2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
چه مشکلی؟ همسرت مشکل داره؟. اینجا که نه به همسرم دارو دادند و نه اینکه براشون مهم بوده. گفتند مشکلی ...

متخصص اورولوژ مرکز ویزیتش کرد دارو نداد.اخه تعیین جنسیت بنظرم سختتره ممکن جنین پسر تشکیل نشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها

از جای آمپول انوکسانم ،از صبح خون میاد و بند نمیاد چیکارکنم بندبیاد؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
یخ بزار به دکترت هم حتما بگو احتمالا خونت خیلی رقیق شده

سحرجان

هنوز آمپول روزانه م ر دوتا در روز کرده دکترم.

تا الان یه دونه ۶۰۰۰ میزدم گفته از این به بعد دوتا۴۰۰۰ بزنم.

نمی‌دونم دیگه چه کنم!!!

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مگه مشکل انعقادی داری؟ من الان که استراحت مطلق شدم یک روز در میان یه ۴۰۰۰ میزنم

انعقادی شدیدم 

مگه مشکل انعقادی داری؟ من الان که استراحت مطلق شدم یک روز در میان یه ۴۰۰۰ میزنم

شماالان هفته ی چند هستین؟

من باید سه تا آمپول بتامتازون،روز۱۰ مرداد، سه تا هم روز ۱۱ مرداد تزریق کنم.

به شماهم دکترتون بتامتازون تجویز کرده برای تشکیل ریه؟

به من که نامه بستری داده اما نرفتم بستری شم😔

فاطمه جان راه حلی داشت واسه اندومتر ؟

واقعیتش نتونستم خطشو بخونم فقط ی دونه gcsf رو خوندم نوشته. دوشنبه ان شاالله میبرم دکتر ببینم چی میگه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جان راه حلی داشت واسه اندومتر ؟

ی دونه هم نوشته بیمار کاندید خراش و لنفوسیت تراپی نیست

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها التماس دعا 

من با سه تا دکتر مشورت کردم هرسه یه حرف رو زدن آسپرین و انوکسا به خاطر جفت پایین و هماتوم میگن ضررش بیشتر از منفعتش بازم گفتن سونو بدم اگه هماتوم دفع شده بود آسپرین میشه بخورم 

و آزمایش های ترموفیلی فک کنم دکتر گفت انجام دادم مشکلی نداشتن دیگه توکل به خدا منم از امشب قطع کردم و در حال حاضر فقط شب یه شیاف و ویتامین دی و کوالی فول دارم 

سلام بچه ها من امروز امپول سینال اف گرفتم ۹۰۰واحد تا چهار شنبه ک برم سونو بازم دارو ها ادامه دارن؟ سیکل پانکچرم دعام کنید همه چیز خوب پیش بره کلی بدبختی کشیدم نگم بهتره

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....