2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
منم خداروشکر هیچی، هیچ تلاشی نمیکنم، هر از گاهی یادم میفته و گریه و زاری

انشالله بدونه هیچ تلاشی مامان میشی. 

فهمیدی من طبیعی با یه بار اقدام اونم با جلوگیری مامان شدم!!

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله بدونه هیچ تلاشی مامان میشی.  فهمیدی من طبیعی با یه بار اقدام اونم با جلوگیری مامان شدم ...

تو گروه دیدم سارا جون

وقتی دیدم که نوشته بودن نمونده برات🥺🥺🥺 دیگه دلم نیمد چیزی بگم😭 بعضی وقت ها میام گروه رو میبینم، نمیدونم چرا بعد از چهار سال ما هنوز اینجاییم و مامان نشدیم، غصه میخورم وقتی قدیمی هارو اینجا میبینم☹️☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گروه دیدم سارا جون وقتی دیدم که نوشته بودن نمونده برات🥺🥺🥺 دیگه دلم نیمد چیزی بگم😭 بعضی وقت ه ...

خب پس فهمیدی به نظرم یه روز خیلی زود مامان‌میشی وقتی من شدم تو هم میشی. 

دقیقا من اینقد اعصابم خورد میشه بچه های قدیم هنوز هستن و منتظرن. قربون خدا برم حکمتش چیه. 

خدایا خودت کمک کن. هیچ کس جز خودمون نمیتونه بفهمه خودمون چی کشیدیم 

خب پس فهمیدی به نظرم یه روز خیلی زود مامان‌میشی وقتی من شدم تو هم میشی.  دقیقا من اینقد اعصابم ...

من که امیدی ندارم، با این وضعیتمون چه جوری میشه اخه، من که انگار صد سال پیر شدم تو این مدت، حکمت خدا چیه نمیدونم، تو کل دنیا این همه آدم ناخواسته مادر میشن، بعد ما هر چی التماسش میکنیم نمیشه 

من که امیدی ندارم، با این وضعیتمون چه جوری میشه اخه، من که انگار صد سال پیر شدم تو این مدت، حکمت خدا ...

میشی باور کن توکلت به خدا باشه فقط مثبت فکر کن همه اونایی که معجزه دیدن یه روزی مثله خودمو خودت بودن برای تو هم میشه به نظرم یکم به خودتو بدنت استراحت بده و لذت ببر بعد دوباره برو دنبال نی نی. نرفتی پیش اسرافیلی ؟

میشی باور کن توکلت به خدا باشه فقط مثبت فکر کن همه اونایی که معجزه دیدن یه روزی مثله خودمو خودت بودن ...

استراحت که خیلی دادم، الان یک ساله هیچ کاری نکردم🥲

نه نرفتم پیش اسرافیلی، اصلا به دکتر فکر میکنم حالم بد میشه 

بعد هم اینجا میبینم این همه نمیشه یا بعدش سقط میشه نابود میشم😭

سلام عزیز دلم خودت خوبی نی نیت خوبه.  نه عزیزم حل نشد و دیگه داره تموم میشه همه چی.

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
استراحت که خیلی دادم، الان یک ساله هیچ کاری نکردم🥲 نه نرفتم پیش اسرافیلی، اصلا به دکتر فکر میکنم ح ...

قرار نیست همه مثل هم باشن به نظرم با انگیزه شروع کن اما از زندگیت هم لذت ببر. امید داشته باش مطمینم همگی مامان میشید ❤

قرار نیست همه مثل هم باشن به نظرم با انگیزه شروع کن اما از زندگیت هم لذت ببر. امید داشته باش مطمینم ...

قرار نیست که همه مامان بشن

قسمت ما هم اینه دیگه خواهر 

تو خودت خوبی؟ با همسرت بهتری؟

منم خداروشکر هیچی، هیچ تلاشی نمیکنم، هر از گاهی یادم میفته و گریه و زاری

عزیزم تلاش کن منم چند سال تلاش نکردم گفتم دی اف ای بالا ولشکن ولی اشتباه کردم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من که امیدی ندارم، با این وضعیتمون چه جوری میشه اخه، من که انگار صد سال پیر شدم تو این مدت، حکمت خدا ...

چند روز پیش یه خانومه تو مطب میگفت بااولین اقدام حامله شدم، یکی تایپیک زده بود میگفت فامیلمون با شوهرش رفت حموم بعد که اومدن من رفتم رو زمین نشستم حامله نشم   گفتم  حاملگی یعنی اینقدر راحته  پس ما چرا نمیشیم اخه  

قربونت برم، اخه وقتی نخواد بشه نمیشه دیگه، چقدر به بدنمون ضرر بزنیم

همون من که بعد هیسترو گفتن شکل سلولای رحمت بده هایپر پلازی، اینقدر ترسیده بودم که حتی جرعت نداشتم سرچ کنم اوایل   بعد یکسال دوا درمون دوباره نمونه برداری کردن گفتن خوبه هنوزم نمیدونم جریان چیبوده

چند روز پیش یه خانومه تو مطب میگفت بااولین اقدام حامله شدم، یکی تایپیک زده بود میگفت فامیلمون با شوع ...

😅😅همین دیگه

ببین خودم یادم میاد اون همه سال جلوگیری کردیم، میگم چقدر دلمون خوش بودا، فکر میکردیم جلوگیری نباشه بچه دار میشیم

یادمه یه بار بدون جلوگیری شد، چقدر استرس کشیدم نکنه حامله بشم، قرص اورژانسی خوردم، کلی دعا کردم نشه

ای روزگار ☹️☹️☹️