2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047269 بازدید | 684585 پست
💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

سلام عزیزم،ممنون که به نیت من سوره یس خوندی😍💚،نمیدونی چه حس خوبی دادی بهم وقتی دیدم امشب (شب حضرت علی اصغر 🥺)نوبتم شده و برام خوندی،خدا حاجتتو روا کنه و بهترینهارو نصیبت کنه❤️

نه آشناهه از یه غریبه می‌گرفت مطمینم بود آدم درستی هم هست

با من اشناش کن😍😂

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان گلم این کلیپ اینستا هست برای کسایی ک سقط جنین داشتن

امیدوارم بدردتون بخوره

https://www.instagram.com/reel/Ctn_pGvqZE4/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ضخامتت ک اوکی هستش . اون فولیکول هایی ک دکتر دو روز قبل گفته سایزشون صددرصد آزاد شده اینها فولیکول ...

ممنونم عزیزم.ولی من معمولا با دارو همیشه تخمک خوب دارم منتها باردار نشدم و دفعه اولم نیس iuiمیشم.نمیدونم تخمکام بی کیفیت ک جواب نمیگیرم نمیدونم الان سه چار سال.داروهایی هم ک میگیرم کلومیفن؛hmg؛سینال اف 

برای مادر شدنم صلوات بفرستید
خوب آزاد شده باشه هم تخمک به مدت یک روز زنده است یعنی وقتی اسپرم رو تزریق کردن تخمکای آزاد شده اونجا ...

امیدوارم نتیجه بگیرم این ماه.نمیدونم همیشه با دارو تخمک دارم ولی باردار نمیشم.میگم شاید فولیکولام پوچ هستش

برای مادر شدنم صلوات بفرستید

سلام دوستان من فردا میرم برای انتقال بعد از انتقال چهار ساعت باید تو ماشین باشم تا برسم خونمون این مسافت رو میشه تو صندلی جلو بشینم؟ و اگر تو صنرلی عقب دراز بکشم حتما باید به پشت باشم یا میشه به پهلو هم دراز کشید؟

بچه های بهزیستی ناخواسته هستن ... ولی بچه هایی که رابط میگه خواسته شده هستن از این راه پول در میارن ...

عزیزم لطفا اصلا به این راه ها حتی فکر هم نکن. با دروغ و دعل کسی به جایی نمیرسه. درسته که النجات فی الصدق.

راه درست و قانونی را برو به امید خدا و برای کمی کوتاهتر شدن مسیر اصلا عمل عیر قانونی و بر پایه دروع انجام نده. چه میدونی بچه از کجا میلد. حتی ممکنه دزدی باشه. صمن اینکه خیلی موارد اینها متقلب و کلاه بردارن و علاوه بر مالی خسارات روحی هم میخورین. ضمن اینکه وقتی صیعه کنن خیلی راحت ۴ روز دیگه پدر مادر اصلی بچه میتونن پیداتون کنن و شروع کنن به اخاذی. الان حتی وقتی یکی میره برای تخمک و جنین و اسپرم اهدایی شرطش اینه طرفین ناشناس باقی بمونن تا ۴ روز دیگه این قبیل مشکلات پیش نیاد. حالا اون فقط یک سلوله چه برسه به اینکه اون مادر ۹ماه بچه را حمل کرده. قطعا به فکرش میافته بیاد دنبالش

امیدوارم نتیجه بگیرم این ماه.نمیدونم همیشه با دارو تخمک دارم ولی باردار نمیشم.میگم شاید فولیکولام پو ...

شایدم به خاطر ضعیف بودن اسپرم هست ، انشالله اینبار نتیجه میگیری عزیزم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم من بعد از آنومالی دیگه سونو نرفتم فقط یکبار هفته۲۰ توی مطب دکتر یه سونو کرد،الان میخواستم بپرس ...

عزیزم باید حدود ۳۰ هفته بری فکر کنم. اینکه جفت نفوذ کنه با نه بستگی به نوع جفت داره که قدامیه یا خلفی. اگر جفت پشت باشه با بخیه ها برخورد نداره و نفود نمیکنه. اما اگر سطح بیرونی رحم باشه محل بخیه هیت ممکنه نفود کنه و در اینصورت علاوه بر سونو های معمول میفرستن سونو کالر داپلر. انشاالله برای شما بی خطر ترین حالت ممکن باشه

بله درسته عزیزم بنظر خودم از بهزیستی بهتره دوست ندارم یه بچه رو بخرم ،. دوست دارم به سرپرستی بگیرم ...

و به این فکر کن که ممکنه بعصی ها هدفمند اقدام به لارداری کنن تا از این طریق پوای بدست بیارن و بفروشنش. ما ها اگر از این ادمهای کلاش استقبال نکنیم با کارمون جلوی ابن اقدام اون افرادو میگیریم. در هررر حال اون بچه که به فرزندی گرفته میشه نسبت به بچه تی که با خانوادسه، یک رنجهایی را باید تحمل کنه. هر چقدرم باهاش خوب باشن وقتی فهمید جریانش چی بوده تا اخر عمر بهش فکردمیکنه و حداقلش اینه یک علامت سوال بزرگ تو دهنشه. ما نباید بزاریم این اتفاق بیافته. بچه تو بهزیستی بحثش جداش و به هر دلیلی از خانواده محروم شده و پدر مادرش اصلا تو فکر پول و پله نبودن وگرنه الان بچه بهزیستی نبود

آره خداروشکر، ولی چون مرخصی استحقاقی زیاد ندارم بدون حقوق میشه برای‌من ارزش داره خودم راضی ام😊 وا ...

عزیرم نگران نباش. اگر حتی استعلاحی بهت ندن چند ماهی تا وقتی نی نی به دنیا میاد حقوق نمیگیری اما وقتی ایشالا زایمان کردی مرخصی زایمانتو از رمانی که سر کار نرفتی شروع میکنن و حقوقو یکجا بهت میدن. اما خوب از اونور زکدتر باید برگردی به کار. اگر کسی هست بچه را نگه داره مشکلی پیش نمیاد