2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
ان شا الله ان شا الله امید بخدا.من نمیدونم اون امید قبل رو ندارم یجوری شدم .میترسم تخمکها کم باشه جن ...

عزیزم اصلا به اینا فکر نکن دیگه وقتی وارد این راه شدی هر احتمالی هست ولی خودتو بسپر به خدا انشالله ارزو به دل نمونیم نمیدونی چقدر دلم یه پسر بچه میخواد اینجا تنها جاییه همه درکم میکننو قضاوت نمیکنن اما بعضیا تو مرکز رو مخن

اصلا من فکر نمیکردم شوهرم مشکل داشته باشه باور کن الان خودشم باورش نمیشه ولی با دوماه یه ذره بهتر شد با دارو شکر خدا کل تخمکامم جنین با کیفیت شدن 

دوستان میخوام یه نظر سنجی کنم میخوام این بار انتقال حالت عادی باشم فقط جارو برقی نزنم احساس میکنم هم ...

من دیروز مرکز بودم چندتا انتقال بودن.عجیب بود برام .ببین یه نفرشون مث مورچه راه نیرفت و ماشین تا دم در اومد دنبالش صندلی رو خوابوند خانمش دراز بکشه.یکی دیگ هم انتقالی بود اومده بود نشسته بود روصندلی طبقه همکف آژانس بگیرن و برن و کل کل میکردن باشوهرش که اره آژانس نمیاد تا دم و فلان.یکی دیگ هم دست به دست همسرش داشتن میرفتن.خیلی عجیب بود .پیج یه خانم دکتر مرکز مام رو هراز گاهی نگاه میکنم مخالف استراحت مطلق هستش و تو کامنت ها یکی گفته بود اره درسته نباید مطلق باشه استراحت ویکی دیگ هم گفته بود چرا اینو میگی و باید استراحت مطلق باشه خلاصه مخالف و موافق تو کامنت ها بودن.میگفت جنین اگ بچسب به رحم در هرصورت میمونه عادی زندگی کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیروز مرکز بودم چندتا انتقال بودن.عجیب بود برام .ببین یه نفرشون مث مورچه راه نیرفت و ماشین تا دم ...

والله مرکز به ماهم میگه فقط سنگین بلند نکن این بارو میخوام دلو بزنم به دریا مگه دوتا بارداری قبلیم اصلا میفهمیدیم کی میشدیم 

پس با توجه به احساس من شوهرت مشکل داره تا قطعا مطمین نشدی اصلا دارو مصرف نکن خودتو زیر امپول نبر چون ...

اخه گفت همسرت اینجاس گفتم نه.گفت به خودش میدم ج ازمایشو.حتی پرونده رو نمیدن به مریض خود منشی میاره هراتاقی که لارم باشه.مرحله اول ازمایش داد اورولوژ ویزیت کرد گفت خوبه.قبل ویزیت همون صبح که رفتیم گفتن ازمایش دومم باید بده یعنی تو روال کاری مرکزشون هست.

ممنون رادیس جان اخه من سیستم ایمنی بدنم ضعیف بشه میترسم سرما میخورم.برا پسوریازیس پوستمم از دکتر ژنت ...

منم پسو دارم دکتر ژنتیک گفت ربطی به سقط نداره؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم اصلا به اینا فکر نکن دیگه وقتی وارد این راه شدی هر احتمالی هست ولی خودتو بسپر به خدا انشالله ا ...

خداروشکر.ان شا الله شما که دارو مرتب خوردین .ایندفعه خدابخواد به مراد دلت میرسی.پروانه جان اخه اونجا کسایی بودن که همسرهاشون دارو داشتن.اخه اگ لازم باشه چرا دارو ندن دلیل کارشون چی میتونه باشه.از این به بعد تا تخمککشی من تنها میرم مرکز شوهرم نمیاد بخاطر بچه ها.خودمم اینجوری راحتترم بچه هام گناه دارن اذیت میشن.

اخه گفت همسرت اینجاس گفتم نه.گفت به خودش میدم ج ازمایشو.حتی پرونده رو نمیدن به مریض خود منشی میاره ه ...

