2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

خانما کسی بوده که توی اولین ویزیت توسط دکتر شهلا دانایی یعنی مشاورش سونو بشه  و براش همون مرحله  ویتامین آزمایش پاپ اسمیر و آزمایش قبل بارداری و پرولاکتین نوشته باشه .؟!آیا بعدش خانم دکتر ای وی اف براش دارو شروع کرده؟! لطفا اگر کسی هست ممنون میشم از تجربیاتش بهم بگه ممنون

دوستان آیا کسی مشکل ژنتیک داشته و ای وی اف شده باشه توسط خانم دکتر شهلا دانایی؟!

عزیزم یه کاربر برنجک بود مشکل داشتن تو تبریز البته اون ای وی اف کردو تست سلامت پی جی اس انجام داد شکر خدا الان پسرش یکسالو خورده ای داره پس برو به امید خدا 

کجا میرید شما مشکل ژنتیکتون چیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه ه ...

سلام عزیزم ممنون از لطفی که در حقمون میکنی. انشالله خودتون هم حاجت روا بشید. لطفا اسم منم بنویسید ویکی از بچه ها که اینجا که فعلا نیستن

1_ bahar2200

2_فردایی روشن 

خدایا شکرت
ممنون تجربتو گفتی عزیزم، ایشالا که انتقالتم مثبت میشه. فقط یه سوال: از تعداد جنینی که برات تشکیل شد ...

والا من مشکل خاصی نداشتم بعد سه سال اقدام که رفتم پیش اسرافیلی گفت تنبلی تخمدان ضعیف داری که دکتر قبلی نگفته بود بهم. تست اسپرم هم اوکی بود . خلاصه من چهارده تا تخمک داشتم که هشت تا جنین تشکیل شد البته عرفان تا روز انتقال گرید رو نمیگه الان نمی‌دونم کیفیت چجوریه. ولی کارت جنین و مدارک رو دادن به اسرافیلی نشون دادم مورفولوژی همسرم رو زده دو درصد. که تو نت زده باید حداقل چهار باشه بازم اسرافیلی گفت خوبه 😄 

به منم انوکساوپروژسترون داده اگه جداجدابزنم مجبورم خودم بزنم عضلانی روچطورخودم بزنم من ایناروتوخو ...

عضلانی رو به شوهرت بگو بزنه 

یا اگر بیرون زدی دورناف رو خودت بزن

من میخوام اینکاروکنم

خانما کسی بوده که توی اولین ویزیت توسط دکتر شهلا دانایی یعنی مشاورش سونو بشه  و براش همون مرحله ...

من قبلاً با دانایی بودم 

کاراشو کلا ماماها انجام میدن ،خودش فقط با عجله پرونده رو نگا می‌کنه و دارو می‌نویسه همین 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم ماشالا به حافظت مهربونم متاسفانه جنین من رشد  نکرد و سقطش کردم

منم انتقالم منفی شد وماه بعدش خودم باردارشدم هردومون پی جی دی بودیم . الان پسر من ۲سال و۳ماهشه . انشالله شماهم  به خواسته دلت میرسی ❤️

دوستان واقعا از قدیمیها خبری نیست؟ داداشم و پروانه ۲۱ که از قدیمیها هستید از ترانه و ثمین و دیگر دوس ...

سلام عزیزم خوبی ؟ دخترگلت چطوره خوبه ؟ نمیدونم منویادت هست یانه توتاپیک بیدمجنون هم باهم بودیم ازترانه خیلی وقته خبرندارم اما ثمین حالش خوبه  ❤️

بچه ها کسی هست آی وی اف کرده باشه نتیجه گرفته باشه دیگه نخواد آی وی اف کنه تخمکش رو دیگه نخواد بده ب ...

سلام عزیزم من فکر میکردم شما بارداربودی  ان تی  ریسک زده بود ؟ اشتباه میکنم انگار 

چه مسخرس شما کجایید ما وقتش تموم میشه نگه میدارن وقتی باز میری انتقال بدی هزینشو پرداخت میکنی یا تلف ...

پروانه جون سرسال  جنین های فریزتون رو باید تمدید کنید .   من مطب بودم یه خانومی بعد ۳ سال اومده بوددبهش گفته بودن تمدید نکردی ماهم جنیناروازبین بردیم بنده خدا خیلی ناراحت بوداطلاع نداشت باید تمدید کنه. 

سلام عزیزم مشکل شوهرت چیه ؟قبلش دارو تقویتی نخوردید

حرکت و مورفو که البته تو میکرو حرکت مهم نیست دیگه اما سر همون مورفو هم بیمارستان بهمن به من گفت چون اسپرم ضعیف بود  ۲ تا جنین تشکیل شده در صورتیکه من فکر میکنم اگه بیشتر و بهتر وقت بذارن بالاخره ۴ تا سالم پیدا میشه

💚💖