2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
خب خداروشکر راضی هستی.پس چجوری باید متوجه بشی مشکل از چیه .اخه این همه راهو میری زحمت میکشی کاش یه ج ...

این سری که بستری بودم برا سقط شاید باورت نشه ولی خداشاهده ۴ تا خانم مثل من برا سقط بستری بودن همشون بچشون قلبش تشکیل نشده بود همشونم طبیعی باردار شده بودن حالا یه خانومه بنده خدا بار دومش بود این اتفاق براش میفتاد انگار خیلی این اتفاق بیشتر شده حالا علتش چیه نمیدونم هرچند من بیشتر برام سخت بود چون با هزاربدبختی باردارشده بودم ولی چاره چیه با رضای خدا نمیشه جنگید

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من ۷ سال درگیر نازایی بودم اوایلش برام سخت بود گریه های شبانه داشتم و زجه میزدم ولی بعدش ...

الهی شکرررر😍 خدا جوجه هاتو حفظ کنه عزیزم انشالله سالم بغلشون کنی مرسی خیلی آروم شدم با حرفات 

منم روزای اول داغون بودم ولی الان بهترم منم دادم دست خدا مطمنم اگه خداوند تو سرنوشت من قرارداده باشه بچه داربشم و مادر بشم وقتش برسه همه چی جفت جور میشه و منم مامان میشم پس باید صبر کنم و شاکر باشم همسرمم کلا بیخیال شده میگه دیگه نمیام دنبال درمان دیگه نمیدونم بعدها چی پیش میاد هرچی باشه شکرر

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم خیلی متاسفم از مشکلی که برات پیش اومد دوباره. من چند روز پیش جایی خوندم که انگار جهاد دانشگاهی ...

ممنون عزیزم چه جالب مرسی که گفتی حتما بررسی میکنم 

بهت نگفتن ایندفعه تعیین سلامت کنی احتمالا شوهرت ضعیفه برا همونه  

نه نگفتن چون من یه بار برام پیش اومد نمیدونم شایدم بخاطر هزینه ش چیزی نگفتن چون فک کنم هزینش بالاس ولی اگه قرار باشه زمانی دوباره انتقال بدم حتما تعیین سلامت میکنم 

دکتر به من گفت ممکنه کروموزومی مشکل داشته باشه گفتمدبلاست بود کاریوتاپ همسالمه گفت نه باز ممکنه مشکل ...

جدددی چی بگم منم کاریوتایپ و ژنتیک همسرم سالم بود ولی دکتر اینجا شهر خودم میگفت مال اسپرمه چون تا این حد ضعیفه احتمال داره مشکل کروموزومی داشته باشه

دکتر به من گفت ممکنه کروموزومی مشکل داشته باشه گفتمدبلاست بود کاریوتاپ همسالمه گفت نه باز ممکنه مشکل ...

شما چیکار کردید؟ 

وای نیکاد جان. عزیزم خدا می دونه چقدر به فکرت بودم. همه ش فکر می کردم حتما اوضاع و احوالت خوبه که نم ...

قربونت برم کاش اینجوری بود ولی متاسفانه درگیر اتفاقای بد بودم.. چی بگم خیلی به حال خودمون دلم میسوزه واقعا اینقد درگیر بچه دارشدن هستیم از همه چی زندگی غافلیم من که خودم زنذگیم تو این چندسال تو دوا درمان و بچه دارشدن خلاصه شده ولی دیگه بریدم نمیخوام بقیه زندگیم که نمیدونم چقدر دیگه عمر میکنم اینجوری باشم بعده دوبار سقط دیگه داغونم خدا خودش بخواد به وقتش بهمون میده جوری همه چی رو کنار هم میچینه خودمون باورمون نشه فقط باید صبر کنیم و اینقدر با گریه و غصه خودمون رو ازبین نبریم

سقطا یعنی از تخمک بود اینو از کجا میشه فهمید؟ شوهرت سالم بود  

تمام آزمایشات تخصصی هر دومون سالم بود

در نهایت گفتند شاید تخمک ضعیفه پیشنهاد اهدایی دادند

ما هم قبول کردیم ونتیجه گرفتیم

شادی صدام کنید
نه عزیزم من با ای وی اف وتخم اهدایی باردار شدم

ببخشید سوال میپرسم شما سقط هاتون علتش چی بود؟؟ خودشون سقط میشدن؟

نمیدونم عزیزم همیشه گفتن خوبه و همیشه جنینام بلاست میشن ولی نمیدونم چرا قلبشون تشکیل نمیشه.. شمام مث ...

خداروشکر ک همشون خوب بوده. الهی این دفعه دیگه اخر غصه هات باشه و بمونن برات.

نه اصلا من ب سونوی ساک هم نمیرسم چ برسه به قلب🥺 تو همشون ب یه هفته نرسیده خونریزی میفتم و تمام. 

اره همسر منم اسپرمش ضعیفه. A نداره کلا. البته دکتر زرنانی گفتن خوبه وضعیتش. البته این خوبه فک کنم برا میکرو خوبه وگرنه برا طبیعی فک نکنم خوب باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گلم پس طبیعیه منم 3روز خونریزی شدید داشتم اما یهو پاک پاک شدم لکم ندارم 

اره فک میکنم طبیعی باشه 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