2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
چون هماتوم داری نباید کم کنه البته اون دکتره و میدونه  ولی منم دوستم هماتوم داشت پروژسترون رو ...

آخه نظر دوتا دکتر همین بود حالا یه دکتر دیگه هم وقت گرفتم فردا پیش اونم برم ببینم نظر اون چیه 

بآور میکنی اون یه هفته که حس کردم مادر شدم چقدر قشنگ بود چقدر حس مادری قشنگه می‌گفتیم دیگه تموم شد ر ...

اخ منم فقط هشت روز مادری سهمم شد  قوربون خدا برم دیگه افسرده نبودم چی میشد ادامه پیدا میکرد  هیچ وقت فکرشو نمیکردم تو شهر غریب خدا این همه سال بهم بچه نده همش فک میکنم خابم باور نمیکنم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون باران جان شوهرم موروفو ۲ درصد هست بعد حرکت اسپرم کلاس a کم هستش نمیدونم با این اوضاع میشه به ...

منم چهارسال خودم از این دکتر به اون دکتر چقد دارو خوردم گیاهی و شیمیایی از آخر فهمیدم مشکل از شوهرمه و به من نگفتن دیگه نشستم تو خونه گفتم تا درمان نکنی خودتو قدم از قدم برنمیدارم اینقد ضعیف بود ک دکتر گفت حتی ای وی اف هم جواب نمیده

اخ منم فقط هشت روز مادری سهمم شد  قوربون خدا برم دیگه افسرده نبودم چی میشد ادامه پیدا میکرد &nb ...

الان من این بار دومم هست که بتام افت میکنه

من بعد دومی حال روحی خوبی ندارم فقط خدا به دادمون برسه

خیلی ساله که هیئت نمیرم امسالم نتونستم دیگه از نگاه سنگین مردم بیزارم از ترحماشون

انشاءالله امام حسین دستگیرمون باشه ما کسی رو نداریم جز خودشون

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

قربوونت برم مهتاب جوون خییلی لطف داری ب ما انشاالله نگاه ویژه خدا ب دلت و زندگیت باشه 😘

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
منم چهارسال خودم از این دکتر به اون دکتر چقد دارو خوردم گیاهی و شیمیایی از آخر فهمیدم مشکل از شوهرمه ...

منم همینم خیلی دکترا احمقن فقط بلدن به زن دارو بدن منم خو سردر نمیاوردم از آزمایش میگفتم حتما خوبه ولی زهی خیال باطل

الانم که جنینام ضعیفن به پنج روز نمیرسن مشکل اسپرم هست

الان من این بار دومم هست که بتام افت میکنه من بعد دومی حال روحی خوبی ندارم فقط خدا به دادمون برسه ...

منم سقط بار دومم چرا واقعا منم اینحوریم چرا حالمون خوب نمیشه  دارم خفه میشم دیگه اعصابم به همه جام زده

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منم سقط بار دومم چرا واقعا منم اینحوریم چرا حالمون خوب نمیشه  دارم خفه میشم دیگه اعصابم به همه ...

منم اعصابم خیلی خراب شده میزنه به قلبم وقتی جواب آزمایشو دیدم تا چندروز قلبم درد میکرد همش احسال خفگی و سنگینی روی قلبم داشتم

منم اعصابم خیلی خراب شده میزنه به قلبم وقتی جواب آزمایشو دیدم تا چندروز قلبم درد میکرد همش احسال خفگ ...

منم سقط بار دومم چرا واقعا منم اینحوریم چرا حالمون خوب نمیشه  دارم خفه میشم دیگه اعصابم به همه ...

زمان شاید زمان درست کنه ولی ماخو فراموش نمیکنیم باهامون هست تا آخر ولی شاید بهتر بشه

انشاءالله خدا بهمون صبر وآرامش بده که از این حال بیایم بیرون

خداروشکر ک همشون خوب بوده. الهی این دفعه دیگه اخر غصه هات باشه و بمونن برات. نه اصلا من ب سونوی ساک ...

ممنون عزیزدلم الهی شمام امسال مادر بشین.. پس شما خودش سقط میشه و به خونریزی میفتید ولی من نه فقط بخاطر اینکه قلب تشکیل نمیشه مجبور به سقط میشم این دوبار هم برام قرص میزو استفاده کردن تا سقط بشه منظورم اینه خودبه خودی سقط نمیشه.. آره درواقع مال ماها از لحاظ میکرو خوبن 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
آره چاره ای نیست.میگم واکسن کرونا زدین؟میگن خیلی عوارض داره 

آره زدم کاش نمیزدم😢 اره همه میگفتن مال آمپول کروناس منم شنیدم عوارضش زیاده 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
زمان شاید زمان درست کنه ولی ماخو فراموش نمیکنیم باهامون هست تا آخر ولی شاید بهتر بشه انشاءالله خدا ...

انشاالله توکل بر خدا خودش کمکمون کنه اخه ما با بدبختی حامله میشیم اونم منفی یا سقط بشه خیلی درد داره ولی باید راضی باشیم به رضای خدا ببین جریان چیه که خودش میدونه فقط 

آره زدم کاش نمیزدم😢 اره همه میگفتن مال آمپول کروناس منم شنیدم عوارضش زیاده 

خیلی زیاد شده همین دیروز چندین تایپیک تو نی نی سایت خوندم افت ضربان قلب  قبلن اینقدر زیاد نبود 

متاسفم به خاطر سقط هایی که داشتی امیدوارم خیلی زود بدون دارو درمان خودت طبیعی باردار شی. ببین عزیزم ...

اهااا پس شما همسرتون سالمه من همسرم الیگواسپرمه شدیده اونم مادرزادی چون بیضه هاش کامل نزول نکرده  بهمون پیشنهاد میکرو دادن باردار میشم ولی اینجوری قلبش تشکیل نمیشه دوبار ممنون کامل توضیح دادی الهی شکر نتیجه گرفتی خدا دخملتو حفظ کنه عزیزم خداروشکر پس شبیه خودتونم شده