2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
وای من استرس گرفتم یه بار تو عمل هیسترو پرسیدم گریداشون چیه گفت شارژ کردین گفتم ن آخه نمیدونستم نکنه ...

نگران نباش عزیزم من خودم چند سال پردخت نکرده بودم. یعنی خودشون گفتن فرقی نداره هر موقع بخواین انتقال بدین یکدفعه همشو حساب میکنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم،دکتر شما نگفت کی عمل میکنن؟سزارین منظورمه؟نیمه اول و دومی شدنش براتون مهم هست یا نه؟

عزیزم من طاقت نیوردم تا شنبه برم سونو امروز رفتم گفت  خدارو شکر اب جنین از ۹.۸ شده ۱۳ ،تاریخ زایمان ۱۶ مهر زده طبیعی ،دکتر خودم سزارین گفته بود ۹ مهر،نه من خیلی برام مهم نیست نیمه اول دوم‌ چون جنین تا روزهای اخر هم رشد میکنه همین که سزارین میکنیم زودتر به دنیا میاد خودش خیلی خوب نیست فکر کنم 

عزیزم مام هم خیلی تاپ نیست😊😊ما که خیری ندیدیم ازش

عزیزم منم پرسیدم مرکز تاپ داریم یا نه؟ 

ابن سینا من در حد مشاوره رفتم ده دقیقه هم نمیشد موند استرس میداد 

کلینیک امید تو بهارستان هم چند ساعتی بودم، شبیه زایشگاه دولتی درپیت هست. 

سلام عزیزم خوبی گل پسرات خوبن ممنونم از اطلاع رسانیت حالا اخرای این ماه میرم میپرسم خواهر

ممنونم عزیزم خوبیم همه 🥰🥰 انشالله این سری اون کنجد کوچولو میچسبه به دلت خیلی پسر تخسی میشه بخداااا بعداینهمه تلاش 🤭  

وای من استرس گرفتم یه بار تو عمل هیسترو پرسیدم گریداشون چیه گفت شارژ کردین گفتم ن آخه نمیدونستم نکنه ...

بیشتر ازیک سال هست که جنینات روداری؟  انشالله که سرجاشون هستن . نگران نباش . الهی همه دوستان وشما جواب اینهمه سختی هاتون روببینید و دیگه از  مطب ودکتر وکلینیک خلاص بشید . ... 

نگران نباش من کلا یبار تو پروسه ای وی اف بودم واطلاعات زیادی ندارم اما بیمارستان بهمن اونموقع اونطوری بود بهمون گفتن سرسال بایدشارژ کنید . پایینترخوندم یه دوستی نوشتن ایرادی نداره اگه شارژ نکنید .

سلام دوستان خوبید من دوباره واردسیکل انتقال شدم هوابشدت گرمه  دلم چیزای خنک میخواد اصلا نمی ...

عزیزم لزومی نداره همه حتما گرمی بخورن.... 

اگه طبعت سرده گرمی برات خوبه در غیر این صورت زیاده روی برات خوب نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم امروز تازه شروع میکنم به نظر شما اول کدوم رو بزنم که دوساعت بعدش اون یکی رو بزنم؟

عزیزم خیلی سخت نگیر اما من شخصا توصیه میکنم پروژسترون رو موقعی بزنی که تحرکت بیشتره اما انوکسان رو وقتی بزنی که تحرکت کمتره.... 

اما خوب مثلا من اون زمان چون استراحت مطلق بودم همسرم اول صبح که میخواست بره انوکسان رو میزد و شبم که میومد پروژسترونارو میزد من روزی دو تا شیافم داشتم به خاطر خونریزی برا همین خیلی نمیشه سخت گرفت اما فاصله بذاری دو ساعت اون مهمتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com