2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
امشب توی مسجد بودم و داشتن روضه علی اصغر رو میخوندن و من های های گریه میکردم و میگفتم خدا تو را به ح ...

گریم گرفت انشالله حاجت روا بشی قشنگم♥️

انشالله به آرزو های خوبت برسی

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴 ...

ممنون مهتاب جون♥️ انشالله خدا بهت برکت کثیر بده دلت شاد و لبت خندون باشه همیشه مهربونم

دخترا یه نذر پیدا کردم خیلیا باهاش حاجت گرفتن نیت کنید انجام بدین انشالله حاجت روا بشید

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۷۲۸_۰۵۲۷۳۷_hvyt.jpg

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۷۲۸_۰۵۲۷۵۹_sqno.jpg

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

سلام‌گلم قربونت‌ الهی همه حاجت روا باش بحق این روز بزرگ

اللهم صل علی محمد وآل محمد 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
چرا عزیزم جای خوبیه من باوجود اینکه فعلا نتیجه نگرفتم ولی ناراضی نیستم خیلیا تو مراکز دیگه چندبار ان ...

خب خداروشکر راضی هستی.پس چجوری باید متوجه بشی مشکل از چیه .اخه این همه راهو میری زحمت میکشی کاش یه جوابی پیدابشه چرا اینجوری میشی.نیکاد جان خیلی حس بدیه نمیدونم چی بگم خودمو جای دوستانی مث شما میذارم با وجودی که بچه دارم ولی هضم این موضوع خیلی سخته برام که اینهمه راهو برم سقط بشه.حتما پیگیری کن ببین مشکل از چیه.نمیدونی چقد ناراحتم برات.دیشب حلیم هم زدم براهمه بچه های این تاپیک دعا کردم.

سلام دوستای عزیزم ببخشید تک تک اسم نمیبرم ممنون بفکرم بودید و پیگیر بودید من این مدت نی نی سایت نیوم ...

سلام عزیزم من ۷ سال درگیر نازایی بودم اوایلش برام سخت بود

گریه های شبانه داشتم و زجه میزدم ولی بعدش پشیمون شدم گفتم هرکسی یه تقدیری داره خدا آدم ها را امتحان میکنه سال های اخیر حتی یک قطره اشک نمیریختم دیگه نذر نمیکردم دیگه

به خدا التماس نمیکردم. بجاش ایمانم به خدا قوی کردم به قدری شاکر خدا بودم که صب تا شب هی میگفتم خدایا شکر راضی ام به رضای تو. پنج بار رفتم برا انتقال سه بار کنسل شد. یک بار هیسترو عمل کردم. دو بار هم انتقال دادم منفی شد یک قطره اشک نریختم و فقط میگفتم خدایا شکر. شنیده بودم دختر عمه ام انتقال داده منفی شده و نشستن تو خونه عزاداری کردن من خیلی متعجب شدم از رفتارهاشون اینقدری ک من قوی و قدرتمند شدم که با هیچ انتقال منفی اذیت نمیشدم.بنظرم دختر خوب بجای اذیت کردن خودت سعی کن به این باور برسی که خدا خیلی خیلی بزرگه یه روزی یه جوری غافلگیرت میکنه که خودت هم توش میمونی هممون مامان میشیم اما به وقتش یه روزی داریم فقط ما باید صبور باشیم و بسپاریم به خدا. به قدری به خدا اعتماد داشتم 

حس میکردم که قراره تو زندگیم معجزه رخ بده این حس کردم 

برج دو رفتم انتقال ۱۷  جنبن داشتم همه بی کیفیت. هشت تا ازشون موند. از هشت تا دوتاش بلاست شد انتقال دادم 

روز اول گفتم خدایا تو از دل من خبر داری اگه به صلاحم خودت درستش کن همین. دیگه مشغول زندگیم بودم گشت و گذار 

تا آزمایش دادم دیدم مثبت و دو قلو باردارم الان. حالا شما هم خودت اذیت نکن با گریه کردن ک کاری درست نمیشه بسپار به خودش برات جورش میکنه

پس اونجوری حساب کنیم من و شما مثل هم هستیم با اختلاف یک روز مثلا چون جنین من دو روز بزرگتر بوده،درست ...

عزیزم اصلا کاری به سن جنین ندارن که تاریخ اخرین پریودیتون 

لواسانی بیمارستان بهمن میاد؟ اونجا دیدیش یا ویزیت شدی؟ من سال ۹۳ با فروتن هم بودم گرچه بخاطر دو ...

نه ندیدمش..  اره خیلی شلوغ فروتن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره بابا  بسیار با سواده ، خوب وقت میذاره درسته باید یه چیزایی رو یاداوری کنی برای ادامه یا قط ...

قوربونت برم خداروشکر.  چند بار ای ویافکردی.  چند سالگی مثبت شدی؟   کدوم بیمارستان بودی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم من ۷ سال درگیر نازایی بودم اوایلش برام سخت بود گریه های شبانه داشتم و زجه میزدم ولی بعدش ...

چقددددددددد براتتتت خوشحالم از ته دلم از خدا ميخوام كه برات حفظشون كنه و به سلامتي فارغ بشي عزيزم 

راستي دو باره انتقالم منفي شدش  بار اول انتقال  دو قلو باردار شدم و خوشحال ولي متاسفانه  به خاطر اينكه مشكلي ايمني داشتم و خبر نداشتم ايست قلبي كردن و …. 

بعد از كلي آزمايش و دكتر  دوباره شروع كردم  ولي الان  دو بار انتقال دادم و همش منفي ميشه دفعه پيش دو هفته قبل حتي سرم آوي آجي هم زدم كلي اميد داشتم ولي دو پيش تستم منفي شدش راستش داغونم  اميدورام منم دلم طاقت بياره  و بتونم مثل شما يكمي حداقل قوي بشم 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴 ...

ممنون خاهره خوبم چجوری جبران کنیم 😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
قوربونت برم خداروشکر.  چند بار ای ویافکردی.  چند سالگی مثبت شدی؟   کدوم بیمارستا ...

از ۲۴ _۲۵ سالگی وارد درمان شدم 

۳۷ سالگی مادر شدم

هیسترو لاپارا تشخیصی

۲ بارای یو ای و یه ای وی اف منفی با فروتن بیمارستان بهمن

یه ای وی اف مثبت ایست قلبی جنین و یه ای وی اف منفی و هیسترو تشخیصی با طرازی بیمارستان ابان

یه ای وی اف منفی با پورمطرود بیمارستان پیامبران

بعد اخرین انتقال منفی ۲ سال جور نمیشد انتقال بدم 

که طبیعی باردار شدم ایست قلبی کرد

یکسال بعدش مجدد طبیعی باردار شدم الحمدلله به ثمر نشست

تو این مسیر طب سنتی و ماما سنتی و عسل درمانی و لنفوتراپی و پی ار پی و سرم ای وی ای جی و طب اسلامی و همه چیزرو هم امتحان کردم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست