامانای منتظرمون که میدونم بهترینا منتظر تک تکتونه.... 

دوستای گلم یه پادکست عالی برای دوران انتظارتون پیدا کردم.... 

هم کمکتون میکنه دوران انتظارتون رو با استرس و فکرای الکی و منفی هدر ندین هم اینکه کمکتون میکنه برای اینکه مادر بهتری برا دردونه هاتون بشین آمادتون کنه.... 

کلیم انرژی + بهتون میده و برای حس مادری آمادتون میکنه و این انرژی + خودش معجزه رو براتون به ارمغان خواهد آورد.... 

پس از الان تو هر مرحله ای هستین چه ابتدای درمان باشین چه انتقال داده باشین یا منتظر انتقال هستین، چه منتظر آز + هستین و چه دردونه تون تو دلتون لونه کرده یا در آغوشتون گرفتینش، خودتون رو از همین لحظه مادر بدونین و برای مادر بهتری شدن قدم بردارین..... 

دوستون دارمممممممم.... 

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy5hY2FzdC5jb20vcHVibGljL3Nob3dzLzYyZTc4MTI1YTE0M2ZiMDAxMjIwZjQwYw?ep=14

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان واقعا از قدیمیها خبری نیست؟ داداشم و پروانه ۲۱ که از قدیمیها هستید از ترانه و ثمین و دیگر دوس ...

سلام عزیز دلم خوبی شما دختر باردار بودی درسته ایرانم نبودی؟ 

پروانه انشالله باز میخواد بره انتقال برای پسر. 

ثمین نه هنوز ترانه خیلی وقته سایت نمیاد خبری ازش ندارن. خود منم که دارم جدا میشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

من که خیلی دلم پیشتونه.... 

خیلی دوست دارم کنارتون بیشتر باشم اما خوب مسولیت دو تا فرشته باهامه.... 

کار و مشغولیتهای زندگیم روشه.... 

اما همیشه دلم اینجاست و نتونممم سر بزنم همش برا تک تکتون بهترینارو تو بهترین زمان ممکن آرزو میکنم.... 

فرشته های منم دارن بزرگ و بزرگتر میشن.... 

امسال دخترم مدرسه میره به لطف خدا و دعای شما دوستای گلم برا تک تکتون همچین تجربه های شیرینی رو آرزو میکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیز دلم خوبی شما دختر باردار بودی درسته ایرانم نبودی؟  پروانه انشالله باز میخواد بره انت ...

عزیزم مطمئن باش بهترینا منتظرته کافی باور کنی و به سمتش قدم برداری.... 

من که خیلی دلم پیشتونه....  خیلی دوست دارم کنارتون بیشتر باشم اما خوب مسولیت دو تا فرشته باهام ...

انا جون عزیزم 

ان شا الله هرجا هستی موفق و سلامت باشی

خدا بچه هاتو حفظ کنه🥰🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
دوستان تزریق انوکسا و پروژسترون همزمان باشه اشکالی نداره؟ 

عزیزم بهتره دو ساعت حداقل فاصله باشه.... 

یعنی اون زمان دکتر من این توصبه رو کرده بود.... 

البته اگه رعایت نکردی تا الان الکی به خودن استرس نده اما من بعد ترجیحا فاصله بدی بهتره..... 

عزیزم مطمئن باش بهترینا منتظرته کافی باور کنی و به سمتش قدم برداری.... 

سلام آنا جونم قربونت برم دقیقا همینه و این باور رسیدم توکل به خدا. 

انشالله با دعاهای شما دوستان عزیزم منم خوشبخت میشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام آنا جونم قربونت برم دقیقا همینه و این باور رسیدم توکل به خدا.  انشالله با دعاهای شما دوست ...

عزیزم این پادکستم خیلی عالیه.... 

تونستی گوش کن من خودم باهاش خیلی آرومتر و امیدوارتر شدم.... 

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cDovL3Jzcy5jYXN0Ym94LmZtL2V2ZXJlc3QvMDM3M2M2ZDEyZWQyNDM0MDk0NjViNTYzNzkxMWY5NGEueG1s?ep=14

منم عرفان رفتم تا حالا که خوب بوده و خوش برخورد بودن ... آزمایشگاه جنینش هم میگن خوبه ... دیگه توکل ...

ممنون تجربتو گفتی عزیزم، ایشالا که انتقالتم مثبت میشه. فقط یه سوال: از تعداد جنینی که برات تشکیل شد راضی بودی؟ ما مشکل اسپرم داریم برای همینم این مورد برام مهمه، حقیقتش بهمن با اون همه تعریف از جنین شناس ولی کار خاصی تو این مورد برام نکردن

💚💖