2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
سی و هفت زود نیست؟ خدای نکرده برای یک هفنه مشکل پیش نیاد. میدونم میخوتی نکشه به مهر و مدرسه بچه ها.

حالا برم سونو ببینم چی به چیه دوباره چی میگه دکتر باز میام میگم،مرسی عزیزم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان خوبید؟انشالله برا همه تون خیر رغم بخوره، واقعیتش دلم میگیره بعضی وقتا میام تاپیک و میبینم اکثرا یا سقط داشتن و یا انتقال منفی و کلی مشکل چرا اینجوری شده جدیدن 😔 هر روز داره شرایط بدتر میشه برا ی بچه اوردن انشالله همه ی روزی به آرزومون برسیم ، واقعا بعضی وقتا فک میکنم این دکترا فقط دارن آزمون و خطا انجام میدن و همه چی شانسیه وگرنه روز به روز علم دنیا داره بیشتر میشه ولی تو ایران هی داره ناباروری بیشتر میشه  خدا به دادمون برسه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام دوستان خوبید؟انشالله برا همه تون خیر رغم بخوره، واقعیتش دلم میگیره بعضی وقتا میام تاپیک و میبین ...

هزار تا کار میکنن بعد سقطمیشه باز میگن ممکنه از ضعیفی شوهرت باشه خاب از اول بگین واقعا شانسی شانسی دارو میدن برایکی موند که موند نموندم نموند

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دکتر داد این تاریخو،۳۷هفته ام کامله یعنی فرداش وارد۳۸ میشم،زوده یعنی؟آخه دیگه راهی هم نیست تازه مام ...

دکتر ها اکثرا میگن ۳۸ تموم شه تازه دو سه روزم بگذره. من البته خودم خیلی دیر سزارینم کرد سی و نه را کامل پر کرده بودم و دو روزم روس. تو موارد اضطراری فقط کمی زودتر سزارین میکنن

دکتر داد این تاریخو،۳۷هفته ام کامله یعنی فرداش وارد۳۸ میشم،زوده یعنی؟آخه دیگه راهی هم نیست تازه مام ...

شما رحم اجاره ای هستین ؟

سونو و آزمایشا و هر چ میرین ب اسم اون خانمه میرین یا خودتون ؟ منظورم مثلا پرونده بهداشت و این چیزا

و کلا از اولش چجور بودش

میشه ی توضیحی بدین 

ی بنده خدایی ازم پرسید ک کلا چجوریه زیاد نمیفهمیدم

گفتش ک میخوام کسی نفهمه و سونوهاش و آزمایشاش ب اسم من باشه

میشه بگین از اول چجور بودش صیغه خوندین چ کارا کردین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها یه سوال وقتی انتقال جنین انجام می شه چه جوری ممکنه ساک حاملگی خالی باشه و جنین دیده نشه؟

معمولا به خاطر مشکلات کروموزومیه بعد از انتقال اون رویانی که انتقال دادن سلولهاش شروع میکنه به تمایز و به دو بخش جفت و جنین تقسیم میشه. وقتی پوچه فقط جفت رشد میکنه جنینی در کار نیست. من خودم این بلا سرم اومد سقط کردم

شما رحم اجاره ای هستین ؟ سونو و آزمایشا و هر چ میرین ب اسم اون خانمه میرین یا خودتون ؟ منظورم مثلا ...

عزیزم رحم جایگزین هستن. صیعه نیاز نداره. سونو ازمایش هم قاعدتا نباید به نام کسی دیگه باشه و به نام خود حانم باردار هست. اما معمولا یک قراردادی مینویسن و بعد از زایمانبیمارستان مدارک همین خانم جایگزینو میفرسته ثبت احوال اما پدر بچه میره قرارداد اجاره رحم را میبره اونجا و شناسنامه به نام پدر و مادر واقعی بچه صادر میشه

معمولا به خاطر مشکلات کروموزومیه بعد از انتقال اون رویانی که انتقال دادن سلولهاش شروع میکنه به تمایز ...

من امروز رفتم سونو هفته پنج هستم

دوتا ساک دیدن

دکتر گفت تو هفته پنج فقط ساک دیده می شه برو یه هفته ده روز دیگه بیا

خدایا شکرت...
من امروز رفتم سونو هفته پنج هستم دوتا ساک دیدن دکتر گفت تو هفته پنج فقط ساک دیده می شه برو یه هفته ...

انشاالله که برای شما تشکیل میشن هد دو جنینها.‌بله بستگی به سن جنین ک نوع  سونوگرافی داره که دقتش چطوره یا مثلا شکمیه یا واژینال

انشاالله که برای شما تشکیل میشن هد دو جنینها.‌بله بستگی به سن جنین ک نوع  سونوگرافی داره که دقت ...

واژینال بود 

دکتر گفت الان نمی شه اصلا" جنین رو دید اصلا"

نمی دونم امیدوارم باشم یا نه

خیلی استرس دارم

ولی خوب آخه مگه جنین قبلا" تشکیل نشده؟

خدایا شکرت...
واژینال بود  دکتر گفت الان نمی شه اصلا" جنین رو دید اصلا" نمی دونم امیدوارم باشم یا نه خیلی ...

واقعا عجیبه.من مرکز بودم یه خانوم بود بتاش دویست بود ولی گفتن ساک ندیدن.مگ میشه اخه.طفلی خیلی ناراحت بود.