2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047259 بازدید | 684583 پست
بچه ها کسی میدونه آمپول النوا تزریقش چجوریه؟ دکتر برای من نوشته گفت باید دور ناف بزنم اما الان ...

عزیزم کدوم دکتر برات النوا نوشته ؟ داروی دیگه ای هم نوشته علاوه بر اون؟ 

ذخیره ات چنده ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون که گفتی تا ابد یادم میمونه😍 پس موارد اضطراری از چی استفاده کنیم وقتی مثلا آب در دسترس نیست؟

مَواقع اضطراری 🫥

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

باران جان منم این اصلاح سبک که میگن به مدت دو سال مداوم البته برای همسرم چون اون موقع خودم مشکل نداش ...

دقیقا باهات موافقم. سالم خوری باید همیشه باشه. اما مهمتر از همه باید استرس رو بذاریم کنار. خودم به شدت آدم استرسی هستم. اونقدر استرسی هستم که به ۲۸ سالگی نرسیده بودم تمام موهام سفید شد. تو خانواده هم کسی مثل من نبود که بگیم ارثیه🤦‍♀️

ولی در کل سالم خوری، ورزش و استرس نداشتن و بالای همه اینها توکل به خدا، حتما جواب میده.

ان شااله که به زودی بیایی بگی بارداری و بعدش یه بارداری سالم رو تجربه کنی

[QUOTE=302336105]دقیقا باهات موافقم. سالم خوری باید همیشه باشه. اما مهمتر از همه باید استرس رو بذاریم کنار. خودم به ش ...[/QUOT

منم خیلی استرسیم متاسفانه 

انشالله دامن همه منتظرت به زودی سبز بشه 

[QUOTE=302336105]دقیقا باهات موافقم. سالم خوری باید همیشه باشه. اما مهمتر از همه باید استرس رو بذاری ...

من صبح خواستم بزنم بیرون از خونه دخترم تب داشت یه مقدار.دارو دادم بعد اومدم هنوزم تو راه برگشتم گفتن زود اوندی دکتر ساعت دو میادحالا من ده اونجا بودم.😑میخام بگم همینجوریش از استرس امروز دیشب نخوابیدم صبح که دیدم دخترم تب داره دچار دلواپسی و نگرانی شدم کل راهو زنگ میزدم شوهرم میگفتم فقط یساعت دیگ حتما برو خونه تب بچه رو چک کن از استرس و دلواپسی شدید معده ام داغون شد.استرس پیش من کم میاره.خدا نکنه تلفن بی موقع بشه به من میرم اون دنیا برمیگردم.یا مثلا خواهرم و مادرم زنگ بزنن تا از این کلمه استفاده کنن من میمیرم...میگن راستی یه خبر....یعنی ها میرم اون دنیا ها 

سلام دوستان گلم من قراره تخمک اهدایی انجام بدم از اول تا اخرش بهم بگید ک این راه خیلی سخت و پر عوارضه؟؟؟؟؟ از همه نظر بگید لطفا 

عوارض دارو 

درد امپول ها

قرص هاش چیه

عمل 

اضافه وزن و یا لاغری

جدا.من که سر درنمیارم رز عزیزم .خداروشکر .فقط انتی تی پی او من ۵۶۴🤯باید دارو تیروئید بخورم

داروی تیرویید که خیلیا میخورن ،چیز مهمی نیست تیرویید با دارو کنترل میشه 

عدد ذخیره هم همون ۲یا ۳ باشه بهترین حالته 

جدا.من که سر درنمیارم رز عزیزم .خداروشکر .فقط انتی تی پی او من ۵۶۴🤯باید دارو تیروئید بخورم

ماله من ۱۷۴ بود یک هفته پیش بردم دکتر دارو بهم داد در حالیکه قبلا سابقه تیروئید نداشتم

من نمک طبیعی استفاده میکنم نمیدونم این تیرویید از کجا پیداش میشه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