2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
والا من مشکل خاصی نداشتم بعد سه سال اقدام که رفتم پیش اسرافیلی گفت تنبلی تخمدان ضعیف داری که دکتر قب ...

منم مشکلم همون مورفو هست اما خوب خودمم ۴-۵ تا تخمک خوب بیشتر نمیدم به همین خاطر نگرانم. شما خدا رو شکر تعداد جنینت خوبه

💚💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه ه ...

عزیزم منم بنویسید بی زحمت که ان شاالله به موقع زایمان کنم و زایمانم راحت باشه،مرسی عزیزم

عزیزم دو درصد برایه ای وی اف خوبه 

آره ولی این سه سال من همسرم دوبار آزمایش داد من ی بارم بارداری پوچ داشتم پیش خودم میگم خب بخاطر این بوده من باردار نمی‌شدم و این مورد رو دکترا نگفتن اصلا 

آره برای ای وی اف خوبه 

پروانه جون سرسال  جنین های فریزتون رو باید تمدید کنید .   من مطب بودم یه خانومی بعد ۳ سال ...

وای من استرس گرفتم یه بار تو عمل هیسترو پرسیدم گریداشون چیه گفت شارژ کردین گفتم ن آخه نمیدونستم نکنه از بین بردن 

آخه شماره تماس داریم نمیشه زنگ بزنن وای خدا تا شنبه قلبم میاد تو حلقم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وای من استرس گرفتم یه بار تو عمل هیسترو پرسیدم گریداشون چیه گفت شارژ کردین گفتم ن آخه نمیدونستم نکنه ...

سلام فاطمه جون خوبی ؟ 

جنینات جهاده‌؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه منفی بودم، البته کلا ۲ تا جنین بیشتر نداشتم، بعدشم که ۲ سال کنار گذاشتم تا الان که دوباره رف ...

عزیزم بعصی دکتر الکی خیلی به آدم استرس میدن. چند سالته که ابنطور میگه؟ انشاالله اینبار دوتا جوجه سالم میان بغلت

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه ه ...

عزیزم خدا خودتو حاجت روا کنه انشاالله. لطفا برای حاجت من و یک نفر دیگه به نام یاس سفید هم بخونین