2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
شما که پلی کیستیکی صددرصد تخمکت کیفیت نداره باید حتما دارو بخوری دوماه بعدشم شاید بدنت کمتر به داروه ...

پلی کیستیک نیستم سونو واژینال روز سوم پری رفتم گفت وضعیتت خیلی خوبه اما خیلی خفیف تنبلی داری ک برام اون داروهای تقویتی رو نوشت ... ای بابا دوماااه من همین الانشم کلی از کرایه خونم عقب افتاده من ب امید اینکه همه جا میگفتن مراحل تخمک اهدایی کلا ۲ هفته زمان میبره من قبول کردم اینجوری ک فایده نداره ۱ ماه فقط باید داروهای تقویتی بخورم دوماه داروی تنبلی حتما چند ماهم قرص کم کاری تیروئید 😔😔😔فکر کنم خود اون خانم پشیمون بشه😐

پلی کیستیک نیستم سونو واژینال روز سوم پری رفتم گفت وضعیتت خیلی خوبه اما خیلی خفیف تنبلی داری ک برام ...

اگه دکترت خوب باشه همون یک ماهم کافیه طی یک ماهم تیروییدت میزون میشه نگران نباش انشالله مشکلت حل بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم انتظار خیییلی سخته ولی ب جای ناامیدی و گریه و... سعی کن ابن ۱۴ روز رو خوش بگذرونی، کیف کن ازی ...

ممنونم عزیز دلم از وقتی که گذاشتی و حرفای قشنگی که زدی

توکلم به خداست

پدرشوهرم فوت کرد امروز بیچاره شوهرم به مامانم گفته نمیدونستن چه جوری به من بگن از آخر هم منو نبردن د ...

الهی خدا رحمتشون کنه. مراقب خودت و جوجه باش❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیز دلم از وقتی که گذاشتی و حرفای قشنگی که زدی توکلم به خداست

ان شاالله خوش خبر باشی برامون❤️🥰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
روز ۳ تا ۷ پری صبح لتروزول شب کلومیفن

شاید تخمک آزاد کردی ؟ فولیکول غالب داشتی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود