2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم گلم.  اصلا نگران نباش.تازه شما یه بار میخواهی فقط انجام بدی.  امیدوارم تخمکه ...

چقد مث منی🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️

2_ نیکاد✔️

۳_ @happygirls   ✔️🖤🏴

4_طوطططیا

۵_alaae

6_favali

7_فردایی روشن

۸_نیاز6973

9_آناشید۹۹

۱۰_marshmaloo

11_شطرنجی

۱۲_haniiiiijooon

13_ @نگار80     🏴🖤✔️

14_roze_710

15_sarvesahi

16_mehremah

17_houra1400

18_رادیس12

19_گیسوگلابتونم

۲۰_یامنان

۲۱_عبدالواحد

۲۲_sarayyyyyy

۲۳_داداشمممم

۲۴_فطررس

۲۵_nooshabehjoon

26_ارکیدهابی

۲۷_ماهورجان

۲۸_ پونه۰۰

۲۹_bahar2063

30_خدایاتومیدانی

۳۱_س۱۳۶۷

32_آیدا128

33_پروانه۲۱

zohrehjafar i_34

35_گندمک۱۱

36_زین

Bahar2200_37

asemaneabii_38

39_سحربانوو۶۸

40_elahe_الهه

41_ریحانه57

42_نهال6467

43_raaaaaz

44_ترگل_رض

45_baharrr7878

46_asrin1372

47_هدیه99

48_pariiiii73

49_saeideh61

50_ماهییا

51_اهسته

52_tamana366

53_ssssefat

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

نماز استغفار توصیه ی آیت الله شاه آبادی (ره) برای فرزند دار شدن

کیفیت نماز، دو رکعت است مانند نماز صبح به نیت نماز استغفار .

در دو رکعت بعد از حمد، سوره قدر (انا انزلناه فی لیلة القدر) را می خوانی و بعد ۱۵ مرتبه میگویی استغفرالله.

به رکوع میروی و بعد از ذکر رکوع ۱۰ مرتبه می گویی استغفرالله

بعد از بلند شدن از رکوع ۱۰ مرتبه می‌گویی استغفرالله

در سجده اول بعد از ذکر سجده ۱۰ مرتبه می گویی استغفرالله

میشینی و بین دو سجده ۱۰ مرتبه می‌گویی استغفرالله

به سجده دوم می روی و بعد از ذکر سجده ۱۰ مرتبه می گویی استغفرالله

میشینی و ۱۰ مرتبه می گویی استغفرالله

و رکعت دوم را هم مانند رکعت اول میخوانی و سلام نماز را میدهی

منبع: مكارم الاخلاق، ص 328

.

پ . ن : ذکر \"استغفرالله\" تنها می‌باشد

دعای فرزند دار شدن

۱-هر شب و هر روز صد مرتبه استغفار و یا فقط ۱۰۰ مرتبه قبل از نماز صبح

۲- مداومت بر بلند اذان گفتن در خانه

۳- امام صادق علیه السلام فرمودند زمانی که فرزند داری بر یکی از شما دیر شد بخواند: اللَّهُمَّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَحِیداً وَحْشاً فَیَقْصُرَ شُکْرِی عَنْ تَفَکُّرِی بَلْ هَبْ لِی عَاقِبَةَ صِدْقٍ ذُکُوراً وَ إِنَاثاً آنَسُ بِهِمْ مِنَ الْوَحْشَةِ وَ أَسْکُنُ إِلَیْهِمْ مِنَ الْوَحْدَةِ وَ أَشْکُرُکَ عِنْدَ تَمَامِ النِّعْمَةِ یَا وَهَّابُ یَا عَظِیمُ یَا مُعَظَّمُ ثُمَّ أَعْطِنِی فِی کُلِّ عَافِیَةٍ شُکْراً حَتَّى تُبْلِغَنِی مِنْهَا رِضْوَانَکَ فِی صِدْقِ الْحَدِیثِ وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ وَ وَفَاءٍ بِالْعَهْدِ

۴- درحال سجده بگو: رب هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی/ رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء؛/ رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَأَنْتَ خیْرُ الوارِثینَ؛

۵- هر روز صبح و شب ۷۰ بار سبحان الله و بعد ۱۰ مرتبه استغفرالله سپس ۹ مرتبه سبحان الله و ۱ مرتبه استغفرالله سپس آیه ۱۰ تا ۱۲ سوره نوح: (( اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا ﴿۱۰﴾يُرْسِلِ السَّمَاء عَلَيْكُم مِّدْرَارًا ﴿۱۱﴾وَيُمْدِدْكُمْ بِأَمْوَالٍ وَبَنِينَ وَيَجْعَل لَّكُمْ جَنَّاتٍ وَيَجْعَل لَّكُمْ أَنْهَارًا ﴿۱۲﴾))

۶- قبل از همبستری این آیات را بخوان (سوره انبیا ایه ۸۷ تا ۹۰ ): وَذَا النُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقْدِرَ عَلَيْهِ فَنَادَى فِي الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ﴿۸۷﴾فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ ﴿۸۸﴾وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ ﴿۹۰﴾

_در هر وعده ی نماز اذان و اقامه بلند خوانده شود

نه شما گفتین که کسانی که پریود بودنو سریع میفرستادن پیش متخصص زنان. من گفتم که خوب من از خود متخصص ن ...

والا چی بگم من که رفتم پریود بودم ویزیت نکردن .حتما زنگ بزن دوباره بپرس

عزیزم این حساب کتاب شما دقیقا با مال خودم یکی بود و درست الان اگه باز سونو نرم عوض بشه،حالا طبق همین ...

میشه دقیقا چند هفته؟ به نطر من همون ۳۸ هفته کافیه.برای اینجور بچه ها بیشتر از حد هم نگه نمیدارن که خدای نکرده از اونور مشکلی پیش نیاد مثل دفع مکونیوم یا کم ابی و ...

سی و هفت زود نیست؟ خدای نکرده برای یک هفنه مشکل پیش نیاد. میدونم میخوتی نکشه به مهر و مدرسه بچه ها.

دکتر داد این تاریخو،۳۷هفته ام کامله یعنی فرداش وارد۳۸ میشم،زوده یعنی؟آخه دیگه راهی هم نیست

تازه مامانش بنده خدا گفت هنوز زودتر باشه

من دختر خودم۳۶هفته دنیا اومد خداروشکر دستگاه هم اصلا نذاشتن فقط وزنش دوکیلو۳۰۰،۴۰۰بود