من انگار چشمم ترسیده خدا کنه مشکلی نداشته باشه که خیالت راحته چون اسپرم مشکل داشته باشه سخته میگن دلیل سقطم میشه دکتر اورولوژیست ما رو چزونده همه رو به یه چشم میبینم 😃😃😃😃

منم پسو دارم دکتر ژنتیک گفت ربطی به سقط نداره؟ 

سلام عزیزم.گفت مشکل خاصی ندارین گفتم نه فقط پسوریازیس دارم گفت مهم نیس.نمیتونه دلیل سقط باشه اخه من دختر دومم رو باردارشدم این بیماری رو داشتم.بعد سزارین اولم دقیقا نزدیک چهل روزگی دخترم این بیماری پوستی افتاد به جوونم تاالان.بنظرم بخاطر استرس این مریضی وارد بدن من شد.

خداروشکر.ان شا الله شما که دارو مرتب خوردین .ایندفعه خدابخواد به مراد دلت میرسی.پروانه جان اخه اونجا ...

نمیدونم دلیلشو والله این همه هزینه داداشمم باهاش این کارو کردن ندادن بهش ۲۲ تا تخمک نه تا جنین اخر سر همش تو روز دو از بین رفت بعد رفتن پرسیدن گفت عیب نداره این بار سه ماه دارو بخوره خاک بر سرا  ما با اینکه مشکل داشت ندادن اخه این همه دارو وبدبختی خدا ازشون نگزره مگه چی میشه ولی مام بدونه اینکه ازمایش بده همون ویزیت اول دارو بهش داد اونم چه داروهایی نگفتمم مشکل داره بعد ازمایش براش نوشت 

من انگار چشمم ترسیده خدا کنه مشکلی نداشته باشه که خیالت راحته چون اسپرم مشکل داشته باشه سخته میگن دل ...

عه اخه چرا هیچی نگفتن به شما.راستی شمام همون اول ج ازمایشو ندادن بهتون خودتون که خواستین دادن؟

نمیدونم دلیلشو والله این همه هزینه داداشمم باهاش این کارو کردن ندادن بهش ۲۲ تا تخمک نه تا جنین اخر س ...

خدا خیر بده مرکز مام رو .خیلی کار زشتس کردن واقعا اذیت کننده این راه متاسفانه.داداش شمام میرن برا ای وی لف.میدونن شمام هم میرین؟دارو چی دادن بهش

سلام عزیزم.گفت مشکل خاصی ندارین گفتم نه فقط پسوریازیس دارم گفت مهم نیس.نمیتونه دلیل سقط باشه اخه من ...

عه خوبه پس

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عه اخه چرا هیچی نگفتن به شما.راستی شمام همون اول ج ازمایشو ندادن بهتون خودتون که خواستین دادن؟

جواب تو سیستم بود خودم به شوهرم باور نداشتم چون ما مشکلم تو رابطه داشتیم شک داشتم مشکلی هست خودم با اورولوژیستش صحبت کردم باهاش رفتم تو انقدر اصرار کردم گفت خانم شما تخصص داری یا من ازمایش جلوی منه هیچ مشکلی نداره در حالی که مورفوژی دو تعداد داغون بود ولی برایه ای وی اف بدونه مشکله یعنی حرکت اصلا تو ای وی اف مهم نیست ولی خوب باید دارو میخورد بعدش رفتم بهشم گفتم ولی متاسفانه چون ماها بچه داریم اونطور باید رسیدگی نمیکنن به نظرم شایدم دلیلش این بود شایدم شانس من ولی همین بلام سره داداش بیچارمم اوردن 

نمیدونم دلیلشو والله این همه هزینه داداشمم باهاش این کارو کردن ندادن بهش ۲۲ تا تخمک نه تا جنین اخر س ...

بعد سه ماه داداشت دارو های اطرج خورد طبیعی حامله شد زنش؟ 

جواب تو سیستم بود خودم به شوهرم باور نداشتم چون ما مشکلم تو رابطه داشتیم شک داشتم مشکلی هست خودم با ...

ابن سینا ولی همیشه مورفولوژی کم میزنا کلا همه چیو کم میزنه