2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047259 بازدید | 684583 پست
سلام عزیزم خوبی لیلاجون چقدخوشحال شدم دیدمت. منو شما باهم انتقال داده بودیم نمیدونم یادتونه یانه؟ شم ...

سلام عزیزم ماشالا به حافظت مهربونم متاسفانه جنین من رشد  نکرد و سقطش کردم

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه.

۱) الهه ( الا ۱۱۵۴۳)
۲) پروانه ۲۱
۳) لیلا ( ملیکا ۵۸ )
۴) یا منان
۵) الهه ( elahe)
۶) فرزانه ( happygirls )
۷) سارا ( داداشم )
۸) فطررس
۹) خدایا تو میدانی
۱۰)  atrin_arsen_atrina
۱۱) alaae

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان آیا کسی هست که مشکل ژنتیکی داشته باشه مثلاً خود و همسرش ناقل از طریق کروموزوم ایکس باشم. ...

عزیزم تو ازمایش کاریوتاپ فهمیدین این مسله رو

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خانوما کسی تجربه پانکچر بیمارستان عرفان رو داره؟ میدونین خوبه یا نه؟

فکنم سارا کاربر داداشم عرفان بوده

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه ه ...

اناشید 

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه ه ...

ممنون میشم به نیت منم بخونی عزیزم امروز روز 10انتقالم

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️
2_ نیکاد✔️
۳_happygirls✔️
4_طوطططیا
۵_alaae
6_favali
7_فردایی روشن
۸_نیاز6973
9_آناشید۹۹
۱۰_marshmaloo
11_شطرنجی
۱۲_haniiiiijooon

13_نگار80✔️🏴
14_roze_710
15_sarvesahi
16_mehremah
17_houra1400
18_رادیس12
19_گیسوگلابتونم
۲۰_یامنان
۲۱_عبدالواحد
۲۲_sarayyyyyy
۲۳_داداشمممم
۲۴_فطررس✔️
۲۵_nooshabehjoon✔️
26_ارکیدهابی
۲۷_ماهورجان
۲۸_ پونه۰۰✔️
۲۹_bahar2063
30_خدایاتومیدانی
۳۱_س۱۳۶۷
32_آیدا128
33_پروانه۲۱
zohrehjafar i_34
35_گندمک۱۱
36_زین
Bahar2200_37
asemaneabii_38
39_سحربانوو۶۸✔️
40_elahe_الهه
41_ریحانه57
42_نهال6467
43_raaaaaz

44_ترگل_رض
45_baharrr7878 @baharrr7878   🏴✔️🖤
46_asrin1372  @asrin1372     🏴✔️🖤
47_هدیه99
48_pariiiii73
49_saeideh61
50_ماهییا
51_اهسته
52_tamana366
53_ssssefat
54_رستاوراستین
55_سهیلا_جون۱

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

نماز استغفار توصیه ی آیت الله شاه آبادی (ره) برای فرزند دار شدن

کیفیت نماز، دو رکعت است مانند نماز صبح به نیت نماز استغفار .

در دو رکعت بعد از حمد، سوره قدر (انا انزلناه فی لیلة القدر) را می خوانی و بعد ۱۵ مرتبه میگویی استغفرالله.

به رکوع میروی و بعد از ذکر رکوع ۱۰ مرتبه می گویی استغفرالله

بعد از بلند شدن از رکوع ۱۰ مرتبه می‌گویی استغفرالله

در سجده اول بعد از ذکر سجده ۱۰ مرتبه می گویی استغفرالله

میشینی و بین دو سجده ۱۰ مرتبه می‌گویی استغفرالله

به سجده دوم می روی و بعد از ذکر سجده ۱۰ مرتبه می گویی استغفرالله

میشینی و ۱۰ مرتبه می گویی استغفرالله

و رکعت دوم را هم مانند رکعت اول میخوانی و سلام نماز را میدهی

منبع: مكارم الاخلاق، ص 328

.

پ . ن : ذکر \"استغفرالله\" تنها می‌باشد

دعای فرزند دار شدن

۱-هر شب و هر روز صد مرتبه استغفار و یا فقط ۱۰۰ مرتبه قبل از نماز صبح

۲- مداومت بر بلند اذان گفتن در خانه

۳- امام صادق علیه السلام فرمودند زمانی که فرزند داری بر یکی از شما دیر شد بخواند: اللَّهُمَّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَحِیداً وَحْشاً فَیَقْصُرَ شُکْرِی عَنْ تَفَکُّرِی بَلْ هَبْ لِی عَاقِبَةَ صِدْقٍ ذُکُوراً وَ إِنَاثاً آنَسُ بِهِمْ مِنَ الْوَحْشَةِ وَ أَسْکُنُ إِلَیْهِمْ مِنَ الْوَحْدَةِ وَ أَشْکُرُکَ عِنْدَ تَمَامِ النِّعْمَةِ یَا وَهَّابُ یَا عَظِیمُ یَا مُعَظَّمُ ثُمَّ أَعْطِنِی فِی کُلِّ عَافِیَةٍ شُکْراً حَتَّى تُبْلِغَنِی مِنْهَا رِضْوَانَکَ فِی صِدْقِ الْحَدِیثِ وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ وَ وَفَاءٍ بِالْعَهْدِ

۴- درحال سجده بگو: رب هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی/ رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء؛/ رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَأَنْتَ خیْرُ الوارِثینَ؛

۵- هر روز صبح و شب ۷۰ بار سبحان الله و بعد ۱۰ مرتبه استغفرالله سپس ۹ مرتبه سبحان الله و ۱ مرتبه استغفرالله سپس آیه ۱۰ تا ۱۲ سوره نوح: (( اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا ﴿۱۰﴾يُرْسِلِ السَّمَاء عَلَيْكُم مِّدْرَارًا ﴿۱۱﴾وَيُمْدِدْكُمْ بِأَمْوَالٍ وَبَنِينَ وَيَجْعَل لَّكُمْ جَنَّاتٍ وَيَجْعَل لَّكُمْ أَنْهَارًا ﴿۱۲﴾))

۶- قبل از همبستری این آیات را بخوان (سوره انبیا ایه ۸۷ تا ۹۰ ): وَذَا النُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقْدِرَ عَلَيْهِ فَنَادَى فِي الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ﴿۸۷﴾فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ ﴿۸۸﴾وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ ﴿۹۰﴾

_در هر وعده ی نماز اذان و اقامه بلند خوانده شود

بله من اونجا پانکچر شدم خوب بود و راضی بودم 

ممنون که گفتین. آخه قبلا بیمارستان بهمن پانکچر شده بودم اما این بار برام زدن عرفان خیلی استرسشو داشتم چون هیچ شناختی ندارم. همه میگن جنین شناس بهمن خوبه که البته دفعه پیش برای من کار خاصی نکرد، حالا ایشالا عرفان برام خوب باشه

💚💖