2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
عزیرم چه گناهی. فقط به نطرم اینکه ادم تمام زندگیش متاثر از این قصیه بشه میشه ناشکری  راجع به ت ...

واقعا همینه.ما سپردیم به خدا و تلاشمون رو میکنیم. اگر صلاح باشه میده اگر هم نباشه نمیده.خیای بچه زیاد و از همه جنس دوست دارم ولی تمام زندگیمون رو درگیر نکرده بخشیش هست. قبلش غصه میخوردم و تمام فکرم بود ولی الان نه.چون همه چیز دست خداست.من که اختیار نفس کشیدنم هم ندارم 

برام مهم نبود که بدونن یانه ولی همسرم قانعم کرد

ما وقتی به ای وی اف رسید تصمیم گرفتیم تعیین جنسیت هم بکنیم.همسرم میگفت پاش رو کج بذاره میگن زوری گرفته. آخه نه اینکه بچه های طبیعی همه درست هستن.

میگفت بعدا خانم های اطراف که پسر آوردن پزش روبهت میدن که توانایی داشتن یا بهت تیکه میندازن

منم دیدم درست میگه به هیچ کس نگفتیم 

اره من خیلی عصبی شدم مگ داروها تقویتی نیس چرا منو بی اعصاب کرده امروز دخترم میگفت نمیشه باهات حرف زد

عزیز دلم😍

دخترای گلت چند ساله هستن مگه؟

عه فکر کنم یه بار دیگه پرسیدم جواب ندادی 🤭 بیخیال نگو میدونم میترسی اشنا باشه اینجا😘

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سمیه نازنینم، خوبیم ب لطف خدا و دعاهای شما دوستای مهربونم، ممنون عزیزم. ما تازه رسیدیم خونه خد ...

ایجونم بسلامتی عزیزم خدارا هزاران بار شکر که بسلامتی گذشت

خیلی مواظب خودت نینی مون باش

ممنونم عزیزم  درکنار پچ انوکساپارین استفاده میکردی یا قرصای دیگه .روزی یدونه به بازو میزدی  ...

اره عزیزم استرادیول روزی ۳ تا داشتم ۳ تا هم واژینال، انوکساپارین و آسپرین و...

نه پچ رو یه روز درمیون. میچسبونی. امروز میچسبونی ،۲۴ ساعت میمونه بعد برش میداری ۲۴ ساعت بعد اون یکی رو میچسبونی. فقط حواست باشه ان شاالله بعد مثبت شدن هم تا ی مدت ادامه میدی. من فک میکردم تا انتقال فقط باید استفاده کنم برا همین اون اوایل بعد انتقال لک بینی افتادم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره واقعا چه ویاری🤣همه مضر،شکلات داغ وقتی میخورم اینقدر بچه تکون میخوره میگم الانه کیسه آبو پاره کن ...

اخ ننه🤤😍 من غش کردم براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دورت بگردم از بس ک دلت پاکه و قلب بی ریا ک اینقد سریع اشکات جاری میشه، باور کن همش از صفای قلبته با ...

خوشحالم که حالتون خوبه😍😚

انشالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه مهربونم 🙂🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه خوب تا روز ۱۸ صبر کرده از من روز ۱۳ سیکل گفت ۵.۵ کنسل

اره این مرکز اولین بار بود دکتر اینقد صبر میکرد. حتی من پچ رو گفتم میگف نیاز نیس چون اندومتر داده رشد می کنه خودش ولی اگه دلت میخوای گرم بشه بخر. من انتقالم ۲۹ سیکلم بود🥴😅

در حالیکه مرکز قبلی زودتر کنسل می کردن 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دورت بگردم از بس ک دلت پاکه و قلب بی ریا ک اینقد سریع اشکات جاری میشه، باور کن همش از صفای قلبته با ...

الهی دورت بگردم ممنون نازنینم 🫂🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه خوب تا روز ۱۸ صبر کرده از من روز ۱۳ سیکل گفت ۵.۵ کنسل

اصلا دکترم انگار کاری ب این چیزا نداره میگه سیکل طبیعی نیس ک روز خاصی مد نظر باشه و چون سیکل طبیعی نیس و رحم با هورمون کنترل میشه تا زمانی ک رشد می کنه میشه کار کرد. 

عزیزم رژیم همش الکیه من خودم موقع اقدام برای بارداری دوم خامه و ماست و دوغ زیاد خوردم بچم هم پسر شد، ...

خیلی حس خوبی بهتون دارم :) انشالله همیشه تنتون سالم باشه و عاقبت بخیری بچه هاتونو ببینید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از هزینه اطلاعی ندارم فاطمه جان اما اینو می‌دونم که مثل تخمک هزینه اش گرون نیست  خوب اگه خودش ...

ممنون رز قشنگم

امروز از سعید پرسیدم اگه قبل از اینکه نینی از بهزیستی بگیریم باردار بشم بازم قبول میکنی نینی بگیریم

گفت نه 

من دو دل شدم ... اخه خیلی دوست دارم از بهزیستی بگیرم

اخلاقش دستمه به اسپرم اهدایی راضی تره تا بهزیستی ( بخاطر حرف مردم و .... ولی اهدایی تا ابد مخفی میمونه) 

شاید هیچی بهش نگم وقتی نینی گرفتیم بزرگ تر شد برای بچه دوم بهش بگم🤭

بنظرت نامردیه در حقش؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان همین تقویتی هایی که دارم روز در میون میخورم چون خیلی چاق شدم۷۰ کیلو شدم

من معدم به تقویتی ها نمیسازه. بعد خوردنشون رفلاکس میگیرم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....