2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
سلام دوستای عزیزم ببخشید تک تک اسم نمیبرم ممنون بفکرم بودید و پیگیر بودید من این مدت نی نی سایت نیوم ...

الهیییی بمیرم برا دلت😭😭😭 از عمق وجودم میفهممت عزیزم😭😭 الهی بحق این شب عظیم خدا دلتو آروم کنه.

الهی ی جوری شادی و سرزندگی برگرده ب زندگیت که این روزای سخت فقط تبدیل بشه به یه خاطره از ک ساختت، روحت رو وسعت داد. و لبخند بیاد رولبات 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امشب توی مسجد بودم و داشتن روضه علی اصغر رو میخوندن و من های های گریه میکردم و میگفتم خدا تو را به ح ...

ااای جااان دلم😭😭😭😭😭 الهی سال بعد این موقع نینی خودتو بغل کنی تو روضه باب الحوایج کوچک امام حسین ع 😍😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

فدای محبتتون عزیزم انشاللله بحق این شب عزیز هر حاجتی داری براورده بخیر باشه 🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴 ...

الهییی قربوووونت برم. الهی بری از حرم ارباب برامون پیام بداری ❤️❤️😘😘 الهی خودشون گره از هر مشکلی ک تو زندگیت داری باز کنن. الهی عاقبت بخیری خونوادت و نسلت رو ببینی❤️❤️

چرا عزیزم جای خوبیه من باوجود اینکه فعلا نتیجه نگرفتم ولی ناراضی نیستم خیلیا تو مراکز دیگه چندبار ان ...

گرید جنین هات چیه عزیزم؟ منم با دکتر زرنانی ویزیت شدم گف دو تا احتمال میدم برا سقط ها، گف یا مشکل اندومتره یا مشکل از جنین هاست. که جنین ها گرید a بودن. گف پس مشکل از اندومتره برا من.

الهی که از این ببعد فقط شادی باشه و دیگه تجربه نکنی این اتفاقات تلخ رو

#آیت_الله_شاه_آبادی

✅نسخه معنوی برای درمان ناباروری

#نماز_استغفار 

#فرزندآوری 

👈 نماز استغفار دو رکعت است. در رکعت اول بعد از حمد، سوره‏ ي قدر را می خوانی و بعد از قرائت، ۱۵ بار می گویی: «استغفر الله ربی و اتوب الیه» و بعد به رکوع که رفتي آن را ۱۰ بار می گویی، از رکوع بلند شدی ۱۰ مرتبه، به سجده رفتی ۱۰ مرتبه، بین دو سجده ۱۰ مرتبه، در سجده دوم ۱۰ مرتبه، و بعد از سجده دوم هم ۱۰ مرتبه، و رکعت دوم نیز مثل رکعت اول اقامه می شود.» 

(بهتره هرشب زن و شوهر بخوانند)

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

💎ذکر مجرب شیخ نخـودکی(ره)

☘مرحوم نخودڪی(ره)میگویند:

برای حوائج یک‌هفته قبل از طلوع

صبح «قبل از اینڪه آفتـاب بزنه»

برای برآوردن‌حاجتت ۷۱مرتبه‌بگو:

(یا مُحَمّـدُ یا عَلِــیُّ یا فاطِمَـهُ یا

صاحِبَ‌الزَّمان اَدرِكنی وَلا تُهلِکنی)

📩 منبع: نامه ای به یکی از علماء

و سادات دزفـــول (نسخه خطی)

🔴 ﺩﻋﺎی ﻣﻬﻢّ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﺷﺪﻥ ﺣﺎﺟﺖ‌ﻫﺎ

🔵 ﺳﻴّﺪ ﻋﻠﻲ ﺧﺎﻥ ﺩﺭ ﻛﺘﺎﺏ ﺷﺮﻳﻒ «ﺍﻟﻜﻠﻢ ﺍﻟﻄﻴّﺐ» ﻣﻲ‌ﮔﻮﻳﺪ: ﺍﻳﻦ ﺩﻋﺎﻱ ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪﻱ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ(ﻉ) ﺑﺮﺍﻱ ﻛﺴﻲ ﻛﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺿﺎﻳﻊ ﮔﺸﺘﻪ ﻳﺎ ﺣﺎﺟﺘﻲ ﺩﺍﺭﺩ؛ ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﺷﺨﺼﻲ ﻛﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﻳﺎ ﻣﺸﻜﻞ ﻣﻬﻤّﻲ ﺩﺍﺭﺩ، ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻳﻦ ﺩﻋﺎ ﺭﺍ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﺨﻮﺍﻧﺪ:

🌕 ﺑِﺴْﻢِ ﺍﻟﻠﻪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤٰﻦِ ﺍﻟﺮَّﺣﻴﻢِ. 

