2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن دیگه از شنبه قطع کردم آخر هفته سونو برم ببینم وضعیت چه جوریه هماتوم نباشه آسپرین شروع کنم

ان شاءالله خیره و رفع شده باشه تاحالا که خیلی استرس داشتی و اذیت شدی 

توکل بر خدا ان شاالله از حالا به بعد برات شیرینی وراحتی باشه 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
ان شاءالله خیره و رفع شده باشه تاحالا که خیلی استرس داشتی و اذیت شدی  توکل بر خدا ان شاالله از ...

ان شاالله توکل به خدا لکه بینی هم ندارم از بعد قطع آمپول 

هرچی استرس داشتم هرچی خبر بد شنیدم

حرف چرت زده با توجه به اطلاعات من تو این چند سال اینا فقط برایه کیفیت تخمک عالیه اوابوست برایه هایپر ...

خب منم همینو میگم ک اوابوست برای حداقل هایپر شدنم کم بشه نوشته چون تو سونو واژینال گفت خیلی خفیف تنبلی تخمدان داری اگر الان برات داروهای هورمونی رو شروع کنم شکمت اب میاره گفت اول یکم تخمکات رو تقویت کن بعد داروهای هورمونی رو شروع کن 

ان شاالله توکل به خدا لکه بینی هم ندارم از بعد قطع آمپول  هرچی استرس داشتم هرچی خبر بد شنیدم

خب خدا رو‌هزار مرتبه شکر که لکه بینیت تموم شد 

خیر باشه خبر بد چرا !؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
دوستان من امروز روز ۱۲ سیکلمه رفتم سونو واژینال گفت  مایع آزاد خفیف در کلدوساک دیده شد.  ...

دوازده سیکل انتقال یا پانکچر ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خب خدا رو‌هزار مرتبه شکر که لکه بینیت تموم شد  خیر باشه خبر بد چرا !؟

پدرشوهرم فوت کرد امروز بیچاره شوهرم به مامانم گفته نمیدونستن چه جوری به من بگن از آخر هم منو نبردن دیگه ولی چون کسی از بارداری خبر نداشت همه فهمیدن شوهرمم زنگ زده فقط توروخدا مواظب خودت باش جوش نزنی 

خب منم همینو میگم ک اوابوست برای حداقل هایپر شدنم کم بشه نوشته چون تو سونو واژینال گفت خیلی خفیف تنب ...

عزیزم اوابوست برای کیفیت تخمک هست نه برای اینکه تعداد تخمک رو ببره بالا ،یعنی اوابوست چه بخوری چه نخوری تو هایپر شدنت تاثیر نداره پس بخور که کیفیت تخمکت بالا باشه برای اونی که اهدا می‌کنی هم جنین تشکیل بشه 

اگه تعداد تخمک بالا باشه هایپر میشی نه اینکه کیفیت بالا باشه پس هایپری ربطی به اوابوست نداره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها کسی هست آی وی اف کرده باشه نتیجه گرفته باشه دیگه نخواد آی وی اف کنه تخمکش رو دیگه نخواد بده ب ...

خانمی اونی که ای وی اف کرده موفق شده معمولا جنینش اضافی میمونه نه دیگه تخمکش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم اوابوست برای کیفیت تخمک هست نه برای اینکه تعداد تخمک رو ببره بالا ،یعنی اوابوست چه بخوری چه نخ ...

بله میدونم منظورم اینه توی سونوی واژینال گفت چون هایپر شدن تو افراد پلی کیستیک و تنبلی تخمدان بیشتره و شمام یعنی من تنبلی خفیف دارید این قرص ها رو بخور تنبلیت کم بشه ک هایپر نشی !!! 

خب منم همینو میگم ک اوابوست برای حداقل هایپر شدنم کم بشه نوشته چون تو سونو واژینال گفت خیلی خفیف تنب ...

شما که پلی کیستیکی صددرصد تخمکت کیفیت نداره باید حتما دارو بخوری دوماه بعدشم شاید بدنت کمتر به داروها جواب بده وکمتر هایپر بشی این بسته به مهارت دکترت و جوابگویی بدنت داره تا دارو مصرف نکنی هیچی معلوم نمیشه انشالله به سلامتی کلی جنین خوب 

کجا میریدد

بچه ها کسی هست آی وی اف کرده باشه نتیجه گرفته باشه دیگه نخواد آی وی اف کنه تخمکش رو دیگه نخواد بده ب ...

عزیزم حتی اگرم بخوان بدن مرکز قبول نمیکنه میگه کیس اشنا نمیدیم خودمون میدیم که فردا دردسر نشه من پرسیدم قبول نکردن