2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047253 بازدید | 684583 پست
یه مدت میرم خونه مادرم بعدشم مادرشوهرم میاد خونمون. راستش هر چی به آخرا نزدیک تر میشم میترسم. من اص ...

تو که هیچی منم میترسم 😂 دقیقا از بی تجربگیم میترسم

انشالله بسلامتی بغلشون کنی🧿😍

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خواهش میکنم عزیزم. دیگه مواقع اصطراری مشکلی نداره. اما همیشه نباید استفاده بشه. علی الخصوص واسه دختر ...

ممنون مهربونم 🙂🫀

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عین من عجبببااا.  خوبه پسدوتا بچه اوردی بااین استرس اخه من همش فکر میکنم از استرس که نمیشه  ...

چون استرسی ام و شوهرمم اینجوره تقریبا طبیعی به هیچ وجه نمیشه براما جنسیت البته.ولی بارداری بخواد اتفاق بیفته بااسترس هم میفته

برای من TPO و  TAKهر دو بالا بود. بهم گفتند تیرویید هاشیموتو دارم. ولی دکتر زنانم گفت وقتی تیرو ...

نه برامن گفتنوبالعه.چون تی اس اچم بالای سه بود .اگ زیر دو ونیم میشد گفت دارو نمیخواد لازم نیس ولی چون بالا سه باید دارو بخورم

سلام عزیزم. ممنون، شکر خدا دخترم خوبه. هر روز با مشکل گوارشی داره مقابله میکنه و بهتر میشه. ببین با ...

الهی، خدا حفظش کنه جوجه قشنگمونو 🌞

باران جون برای من هم همینطوره، ولی قسمت نیم دایره ای دورش، دایره کامله، پس باید خیس بشه، مرسی نمی دونستم، یه بار امتحان کردم ، دیدم اصلا نمیشه ولش کردم، گفتم یه چیز الکیه، پس دوباره باید امتحان کنم ، حالا این جوجه ما ، شیشه عادت کرده و باید بدوشم که کار سخت و وقت گیریه، 

اره دکتر میگه آزمایش شوهرم خوبه.۳۶ ساعت بعد امپول iuiشدم ولی نمیدونم تخمک ازاد کردم یا ن.میگم نکنه ...

دکتر موقع آی یو آی سونو برات انجام داد ک ببینه آزاد شده یا ن ؟

کی برات گفتش ک آزاد شده یا ن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
یه مدت میرم خونه مادرم بعدشم مادرشوهرم میاد خونمون. راستش هر چی به آخرا نزدیک تر میشم میترسم. من اص ...

بهاره جون کاش بتونین کلاس های پیش از بارداری رو شرکت کنین خیلی مطالبشون مفیده 

من متاسفانه نتونستم همش رو برم 

دکتر موقع آی یو آی سونو برات انجام داد ک ببینه آزاد شده یا ن ؟ کی برات گفتش ک آزاد شده یا ن ؟

مآه پیش قبل iui انجام نداد سونو چون ماه پیش دکتر خودش ایران نبود و ماماش انجام داد.ولی این ماه ک خودش بود خودم گفتم قبلش سونو کنه و موقع سونو داشت با ماماهای اتاق بغلی در مورد کاری صحبت می‌کرد و خیلی سریع سونو کرد و رف سراغiui.من خودم ازش پرسیدم تخمکام آزاد شده اولش گف ن بعد چند ثانیه گف اره یه تعداد شده و یه تعداد هم میشه و برو نزدیکی هم داشته باش.من ب شک افتادم

برای همین بعدظهر خودم مجدد رفتم سونو جای دیگه و هنوز تخمک تو تخمدانا بود ولی بعضیاشون سایزشون کوچیکتر ازسونوی دکتر بود ک خودم احتمال دادم دکتر این کوچیکارو جز تخمکای خوب حساب نکرده و احتمالا اونایی ک دکتر گفته آزاد شدن

چون تو سونوی بعدظهر هم گف ک مقداری مایع آزاد تو لگن دیده شد ک یکی از نشانه‌های آزاد شده فولیکول هست البته میگن صددرصد معنی مایع آزاد این نیس ک فولیکول آزاد شده

برای مادر شدنم صلوات بفرستید
مآه پیش قبل iui انجام نداد سونو چون ماه پیش دکتر خودش ایران نبود و ماماش انجام داد.ولی این ماه ک خود ...

میشه عکسسونو رو بفرستی ؟ امروز چندم پری بودی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
میشه عکسسونو رو بفرستی ؟ امروز چندم پری بودی ؟

امروز ۱۳ پری بودم.راستش یکی دو سال پیش اینجا عکس گذاشتم و الانم نمیدونم یادم رفته چجوری عکس گذاشتم و چون سونو بادرخواست خودم و بدون نسخه دکتر بود چیز خاصی توش ننوشته فقط ابعاد رحم رو گفته و سایز فولیکول ها رو

برای مادر شدنم صلوات بفرستید