2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
بچه ها من بدنم کوفته هست و درد میکنه طبیعیه؟ 

علایممثبتی بود برا من پاهام به شدت درد میکرد 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا از دهنت بشنوه اصلا امیدی ندارم چون دکتر ناامیدم کرد قبل انتقال🥲

عجب دکتری چطور

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چقد سخت.من شیرم کم بود دخترمنم شیر خشک نمیخورد.من به زور برااینکه گشنه نمونه با سرنگ ذره ذره میریختم ...

اخه من هم امروز به زور دادم، همش رو آورد بالا😥

من حالم امروز خیلی بده. سر درد و گوش درد و گلو درد دارم الان هم بهش سرفه اضافه شده. اصلا نمیدونم چطوری سرما خوردم

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴 ...

عزیزم منم دعا کن خیلی ملتمس دعاهاتون هستم این روزا

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
الهیییی بمیرم برا دلت😭😭😭 از عمق وجودم میفهممت عزیزم😭😭 الهی بحق این شب عظیم خدا دلتو آروم کنه. ...

خدانکنه عزیزمم قربون دل خودت که مثل من هنوز شاد نشده 

الهی آمییین🤲🤲

انشاالله خودتم به زودی نتیجه بگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره گفت ایندفعه منفی شدی رحم اجاره بگیر🥺

چند سالته. دوتا انتقال منفی داشتی  انشاالله که مثبتمیشی 

گرید جنین هات چیه عزیزم؟ منم با دکتر زرنانی ویزیت شدم گف دو تا احتمال میدم برا سقط ها، گف یا مشکل ان ...

نمیدونم عزیزم همیشه گفتن خوبه و همیشه جنینام بلاست میشن ولی نمیدونم چرا قلبشون تشکیل نمیشه.. شمام مثل من قلب جنین تشکیل نمیشه؟؟؟ من همیشه رفتم سونو تو سیکل انتقال آندومترم سه خطی بوده و خوبم به داروها جواب میده و بالا میره هیچوقت مشکل آندومتر نداشتم حتی این سری فرتیل مصرف کرده بودم وقتی رفتم سونو گفت عالی بوده برات کمک کرده به رحمت چی بگمم.. شمام اسپرم همسرتون مشکل داره؟؟ من الیگواسپرمه شدیدا ضعیفه و مادرزادیه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خب خداروشکر راضی هستی.پس چجوری باید متوجه بشی مشکل از چیه .اخه این همه راهو میری زحمت میکشی کاش یه ج ...

خوب من یه بار برام پیش اومد که گفتن امکانش هست حتی برا بارداری طبیعی هم پیش بیاد ولی بازم باوجود این این سری بیشتر توجه کردن و آز ایمنی برام انجام دادن که سالم بود بهم انکوساپارین و آسپرین دادن که خونرسانی رو بهتر بکنه ولی بازم قلبش تشکیل نشد ولی درسته باید هروقت اگه دوباره خواستم انتقال بدم بازم مسائل دیگه بررسی کنم بعد انتقال بدم خدا بچتو حفظ کنه ایشالا آره واقعا سخته ماهایی که بچه نداریم راهمون سختتر و طولانی تره الهی فدای دل مهربونت ممنون به فکرمون بودی