«ﺃﻧْﺖَ ﺍﻟﻠﻪُ ﺍﻟَّﺬﻱ ﻟٰﺎ ﺇﻟٰﻪَ ﺇﻟّﺎ ﺃﻧْﺖَ، ﻣُﺒْـﺪِﺉُ ﺍﻟْﺨَﻠْﻖِ ﻭَﻣُﻌﻴﺪُﻫُﻢْ ﻭَﺃﻧْﺖَ ﺍﻟﻠﻪُ ﺍﻟَّﺬﻱ ﻟٰﺎ ﺇﻟٰﻪَ ﺇﻟّﺎ ﺃﻧْﺖَ، ﻣُﺪَﺑِّـﺮُ ﺍﻟْﺎُﻣُﻮﺭِ، ﻭَ ﺑٰﺎﻋِﺚُ ﻣَﻦْ ﻓِﻲ ﺍﻟْﻘُﺒُﻮﺭِ، ﻭَ ﺃﻧْﺖَ ﺍﻟﻠﻪُ ﺍﻟَّﺬﻱ ﻟٰﺎ ﺇﻟٰﻪَ ﺇﻟّﺎ ﺃﻧْﺖَ ﺍﻟْﻘٰﺎﺑِﺾُ ﺍﻟْﺒٰﺎﺳِﻂُ، ﻭَ ﺃﻧْﺖَ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﻟَّﺬﻱ ﻟٰﺎ ﺇﻟٰﻪَ ﺇﻟّﺎ ﺃﻧْﺖَ، ﻭٰﺍﺭِﺙُ ﺍﻟْﺄﺭْﺽِ ﻭَﻣَﻦْ ﻋَﻠَﻴْﻬٰﺎ. ﺃﺳْﺌَﻠُﻚَ ﺑِﺎﺳْﻤِﻚَ ﺍﻟَّﺬﻱ ﺇﺫٰﺍ ﺩُﻋﻴﺖَ ﺑِﻪِ ﺃﺟَﺒْﺖَ، ﻭَﺇﺫٰﺍ ﺳُﺌِﻠْﺖَ ﺑِﻪِ ﺃﻋْﻄَﻴْﺖَ ﻭَ ﺃﺳْﺌَﻠُﻚَ ﺑِﺤَﻖِّ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ ﻭَ ﺃﻫْﻞِ ﺑَﻴْﺘِﻪِ، ﻭَ ﺑِﺤَﻘِّﻬِﻢُ ﺍﻟَّﺬﻱ ﺃﻭْﺟَﺒْﺘَﻪُ ﻋَﻠﻲٰ ﻧَﻔْﺴِﻚَ ﺃﻥْ ﺗُﺼَﻠِّﻲَ ﻋَﻠﻲٰ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ ﻭَ ٰﺎﻝِ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ، ﻭَ ﺃﻥْ‌ ﺗَﻘْﻀِﻲَ ﻟﻲ ﺣٰﺎﺟَﺘﻲ، ﺍﻟﺴّﺎﻋَﺔَ ﺍﻟﺴّﺎﻋَﺔَ، ﻳٰﺎ ﺳَﻴِّﺪٰﺍﻩُ، ﻳٰﺎ ﻣَﻮْﻟٰﺎﻩُ، ﻳٰﺎ ﻏِﻴٰﺎﺛٰﺎﻩُ، ﺃﺳْﺌَﻠُﻚَ ﺑِﻜُﻞِّ ﺍﺳْﻢٍ ﺳَﻤَّﻴْﺘَﻪُ ﺑِﻪِ ﻧَﻔْﺴَﻚَ، ﻭَﺍﺳْﺘَﺄْﺛَﺮْﺕَ ﺑِﻪِ ﻓﻲ ﻋِﻠْﻢِ ﺍﻟْﻐَﻴْﺐِ ﻋِﻨْﺪَﻙَ ﺃﻥْ ﺗُﺼَﻠِّﻲَ ﻋَﻠﻲٰ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ ﻭَ ٰﺎﻝِ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ، ﻭَ ﺃﻥْ ﺗُﻌَﺠِّﻞَ ﺧَﻠٰﺎﺻَﻨٰﺎ ﻣِﻦْ ﻫٰﺬِﻩِ ﺍﻟﺸِّﺪَّﺓِ، ﻳٰﺎ ﻣُﻘَﻠِّﺐَ ﺍﻟْﻘُﻠُﻮﺏِ ﻭَﺍﻟْﺄﺑْﺼٰﺎﺭ، ﻳٰﺎ ﺳَﻤﻴﻊَ ﺍﻟﺪُّﻋٰﺂﺀِ،‌ﺇﻧَّﻚَ ﻋَﻠﻲٰ ﻛُﻞِّ ﺷَﻲْﺀٍ ﻗَﺪﻳﺮٌ، ﺑِﺮَﺣْﻤَﺘِﻚَ ﻳٰﺎ ﺃﺭْﺣَﻢَ ﺍﻟﺮّﺍﺣِﻤﻴﻦ

📚 منبع:  ﺍﻟﻜﻠﻢ ﺍﻟﻄﻴّﺐ، ﺹ ۱۴

دعای فرزند دار شدن

۱-هر شب و هر روز صد مرتبه استغفار و یا فقط ۱۰۰ مرتبه قبل از نماز صبح

۲- مداومت بر بلند اذان گفتن در خانه

۳- امام صادق علیه السلام فرمودند زمانی که فرزند داری بر یکی از شما دیر شد بخواند: اللَّهُمَّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَحِیداً وَحْشاً فَیَقْصُرَ شُکْرِی عَنْ تَفَکُّرِی بَلْ هَبْ لِی عَاقِبَةَ صِدْقٍ ذُکُوراً وَ إِنَاثاً آنَسُ بِهِمْ مِنَ الْوَحْشَةِ وَ أَسْکُنُ إِلَیْهِمْ مِنَ الْوَحْدَةِ وَ أَشْکُرُکَ عِنْدَ تَمَامِ النِّعْمَةِ یَا وَهَّابُ یَا عَظِیمُ یَا مُعَظَّمُ ثُمَّ أَعْطِنِی فِی کُلِّ عَافِیَةٍ شُکْراً حَتَّى تُبْلِغَنِی مِنْهَا رِضْوَانَکَ فِی صِدْقِ الْحَدِیثِ وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ وَ وَفَاءٍ بِالْعَهْدِ

۴- درحال سجده بگو: رب هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی/ رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء؛/ رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَأَنْتَ خیْرُ الوارِثینَ؛

۵- هر روز صبح و شب ۷۰ بار سبحان الله و بعد ۱۰ مرتبه استغفرالله سپس ۹ مرتبه سبحان الله و ۱ مرتبه استغفرالله سپس آیه ۱۰ تا ۱۲ سوره نوح: (( اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا ﴿۱۰﴾يُرْسِلِ السَّمَاء عَلَيْكُم مِّدْرَارًا ﴿۱۱﴾وَيُمْدِدْكُمْ بِأَمْوَالٍ وَبَنِينَ وَيَجْعَل لَّكُمْ جَنَّاتٍ وَيَجْعَل لَّكُمْ أَنْهَارًا ﴿۱۲﴾))

۶- قبل از همبستری این آیات را بخوان (سوره انبیا ایه ۸۷ تا ۹۰ ): وَذَا النُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقْدِرَ عَلَيْهِ فَنَادَى فِي الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ﴿۸۷﴾فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ ﴿۸۸﴾وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ ﴿۹۰﴾

_در هر وعده ی نماز اذان و اقامه بلند خوانده شود

اووووه چقد زیاد شده. اذیت شدی که. الهی عوضش همه کاراتون بیفته رو روال و اذیت نشیر برا باقیش و خستگی ...

ممنون عزیزم ♥️😘

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️