2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
عزیزم سن بارداریت رو چجوری حساب کردی؟میشه واسه منم حساب کنی،۳بهمن انتقال دادم جنین۵ روزه

سلام کویین جان. بر اساس سونو آنومالیت حساب کن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام کویین جان. بر اساس سونو آنومالیت حساب کن

از سونوگرافی انومالیم اصلا راضی نبودم ببخشید ولی هیچی حالیش نبود با این که به اصطلاح خودش خیلی معروف بود حتی جفت رو اشتباه گفته بود دیگه خیلی ضایع بود این قضیه

سلام دوستان وقتتون بخیر باشه دکتری که پیشش ivf انجام دادم خیلی سرش شلوغه و واقعا برای مراقبت های بار ...

سلام عزیزم

من دکترم رو بهت پیشنهاد نمیدم ولی خواستم تجربه خودم رو برات بنویسم. حالا شاید به کارت اومد.

من پیش دکتر زهره لواسانی میرفتم که تخصصش ای وی اف هست توی مام و بهمن و امیرالمومنین نازی اباد فکر کنم ای وی اف میکنه

دکتر خوب و دقیقی هست دستوراتش خوبه به داروها و شرایط ای وی اف مسلطه فقط بسیار بسیار استرسی هست.

من رو بعد ان تی به پریناتولوژ ارجاع داد و من هرماه برای وزن و فشار و  گاهی کم و زیاد کردن دارو پیشش میرفتم بقیه مراقبت هام با پریناتولوژ بود هر سه هفته میرفتم. (دکتر فاطمه آزادی)

دکتر لواسانی ماه آخر هم گفت جفتت پایینه من نمیتونم سزارینت کنم ارجاعت میدم برو بیمارستان امام 

دیگه من تحت نظر پریناتولوژم رفتم بیمارستان امام و استاد دکتر پریناتولوژم منو سونو کرد و گفت مشکلی برای زایمان طبیعی و سزارین نداری و بهم نامه داد

منم دیگه پیش لواسانی نرفتم و 

رفتم پیش دکتر مریم اشرفی (فوق تخصص لاپارا) و با اون زایمان کردم.

دکتر لواسانی سوادش خوبه دقیقه وقت میذاره برای مریض

یه ماامای دستیار مهربون داره

مطبش نسبت به مطب متخصصین ای وی اف خلوتتره (نوبت دهی شون بهتره) حدودا یک ساعت تا یکساعت و نیم باید منتظر باشی

فقط دو تا مشکل داره یکی اینکه خییییییلی استرسیه تو چند مورد دیگه کم مونده بود من آب قند دست دکتر بدم😁

و مشکل دیگه اینکه تو شرایط بحرانی خیلی راحت ارجاعت میده مثلا منو اخر کار رها کرد گفت نمیتونم زایمانتو بعهده بگیرم باید تو بیمارستان سطح ۳ زایمان کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان وقتتون بخیر باشه دکتری که پیشش ivf انجام دادم خیلی سرش شلوغه و واقعا برای مراقبت های بار ...

دکتر پریناتولوژیم دکتر فاطمه ازادی بود که بسیار دقیق مهربون با آرامش بود و به کارش مسلط بود من بعد ان تی بقیه سونوها و مراقبت ها رو پیش خودش انجام دادم. مطبش خلوت ولی هزینه ش خب به نسبت بیرون بالاست و اینم دو تا مشکل داره

یکی اینکه کنترل بارداری رو به صورت ۱۰۰ درصد قبول نمیکنه و میگه برای فشار و وزن و زایمان و  بقیه کارهات پیش دکتر خودت بری یعنی عملا در ماه دو جا برای ویزیت میری و دو تا هزینه 

دوم اینکه اصلا زایمان انجام نمیده

هم دکتر لواسانی و هم دکتر آزادی شماره ای داشتن که در تلگرام و واتساپ در مواقع ضرور بهشون پیام میدادم و همیشه هم خیلی خوب راهنمایی میکردن.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
براساس سونو nt  حساب میکنن احتمالا ۲۹ هفته و سه روز هستی

این فرمول که میگن ۱۴ روز به روز انتقال اضافه کنید به علاوه سن جنین یعنی مثلا جنین پنج روزه باید به علاوه ۵ بشه چیه؟

عزیزدلم اب دور جنین خیلی به خوردن ربط داره،  من تو هفته ۳۴ سونو دادم ۱۱ بود؛ دکتر گفت انتظار د ...

مرسی رعنا جان ،من هندونه خربزه میخورم خیلی هم میرم دستشویی که خسته میشم دیگه ،مخصوصا شبها، با این حال سعی میکنم بیشترش کنم 

عزیزم سن بارداریت رو چجوری حساب کردی؟میشه واسه منم حساب کنی،۳بهمن انتقال دادم جنین۵ روزه

عزیزم من خودم حساب نکردم ،برنامه گهواره نصب کردم از روی اون میگم ولی دکتر خودم هم حساب کرد همین بودم، دیروز که رفتم سونو گفت توی هفته ۳۱ هستی که من فکر میکردم تو هفته ۳۰ هستم ،۴روز اختلاف داشت 

سلام عزیزم من دکترم رو بهت پیشنهاد نمیدم ولی خواستم تجربه خودم رو برات بنویسم. حالا شاید به کارت او ...

واقعا  میشناسمش اینقدر استرس داره یعنی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم