2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
ممنون عزیزم. ان شاالله برای شما هم به سلامتی و راحتی بگذره. ماه آخرش واقعا سخت میشه. من هر روز یه ...

عزیزم چیزی دیگه نمونده گل دخملها بیان بعلت. منم براشون ذوق دارم حتی. چه برسه خودتون. انشاالله به سلامت و دلخوشی باشه براتون

یه مدت میرم خونه مادرم بعدشم مادرشوهرم میاد خونمون. راستش هر چی به آخرا نزدیک تر میشم میترسم. من اص ...

عزیزم اصلا نگران نباش. همه مادر اولیها همین جورن. سریع یاد میگیری و عادت میکنی. اتفاقا دوقلوها دیدم صبورتر مبشن تا یک قلو. اگرچه هر چقدرم بچه صبور و ادیت نکن باشه بازم بچه داری سخت ترین کار دنیاس. اگرچه شیرین ترین هم هست. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووووه یاخداااااا چی هست این.من فردا میرم متخصص داخلی 

خیلی چیز ترسناکی نیست یه سرم که سیستم ایمنی بدن رو میاره پایین خیلی از بچه ها قبل از انتقالشون داشتن .خود متخصص زنان براتون اگه نیاز باشه مینویسه .باید فوق تخصص غدد برین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رادیس جان ماله منم ۱۷۴ است موقع انتقال احتمال داره این سرم بهم بدند؟ این سرم واسه چیه؟

نمیدونم عزیزم .به نوعی سیستم ایمنی بدن رو پایین میاره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وایی خداکنه برامن لازم نباشه.ممنون عزیزم

ان شاالله که نیاز ندارین منم تو دوتا انتقالم داشتم اینترالیپد و چیز خاصی نیست 

سلام پروانه جان سلام بچه ها.من دیروز بس پیله کردم پرونده رو باز کرد ازمایش شوهرمو دید سریع هم پرونده رو بست. براشوهرم سلن پلاس و اسپریژن نوشت ماما مرکز.ولی ازمایش شوهرمو گفت فقط به خودش میدیم!!خواستم هم کپی بگیرم هم وضعیتشو ببینم.

ان شاالله که نیاز ندارین منم تو دوتا انتقالم داشتم اینترالیپد و چیز خاصی نیست 

ممنون رادیس جان اخه من سیستم ایمنی بدنم ضعیف بشه میترسم سرما میخورم.برا پسوریازیس پوستمم از دکتر ژنتیک پرسیدم گفت مشکلی نیست

سلام دوستای گلم  میخواستم باهاتون مشورت کنم

و از تجربیاتتون استفاده کنم ، من آندومتریوز داشتم هردو لوله ام هم بسته شده در اثرش ، الان ۱ دونه جنین گرید آ دارم مرکز مام امروز که رفتم برا اینکه آندومتریوزم پیشرفت نکنه دکتر تمیزی گفت از شیر دخترتو گرفتی بیا برا تخمک کشی بذار فریز بمونه دخترمم با آی وی اف باردار شدم و الان یکسالو یک ماهشه ، تمیزی گفت بیا تخمک کشی کن بذار فریز بمونه جنینات  اما من میگم اول همون یه دونه رو انتقال بدم اگه نگرفت برم برا تخمک کشی تمیزی گفت دوتا انتقال بده که بگیره اما من اصلا دوتا نمیخوام، این سری هم اول دوقلو بودن  که یکیش رشدش متوقف شد حالا به نظر شما  چیکار کنم دخترمو از شیر گرفتم برم تخمک کشی یا اول همون یه دونه رو انتقال بدم؟ تمیزی میگه احتمال اینکه اون یه دونه بگیره خیلی کمه اما اگه دوتا انتقال دادم هردو گرفت چی؟ اصلا به هیچ وجه نمیخوام دوتا انتقال بدم حالا به نظرتون چیکار کنم به نظر خودم بخواد بگیره میگیره خیللیا با یه دونه جنین باردار شدن  میگم اگه منفی شدم میرم سراغ تخمک کشی تمیزی میگه آندو ذخیرتو کم میکنه الان خیلی نیست ذخیرت چیکار کنم به نظرتون‌؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام دوستای گلم  میخواستم باهاتون مشورت کنم و از تجربیاتتون استفاده کنم ، من آندومتریوز داشتم ...

الان تخمک کشی بخوایین انجام بدین فقط باید امپول بگیرین تاتخمک ها رشد کنه یا مراحل دیگ هم باید انجام بشه؟دارو میخورین؟

سلام دوستای گلم  میخواستم باهاتون مشورت کنم و از تجربیاتتون استفاده کنم ، من آندومتریوز داشتم ...

تازه دخترت یکسالش کی میخوایی ازشیر بگیریش؟اگ به این زودی نمیخوایی از شیر بگیری پرس و جو کن اطلاعاتتو ببر بالا بعد برو دنبالش.اخه جنینت هم میگی گریدش آ خب خیلی ها فقط یدونه انتقال میدن چرا میگ دوباره تخمککشی کن.