2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
سلام دوستان وقتتون بخیر باشه دکتری که پیشش ivf انجام دادم خیلی سرش شلوغه و واقعا برای مراقبت های بار ...

دکتر سودابه متین

تخصص اش مریض های ای وی اف

زیر نظر مرکز مام کار می کنه.

من دو جلسه باهاش ویزیت شدم راضی بودن ولی اگه خواستی بری پیشش بازم تحقیق کن در موردش

شادی صدام کنید

پارسال این موقع نوبت انتقال داشتم چند روز قبل از انتقال امیکرون گرفتم کنسل شد ماه بعدش عفونت زنانه شدید گرفتم کنسل شد ودرنهایت مهر انتقال دادم والان دخترم بغلمه.برای اونایی که من نمی شناسند بگم بعد از ۴ سقط با بارداری طبیعی ویک ای وی اف منفی که  از ریشه غلط بود.

از لحظه ای که دخترم به دنیا اومد هر روز برای چشم انتظارها دعا کردم چون خودم این راه رفتم.مخصوصا این شبها که چشم به احسان وکرم امام حسین‌.ع.داشتم.منم چه زجه ها که نزدم چه گریه ها که نکردم.چه فکر وخیال های منفی که در مورد آینده خودم وهمسرم نداشتم.چه روزایی که ناامید می شدم.چه مهمونی ها که خودم وهمسرم پامون نمی کشید بریم.شاید باورتون نشه دیگه پارک ام نمی تونستم برم.

ولی رحمت خدا از ناامیدی ما بزرگ تر بود.من خیلی اینجا داستان بارداری می خوندم امیدوار نی شدم حالا من اومدم بگم خدا به ما داد به شما هم میده ما معجزه اش دیدیم شما هم می بینید.صبور باشید از لطف خدا نامید نشید.خیلی سخته می دونم ولی تو این دنیا هر کس یه جور امتحان‌میشه اینم امتحان ماست انشا....که سر بلند از ایم امتحان بیرون بیایم.

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال این موقع نوبت انتقال داشتم چند روز قبل از انتقال امیکرون گرفتم کنسل شد ماه بعدش عفونت زنانه ش ...

طبیعی حامله شدی داروهات چیبود بعد بارداری 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
رعنا جون من الان به شدت سرما خوردم و مریضم. دیروز و امروز هر کار کردیم شیشه نگرفت. دیروز ۶ ساعت شیر ...

چقد سخت.من شیرم کم بود دخترمنم شیر خشک نمیخورد.من به زور برااینکه گشنه نمونه با سرنگ ذره ذره میریختم تو دهنش بخوره.نمیدونی با چه بدبختی ای بزرگش کردم الانم بزرگ شده خوش خوراک نیست و لاغره

چقد سخت و شیرین.هیسترو چجوریه که بعد انتقال منفی میگن باید انجام بشه؟

از الان فکرش رو نکن

به هر چی فکر کنی برات پیش میاد

فکر مثبت کن با انتقال اول مثبت میشی و خلاص

هیسترو  یه عمل ساده با بیهوشیه 

از طریق واژن با دوربین رحم رو چک میکنن اگر میوم یا سپتوم داشته باشه برمیدارن

اگر هم مشکلی نباشه مطمئن میشن که رحم وضعیت خوبی داره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
از الان فکرش رو نکن به هر چی فکر کنی برات پیش میاد فکر مثبت کن با انتقال اول مثبت میشی و خلاص هیس ...

ممنونم گلم من طاقت اینچیزارو ندارم کارم به اینچیزا بکشه نه تحملشو ندارم نه بدنم‌میکشه و بیخیال میشم کلا .فقط میگم نکنه داروها میوم بیاره برا رحمم؟

بچه ها کسی هست توروخدا جواب بدین

من دل‌درد گرفتم ینی انگار رحم و تخمدان هام بعد زد پهلوی چپم دردش بعد راستم 

به نظرتون از چی می‌تونه باشه چند روزه درد دارم ولی میگیره ول می‌کنه 

حالا قطره ویتاگنوس سفارش دادم بیارن میگن خوبه بخورم اگر چیزی هم باشه فکر کنم خوب بشه 

خیلی نگرانم خیلی

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بچه ها من از دیشب لکه بینی دارم با حجم زیاد از بعد سونو حجمش زیاد شده احتمال داره دفع هماتوم باشه آخ ...

سلام عزیزم خوبی 

عزیزم رفتی سونو 

من چند وقت نیومدم اینجا 

همه چی خوب بود !؟

چقدر اذیت شدی سر این لکه بینی هنوزم لکه بینی داری !؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام بچها من بعد سقطم پریود شدم اما کلا سه روز طول کشید ب نظرتون طبیعیه قبلا 7روزه پاک میشدم اینبار ...

سلام عزیزم 

منم پریود شدم برامنم سه روز بود دوروز پاک بودم در حد لک روز ششم 

منم مث شما بودم ولی خب لکه بینی دارم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام عزیزم خوبی  عزیزم رفتی سونو  من چند وقت نیومدم اینجا  همه چی خوب بود !؟ چقدر ...

سلام عزیزم اره رفتم خداروشکر خوب بود شنبه سونو شدم اره هنوز دارم جفتم پایینه رو دهانه رحم هماتوم هم دارم نمیدونم دلیلش همینه باز الان درد کلیه و عفونت هم اضافه شده

نه عزیزم من با ای وی اف وتخم اهدایی باردار شدم

سقطا یعنی از تخمک بود اینو از کجا میشه فهمید؟ شوهرت سالم بود  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم