2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047260 بازدید | 684585 پست
به خودت استرس نده خب دارو تقویتی بخورن اسپرم پسر زیاد میشه خب زیاد قرص نخر همین فرتیل اید و موتیلیتی ...

کدوم برا تحرک خوبه؟حس میکنم تحرک خوب باش تو ازمایشگاه اونایی که حرکت خوبی دارن رو انتخاب میکنن

سلام عزیزم خوبی هنوز سونو نرفتی شما

سلام عزیزم پس فردا میرم انقد استرس دارم شبا فقط کابوس میبینم چقد سخت این سونو رفتنا انشالا مشکل توام حل بشه فقط به خودت استرس نده اصلا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم برا تحرک خوبه؟حس میکنم تحرک خوب باش تو ازمایشگاه اونایی که حرکت خوبی دارن رو انتخاب میکنن

موتیلیتی بوست برای تحرک همین بخر روزی دوتا بخوره همسرت من دونه ای میخریدم اون موقع دونه ای 15 هزار تومن بود مثلا واسه ده روز میخریدم تموم میشد بازم میگرفتم 

موتیلیتی بوست برای تحرک همین بخر روزی دوتا بخوره همسرت من دونه ای میخریدم اون موقع دونه ای 15 هزار ت ...

ممنون عزیز دلم حتما میرم میپرسم چند قیمتش تعدادی بخرم بهتره.چون من هفته بعد باید بیام ویزیت زنان بعدش دارو بده برل تخمککشی همون اندازه هم بخوره بس.اینا خیلی بی فکرن دارو نمیدن حالامن شما دوستای قشنگمو دارم میمرسم اون بنده خداهایی که اطلاعات ندارن چی.الان نوشت اسپریژن ۶۰تا سلن پلاس هم ۶۰تا هرچی فک کردم به کارمن نمیاد اینا خیلی زیادن

ممنون عزیز دلم حتما میرم میپرسم چند قیمتش تعدادی بخرم بهتره.چون من هفته بعد باید بیام ویزیت زنان بعد ...

قربانت عزیزم آره برا همسر منم اینارو نوشته بودن ایرانی بود ولی من خودم خارجی گرفتم همینا که بهت گفتم عالی بودن حتی همسرم که میخورد میگفت ببخشید ها حس جنسیش زیاد شده و واقعا اثر میکرده

عزیییزم. انشاالله به حق امام حسین همه این کارها را جفتی انجام بدین. برای هر دو بچه زیستی و عیر زیستی ...

ممنون که گفتی تا ابد یادم میمونه😍

پس موارد اضطراری از چی استفاده کنیم وقتی مثلا آب در دسترس نیست؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مشکل انسداد داشتن بله با اسپرم که بیوپسی کردن جنین تشکیل شد

چند ماه شوهرت دارو خورد رفتی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
یه سوال من میتونم اگر بخوام از شهر دیگ اقدام کنم زودتر بهم بدن؟!

هر کی شهر خودش.  نگار تو انتقال دتده بودی چیشد منفی شدی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام بچها شما بیمه تکمیلی دارید؟ میخاستم بدونم برابارداری کدوم بیمه تکمیلیا بهترن و اگه بیمه کردید چ ...

من نمیدونم کدوم بهتره فقط حواست باشه دوره انتظارشون چند ماهست. یه بار من میکرو کردم تکمیلی البرز هیچ پولی نداد گفت که ۹ ماه ( یا شش ماه) دقیقا یادم نمیاد باید از بیمه میگذشته با اینکه سالهای قبلم تکمیلی داشتم و فقط یه وقفه کوتاه افتاده بود

💚💖