2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آره میاره پایین چون شما آندومتریوز تخمدان دارین.الان چنتا جنین داری ؟چون بعد از عمل ذخیره تخمدانت خی ...

۴تا از پارسال دارم.

امروز هم گفت ۶تا برات فریز کردیم. ۱دونه هم بلاست امروز فریز میشه. بازم چندتا جنین هست معلوم نیست بلاست بشن، فردا زنگ بزن آمار دقیق بپرس، ولی ۶تا قطعی+ ۴تا هم از قبل. روی هم ۱۰تا.

بخاطر همین احتمال کم شدن ذخیره تخمدان من دوباره میکرو کردم که جنین ها بیشتر بشه.

۱دختر هم دارم.

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ابن سینا حصوصی.بینه تکمیلی هم داره ولی کارشون خوبه.واینکه هرکسی با توجه به میران درگیری قیمت عملش ف ...

مرسی عزیزم که جوابمو دادی و برام وقت گذاشتی.

ان شاءالله بهترین ها نصیبت بشه😘

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها آمپول انوکسا تموم کردم زنگ زدم برام بنویسه دکتر میگه چون جفت پایین دیگه نزن میشه یهویی قطع کرد مگه 

آخه من یه تا سقط داشتم 

میگه جفت پایین احتمال خونریزی داره 

موندم چیکار کنم

سلام عزیزم حالت چطوره ؟ بهتری ؟ خخیلی به یادتم این روزا . بیشتر بیا تو سایت دلمون تنگ میشه   & ...

سلام الهه ی قشنگم خودت و دختر گلمون خوبه ؟

فدات بشم خوبم میگذره.هنوز کمی بیشتر از لکه بینی خون میبینم

منتظر جواب پاتولوژیم که برم دکتر 😔😘💗💗♥️

هستم قربونت برم

فدای مهربونی هات.ویتامین ای و سی خیلی وقته داره میخوره.سه شیره و گردو و عسل و گردو برا صبحانش درست ک ...

فولیک اسید هم عالیه عزیزم شوهر من واریکوسل داره مورفو ۲در صد دکتر مولتی لیتی بوست داد بهش.کیوتن ۱۰

فستیمون

تمیدونم برای شوهرت خوب باشه یانه ب دکترت بگو بده بهش 

منم دیروز میکرو کردم ولی فقط 1 تخمک داشتم نمیدونم اصلا انتقال بدم یا نه؟ چقدر احتمال بارداری هست؟ خی ...

عزیزم خیلی سخته این همه زحمت و هزینه

آره خیلیا با ی جنین مثبت شدن حتی ی جنین دوقلوعن شده