2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
ان شاءالله  دعا کنید سالم بدنیا بیاد و آروم باشه و گریه و جیغ و رفلاکس و این چیزها که میکند ند ...

نه بابا چرا طوریش بشه ،این‌ حرفا چیه 

انشالله که سالمه سالم به دنیا میاد 

از الان به این چیزا فکر نکن ،ذهنتو درگیر نکن اگه اینجور فکرا رو  بکنی خدایی نکرده ممکنه افسردگی پس از زایمان بگیری 

به حرف اینو اونم گوش نکن اگه چیزی گفتن رابطه رو کم کن ،آخه مردم عادتشونه وقتی یکی بچه به دنیا بیاره یک سره تز میدن که اینکارو کن بچه گربه نکنه و از این حرفا

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خوش به سعادت اونی که امشب نوبتش بوده براش دعا بخونی اگر تو حرمی که نور علی نور اگر هم نه که زیرآسم ...

بله توفیق بود در حرم امام رضا به نیت حاجت دوستان یس خوندم 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم میشه واسه شادی رو داداشم یه صلوات بفرستید امروز تولدش بود 😭 خدا عزیزاتون رو حفظ کنه&nbs ...

عزیزم روحش شاد باشه انشاالله دعای خیرش همیشه پشت سره خواهرش باشه🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام خواهرای گلم انشاءالله حالتون خوب باشه آمدم بگم آزمایشم چندروز پیش منفی شد کلا حتما خیریتی داش ...

عزیزم انشاالله خدا بحق این شب‌های عزیز دامن هیچ زنی و خالی نذاره معجزه ش شامل حالت بشه عزیزم 🥺🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم سرافطار دونه دونه اسماتون اومد جلوم شما.آترین.داداشم.و خیلی از دوستان دیگه.بعدشم گفتم همه بچه ...

قبول باشه عزیزم انشاالله حاجت روا بشی

الهی من قربونت برم ،حتی یک روزم نیست که تو دعاهام به یادت نباشم،اول براهمه بچه های این تاپیک دعا میک ...

عزیز دلم 🥺🫂🫂

@alaae @rose_710 @س۱۳۶۷ @-بهاره- @فردایی روشن سلام دوستان  ان شاءالله که چیزی نشه، ...

سلام عزیز دلم خوبی انشاالله بسلامتی فارغ بشی 

بقیه رو بیخیال انشاالله که پاقدم نی نی خوب باشه برات عزیزم و برکت تو زندگیتون جاری باشه نگران نباش بسپار به خدا خونه هم حل میشه همسرتون هم یه شغل خوب براش پیدا میشه ببین خدا چه برکتی میاره تو زندگیتون میگن خدا دندون میده روزیش هم میده 😍😍🙏🙏🙏🫂

خییییلی کم دارم  دیشب بخاطر پولش به شوهرم نگفتم بریم دکتر. از طرفی نگران بودم همسرم دعوا ک ...

نترس عزیزم چیزی نمیشه نگران نباش دلهره نداشته باش مایعات بخور هیچی نمیشه 

بله توفیق بود در حرم امام رضا به نیت حاجت دوستان یس خوندم 

قبول باشه عزیزم انشاالله حاجت روا باشی 

انشاالله سال دیگه بچه بغل قسمت تک تکمون😍🫂🙏

بچه ها بعد عکس رنگی دکتر داکسی سایکلین داده میخورن.حس میکنم تکرر ادرامیده درسته؟

نمی‌دونم تکرر ادرار و اما برا منم دادن 

عزیزم با پرگووریس ۵ تا تخمک داشتم و ۳ تا جنین شد فرش انتقال دادم بعدش تا چند سال نرفتم دیگه مستقیم ...

چند سالته جنین داری چرا نمیخای بری 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم