2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
خدا خیر بده مرکز مام رو .خیلی کار زشتس کردن واقعا اذیت کننده این راه متاسفانه.داداش شمام میرن برا ای ...

عزیزم خیلی اتفاقی زنداداشم کیفمو باز کرد مدارکو دید گفت افتاده مدارک پخش شده ولی دروغ گفت بله اونام بعد دوتا پسر که طبیعی بودمشکل واریکوسل مورفوژی پیدا کرد یه بار ابن سینا بلای من سرش اومد رفت مام دکتر مردان براش دارو داد درصورتی که گفته بود باید تسته بشه انقدر وضع خرابه شکر خدا سره سه ماه باردار شدو کار به ای وی اف نکشید برایه همین میگم دکتر مردان خیلی مهمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ابن سینا ولی همیشه مورفولوژی کم میزنا کلا همه چیو کم میزنه

یعنی به نظرت مام میداد بهتر بود شما بهم خبرشو بده ا.ه شوهرت مام رفت ازمایش داد ببینم خیلی تفاوت دارن برایه داداشمم جوابش یکی بود مامو ابن سینا ولی ابن سینا توجه نکردنو وارد سیکلش کردن ولی مام بهش دارو داد گفت تا نخوره وارد سیکل نمیشه

جواب تو سیستم بود خودم به شوهرم باور نداشتم چون ما مشکلم تو رابطه داشتیم شک داشتم مشکلی هست خودم با ...

جوابش چی بود وقتی بهشون گفتی؟تورابطه چرا مشکل؟من نمیدونم رفتم تو فکر بخاطر حرفات.میگم اینماه نرم ماه بعد برم شوهرم دارو بخوره نمیدونم کارم درسته یانه؟

جوابش چی بود وقتی بهشون گفتی؟تورابطه چرا مشکل؟من نمیدونم رفتم تو فکر بخاطر حرفات.میگم اینماه نرم ماه ...

والله باز تصمیم با خودته ولی من باشم این همه هزینه نمیکنم حتیا یه کاربر دیگم اینجا بود بدونه مشکل شوهرش داروایی که من گفتمو داد بهش از ۵تا سه تا پسر داشت چند تاهم بدونه تعیین جنسیت یعنی اگر بدی ضرر نمیکنی حداقل کارتو محکم میگیری فرتیل ایدم برایه پسر شدن عالی 

والله خیلیراحت دکتره گفت خانم برایه ای وی اف حرکت مشکل نداره شاید از تخمک خکدته پس اگه از تخمکه این سری با دوما تقویتی چرا نه تا تخمکم جنین شد حتی تو مرحله ی تعیین جنسیت یه جنینمم از بین نرفت کار خودشونو میپوشونن فکر میکنی گردن میگرن برایه اونا کاری نداره حالا شوهرمم اینو شنید میگفت شاید راست میگه 

خواهر ما حدودا ۸سالی میشه ببخشید ایننو میگم تو رابطه بدنش شل میشه الان یه مدتیم هست با وجود قرصم باز گاهی شل میشه حتما باید قرص بخوره گاهی ادم خودش باید زرنگ باشه دکترا خیلیاشون انصاف ندارن من مطمینم شوهرم دی اف ایو واریکوسلم داره و دلیل سقطمم همینه ولی چون تخمکام جنین میشه زیر بار نمیره بره بده در شورتی میگن اگه این مشکلات باشه احتمال مثبت شدن میاد پایین ببخشید من کمی وراجم ولی خواهرانه میخوام کمی تحقیق کنی وبعد وارد سیکل بشی عزیزم شرمنده اگرم خستت کردم

والله باز تصمیم با خودته ولی من باشم این همه هزینه نمیکنم حتیا یه کاربر دیگم اینجا بود بدونه مشکل شو ...

فدای محبتت همینکه جوابمو میدی خیلیه چرا دور از جونت وراجی .نمیدونم فکرم مشغول شده نگرانم.ا

فدای محبتت همینکه جوابمو میدی خیلیه چرا دور از جونت وراجی .نمیدونم فکرم مشغول شده نگرانم.ا

فقط تحقیق کن جوابو ببین بعد وارد سیکل شو الان یک هفته وقت داری بعدشم تیرویید رو کیفیت تخمک تاثیر میزاره اگه اشتباه نگرفته باشم گفتی تیرویید داری من دکترم خیلی روش حساسه وتا میزون نشه یک ماه دارو نمیده خدایی دکتر زنانم کمی کم حرفه ولی  خوب بود و از جوابدهیش راضی بودم 

فقط تحقیق کن جوابو ببین بعد وارد سیکل شو الان یک هفته وقت داری بعدشم تیرویید رو کیفیت تخمک تاثیر میز ...

تیرو ئید دادم نرمال بود ولی آنتی تی می او بالا بود.از دکتر ژنتیک پرسیدم گفت معمولا آنتی تی پی او بالا میشه تو ازمایشگاه و از آزمایش هایی هستش که باید تکراربشه.گفتم تو روند تاثیر نداره یوقت باز من ببرن و بیارن گفت نه اصلا.

بله خواهر تمام مدارکو دید من حتی مادرمم نمیدونه خیلی عصابم داغون شد ولی کاریه که شده

مدارکو نباید دم دست بذاری.ممکنه حتی دخترت بره بیارت تو هال کسی خونتون باشه.من داروهامم جایی گذاشتم جلو دید نباشه 

بله خواهر تمام مدارکو دید من حتی مادرمم نمیدونه خیلی عصابم داغون شد ولی کاریه که شده

خیلی کار زشتی کرد در کیفتو باز کرده تازه چرا حالا مدارکتو دست زد خب.من خواهرشوهر دارم فضول .به دخترم یاد دادم گفتم اومد خونمون خواست فضولی کنه بهش بگو.اومد خونمو در یخچال باز کرد دخترم گفت چرا در یخچال مارو باز میکنی شاید دوست نداریم تو ببینی .حتی کشو لباسامم دست میزد  سرد برخورد کردم و ارتباطمو کم کردم 

مدارکو نباید دم دست بذاری.ممکنه حتی دخترت بره بیارت تو هال کسی خونتون باشه.من داروهامم جایی گذ ...

والله بعد سقطم همه میدونم بچه میخوام دیگه نمیشه پنهون کرد ولی نمیدونن تو راه ای وی افم الان خیلی فشار رومه زود باردار شم تموم شه همه میپرسم از سوال جوابا خسته شدم 😭😭😭😭😭😭😭

تازه یبارم جاریم گوشیمو میخواست بگیره تو گالری گوشیم یسری رژیم ذخیره کرده بود نخواستم ببینه گفتم گوشیمو بده گفت عه چی داری توش من نباید بفهمم پررررو گفتم حالا هرچی

والله بعد سقطم همه میدونم بچه میخوام دیگه نمیشه پنهون کرد ولی نمیدونن تو راه ای وی افم الان خیلی فشا ...

امان از آدمای فضول همین حرف و حدیث هاشون آدمو داغون میکنه.سقط خیلی خاطره بدی تو ذهن ادم میذاره پروانه جان من هر لحظه دلم میشکنه مخصوصا این روز ها توی روضه ها بچه های این تاپیک رو از ته قلبم دعامیکنم.ان شا الله نتیجه میگیریم .منم به مرکز زنگ بزنم بگم‌چرا ج ازمایش ندادن بهم و واس همین موضوع احتمالا اگ هفته بعد رفتم تا آزمایش نبینم نمیرم ویزیت زنان بشم