2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
گفتم بیاد رفتن مراسم تو راهن  نمیدونم دیروز یکم تخمه چیپس پفک خوردم از اونه البته قبلا هم یکم ...

عزیزم اگه بارداری ،چیپس وپفک خوردنش اصلابه صلاح نیست از اون هوس هاست که نباید بخوری.

کمترین ضررش فشارخون بالاست.

تخمه هم همینطور

شادی صدام کنید
بچه ها قبل از انتقال سویا اجیلی مصرف کنیم ضرر داره؟

قبل وبعد از انتقال هیچ چیز عجیب وغریب نیاز نیست بخورید همون غذا هایی که به طور معمول می خوردید مصرف کنید.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه بارداری ،چیپس وپفک خوردنش اصلابه صلاح نیست از اون هوس هاست که نباید بخوری. کمترین ضررش فش ...

سلام شادی جون. خوبی عزیزم؟ گل دخملی خوبه؟ چکار می کنی با بچه داری؟ 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام فدات شم شما خوبی کوچلوهات خوبن. دخترم خوبه عزیزم.روزها خوب شبها گریه

خدا رو شکر 🙏🏻. ما هم خدا رو شکر خوبیم. درگیر دندون درآوردن بچه ها هستم. بحق این ماه این لحظات نصیب همه دوستان تاپیک بشه 🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
والا اصلا دست و دلم نمیره توانشو ندارم ، مشکل اسپرم همسر ولی مثل اینه که تخمک های منم بی کیفیت بودن ...

همون دیگه اسپرمضعیفه ادم دست و دلش نمیره اصلا من خودم بدترم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
والا اصلا دست و دلم نمیره توانشو ندارم ، مشکل اسپرم همسر ولی مثل اینه که تخمک های منم بی کیفیت بودن ...

ولی مرکزتو عوضکن دوستم شوهرش مشکل داشت تویه مرکز هیچیجنین نشد رفت بیمارستان بهمن یازده تا شد براش 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه ها کسی هست آی وی اف کرده باشه نتیجه گرفته باشه دیگه نخواد آی وی اف کنه تخمکش رو دیگه نخواد بده ب ...

گلم اونجوری جنین که دیگه نمیخان میدن به کسی  انشاالله حل بشه مشکلت عزیزم 

ممنونم بابت پاسخگوییت آخه شیر سویا رو بعد انتقال مصرف میکنیم ولی بچه ها به من گفتن سویا نخور 

نخور سویا اجیلشو تیروید داری 

سلام دوستان آیا کسی هست که مشکل ژنتیکی داشته باشه مثلاً خود و همسرش ناقل از طریق کروموزوم ایکس باشم..به روش IVF باردار شده باشه؟!ممنون میشم از تجربتون بگید و کمکی برای ما باشه

رعنا جان تو خوبی عزیزم پسرت خوبه تو بچه داری به روال عادی افتادید؟

ممنونم عزیزدلم، خداروشکر، 

دیگه به شب نخوابی ها عادت کردیم 😁 ولی کولیک بعضی روزا واقعا اذیت کننده اس 😥

شما چطورین؟ دخمل گلمون چکار میکنه؟

سلام خدای من  من باز امدم با دردو دلهایم من رامیشناسی تو که از رگ گردن به من نزدیکتری من همانی ...

آخ گفتی

امان از درد آمپول. از کبودی ها که باید آدم حواسش باشه کسی نبینه

انشاالله این بار مثبت میشی و خدا بهت پسران سالم و صالح میده.

من‌نذر امام زمانمون کردمشون که اینبار با معرفت باشن هر دوتاشون بمونن پیشم

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه ه ...

سلام عزیزم خوبی لیلاجون چقدخوشحال شدم دیدمت. منو شما باهم انتقال داده بودیم نمیدونم یادتونه یانه؟ شماموفق شدید؟