2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047392 بازدید | 684597 پست
الهیییییییییی شککککککر قلبا خوشحال شدم برات

مرسی عزیزم.

خیلی دیروز خورد تو پرم. چون تخمکام زیاد بود خیلی اذیت شدم، وقتی گفت ۶تا حالم گرفته شد.

ان شاءالله شما هم به هرچی دوست داری برسی

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بچه ها من ازصبح اومدم مرکز دخترامم تنها گذاشتم خونه ولی تاالان الاف شدم هنوز مشاور ژنتیک نیومده.متخص ...

تیروئید باید درست باشه برا ای وی اف. عجله نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم چرا اولش گفتن ۶تا فقط

ببین من درخواست جنین بلاست نکرده بودم. اینا خودشون چندتاشو بلاست کردن، دفعه قبل هم این کارو کرده بودن. دیروز هنوز ۵روز نشده بود. ۶تا ۳روزه فریز کرده بودن، چندتا رو هم گذاشته بودن بلاست بشه که امروز تعدادش مشخص شد. البته گفتن هنوز هم تو دستگاه جنین هست. ولی ۶روزه دیگه فک نکنم کیفیتش خوب باشه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا چیز خاصی نگفتن گفتن برو متخصص داخلی دارو بده پریودشدی بیا برا ویزیت زنان.خب من هفته اینده موعد ...

کجا میری؟ میپرسیدی از دکتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از خیلی شهرهای دور میان از سیستا بلوچستان.از زاهدان.از خرمشهر.از چابهار

من دیروز نوبت دکتر داشتم برای بررسی آسیت. برای لاپاراسکوپی مشورت کردم گفت با دکتر عسگری انجام بده. دیکه ان شاءالله با دکتر عسگری ابن سینا انجام میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم این روزا همش به این چیزا فکر میکنم  به همسرم میگم مطمئنن توی بهزیستی شیشه پستونک مارک و لب ...

عزیییزم. انشاالله به حق امام حسین همه این کارها را جفتی انجام بدین. برای هر دو بچه زیستی و عیر زیستی تون. ولی دستمال مرطوب باعث قارچ میشه واسه بچه.اونو براشون استفاده نکنین🥰🥰

مشکل انسداد داشتن بله با اسپرم که بیوپسی کردن جنین تشکیل شد

عزیزم شمام تعیین جنسیتی درسته؟چندتا جنین بود براشما؟من همش نگرانم شوهرم دارو نخورده پسری تشکیل نشه.اربس اصرار کردم دومول دارو نوشتن.ج ازمایش شوهرمو گفتم بدین ببرم کپی گبت فقط به خودش میدیم

عزیزم شمام تعیین جنسیتی درسته؟چندتا جنین بود براشما؟من همش نگرانم شوهرم دارو نخورده پسری تشکیل نشه.ا ...

نه گلم من چون بچه نداشتم تعیین جنسیت نکردم همسر منم تقویتی خورده بود فرتیل اید و موتیلیتی خورد بعد نمونه گرفتن و منم همون روز تخمک کشی شدم که جنین تشکیل بشه 

عزیزم شمام تعیین جنسیتی درسته؟چندتا جنین بود براشما؟من همش نگرانم شوهرم دارو نخورده پسری تشکیل نشه.ا ...

به خودت استرس نده خب دارو تقویتی بخورن اسپرم پسر زیاد میشه خب زیاد قرص نخر همین فرتیل اید و موتیلیتی بوست آمریکایی هستن یکم گرونن ولی خیلی داروی عالی هستن یکی برا تعداد اسپرم یکی برا تحرک از هر کدوم روزی دوتا بخوره خیلی عالی میشه