2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
یعنی برا این ۵تا باقی مونده جدا باید هزینه بریزی براشون تا تعیین جنسیت کنن؟از اون ۴تا فقط یدونه پسر ...

عزیزم از من میشنوی از ۱دونه تا ۲۰ جنین شد

همون اول همه رو تعیین جنسیت کن

هزینه تعیین جنسیت اینجوزی که یه مقدار پول مشخص میدی کع شامل ۴تا جنین میشه و به ازای هر جنین اضافه تر که بخوای تعیین جنسیت کنی پارسال ۱.۵ اضافه میشد.

حالا اگر یه سریش رو انجام ندی بذاری کنار بعدا انحام بدی باید دوباره یه پول زیاد اولیه بدی. امیدوارم خوب گفته باشم که متوجه شده باشی

من اگر کسی بهم گفنه بود همون اول همش رو تعیین میکزدم. الان باید یه پول اضافه زیاد بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گرسنه که هست چنان گریه میکنه که دلم نمیاد اذیتش کنم 😐

عیب نداره چیزیش نمیشه .شیر مادر خیلی خوبه

بچه هایی که شیر مادر میخورن حتی اگر لاغر باشن خیلی کم مریض میشن.

اگر هم میدوشید میدید که خودتون رو بی چاره میکنید

ذات انسان سازگاری باشرایط .فقط درمقابلش صبر دتشته باش تا بخوره

اگر مک نزنه خدای نکرده ممکنه شیر تو سینه ت گلوله بشه و هزارتا دردسر 

عزیزم از من میشنوی از ۱دونه تا ۲۰ جنین شد همون اول همه رو تعیین جنسیت کن هزینه تعیین جنسیت اینجوزی ...

این تعین جنسبت موقع انتقال انجام میدن درسته 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
تو همین سایت یکی گفت ک طبیعیه..همون نقش قرص ال دی رو داره.. منم ۳ روز بعد از تموم شدن دوفاستون پریو ...

ممنم التهاب گرفتم بهم غدد پردینوزول داد تی اس اچ شده بود بیست

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
وای نگار جون باورت میشه هنوز ثبت‌نام نکردم🥲 ولی هروقت تنها میشم به همین موضوع فکر میکنم... یه ...

یه سوال من میتونم اگر بخوام از شهر دیگ اقدام کنم زودتر بهم بدن؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
وای نگار جون باورت میشه هنوز ثبت‌نام نکردم🥲 ولی هروقت تنها میشم به همین موضوع فکر میکنم... یه ...

ایشالله ک زودتر بغلش میگیری 

من از تهران اقدام کنم فکر کنم دیر بدن مگر یه رابط پیدا کنم مثل شما

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مبارک باشه عزیزم😍😍  انشالله دوران بارداری رو به سلامتی بگذرونی و نی نی رو بغل بگیری. گلم شم ...

ممنون عزیز دلم امیدوارم همه ما چشم انتظارها هرچه زودتر به بهترین نتیجه ها برسیم.

بله گلم شنبه رفتم دکتر و تماما همون داروهای قبلی رو باز برام نوشت و گفت هفته هشت بیا برا سونو.

استادیوم ایرانی برام نوشت، البته بیمه تایید نمیکنه 

انشاالله با انتقال اول بشی خیلی ها بودن با یه دونه جنین شدن

سلام عزیزم.

دیروز من زنگ زدم گفتن ۶تا برات فریز کردیم ولی هنوز تو دستگاه جنین هست و فردا زنگ بزن. دفعه های قبل هم اینو میگفتن، بعد میگفتن همون تعداد که قبلا گفتیم.

حالا امروز زنگ زدم دوباره گفتن ۶تا سه روزه و ۵تا بلاست برات فریز شده تا الان و هنوزم جنین تو دستگاه هست. انقدر خوشحال شدم😊

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها من ازصبح اومدم مرکز دخترامم تنها گذاشتم خونه ولی تاالان الاف شدم هنوز مشاور ژنتیک نیومده.متخصص زنان و امپولهام گفتن اگ همه چی اکی باشه نوبت بعدی .گفتن تیروئیدم مشکل داره متاسفانه.آنتی تی پی او من خیلی بالا بود.مطمئنم به همینم گیر میدن ممو میبرن و میارن