2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047259 بازدید | 684584 پست
بچه ها من خانمی که بهم تخمک اهدا کرد تخمک های خوبی داد ۱۸تا تخمک ۱۸تا جنین شد خودشم یه پسر سالم و خو ...

عزیزم اینجور مواقع معمولا میگن آزمایش ایمنی ،انعقادی بدین 

این آزمایشارو دادی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خواب ب چشمم نمیاد آخرش دیوونه میشم از فکر و خیال

دقیقا مثل توام نه شب و نه روز نمیتونم بخوابم ،منم فقط میترسم دیوونه شم کاش خدا بیشتر بهمون صبر بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا همینجوریه،تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته،ولی من صبر ایوب رو ندارم آدم مگه چقد میتونه شکست بخو ...

بابا صبر ایوب که میگن ،ایوب در عرض دو سال همه اتفاق برای افتاده بعدم همه چی به طور معجزه آسا خوب شده ،قبل و بعد اون همه چی برایش خوب بوده فقط دو سال شکنجه شده ،برای ما که یکی دو سال نیست خواهر من 

لااقل خدا دردشو میده ای کاش صبرشم بده ،من یکی دارم به میشم حالم اصلا خوب نیست 

@alaae

@rose_710

@س۱۳۶۷

@-بهاره-

@فردایی روشن

سلام دوستان 

ان شاءالله که چیزی نشه، ممنون پاسخ دادید. 

رز جان، تیرک یک شوینده فوق العاده قوی هست . و من مجبور شدم استفاده کنم چون نه با پودر و نه با سفید کننده تمیز نشدند و خییییییییییلی کثیف شده بودند . 

چون در این چند ماه خودم نمیتونستم تمیز کنم. 

دیشب به همسرم میگفتم اگر پول بود زنگ میزدم یک نفر خدماتی میامد خونه رو تمیز میکرد نه که من انجام بدم. 

حقیقتا شرایطی دارم که خیلی خسته شدم ناشکری نمیکنم ها. منظورمو متوجه شاید نشید.

فاطمه، همسرم دو روز رفت سراون کار بعد اومد بیرون گفت فوق العاده سخت گیر، مسیر دور و اگر بخوام مرخصی بگیرم کلی ضوابط و ... 

دلم از خیییییییلی ها شکسته ، دکتر هم رفتم گفت ما شما ها رو که ivf کردید سزارین میشید 

دلم از خدا خیلی چیزها میخواد تا بتونم از زندگیم و امانتی که داده لذت ببرم، ناشکری نمیکنم اما من بخاطر یک سری مسائل و ادم ها رنج فراوانی کشیدم الان خداروشکر میکنم برای دو چیز مهمی که دارم 

دلم میخواد از همه آدم های اطرافم دوری کنم 

دلم میخواست حداقل تا ۴۰ روز بعد از زایمان هیچ کسو نمیدیدم ، اما مشاور بهم گفت بعد دودش تو چشم خودت میره، تحمل کن و بزار بیان و برن . 

مجبور شدم بخاطر افرادی که میان برم تمیز کنم 

اما دیشب گفتم فدای سرم، مگر اون افراد چکار کردند 

اما نمیدونید بخاطر ابروم بخاطر یک سری مسائل مجبور شدم ، 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

باز هم خداروشکر میکنم برای نعمت هایی که دارم، 

دعا کنید این امانت سالم بدنیا بیاد، وگرنه عذاب وجدان باعث میشه هیچ وقت خودمو نبخشم .

@alaae @rose_710 @س۱۳۶۷ @-بهاره- @فردایی روشن سلام دوستان  ان شاءالله که چیزی نشه، ...

نگران نباش با یه بار شوینده استفاده کردن چیزی نمیشه کسایی هستن که اصلا شغلشون اینه و بچه شونم سالم به دنیا میاد ولی بیشتر مواظب باش و احتیاط کن 

انشالله نی نی با روزی زیاد میاد و همه این مشکلاتتون حل میشه 

دوستان یک نذری هست چندین بار خواستم بگم نوشتم ، اما بعد مجبور شدم سایتو ببندم نشد ارسال بسه. 

نذر شیر برای حضرت علی اصغر ع یا نمیدونم به نیت ایشون 

از ۱ تا هر چند تا که دوست دارید نذر کنید که شیر پخش کنید به بچه ها، ان شاالله حضرت علی اصغر ع براتون دعا کنند فرزند سالم و صالح روزیتون بشه. 

به موکب ها هم میتونید بدید که اون ها بدند به بچه ها .

یک نذر دیگه هم هست صلوات حضرت فاطمه زهرا س،  ۵۳۰ بار هست بدون هیچ وقفه و صحبت با کسی اون صلوات رو میگید ۱ خط هست. ان شاءالله فاطمه زهرا س برای همه شما دعا کنند. از گوگل سرچ کنید با اللهم صل علی فاطمه و ابیها و .... شروع میشه.

من که دیشب دلم گرفته بود باهاشون حرف زدم.

این شب ها هر جا رفتید منم دعا کنید.

نگران نباش با یه بار شوینده استفاده کردن چیزی نمیشه کسایی هستن که اصلا شغلشون اینه و بچه شونم سالم ب ...

ان شاءالله 

آخه من لباس تنم نبود که بعد برم حمام ، حتی یک لباس زیر هم نپوشیدم 

فقط دهان و بینیم محکم با روسری بسته بودم که استنشاق نکنم.

ان شاءالله  آخه من لباس تنم نبود که بعد برم حمام ، حتی یک لباس زیر هم نپوشیدم  فقط ده ...

الان بازم سوزش داری ؟ بعید می‌دونم سوزش به خاطر اون باشه ،اگه ادامه دار بود دکتر برو 

الان بازم سوزش داری ؟ بعید می‌دونم سوزش به خاطر اون باشه ،اگه ادامه دار بود دکتر برو 

خییییلی کم دارم 

دیشب بخاطر پولش به شوهرم نگفتم بریم دکتر.

از طرفی نگران بودم همسرم دعوا کنه باهام چرا مراقبت نکردی که الان اینجوری بشه، چند بار گفت بزار خودم میشورم اما بدلایلی خودم شستم.

خییییلی کم دارم  دیشب بخاطر پولش به شوهرم نگفتم بریم دکتر. از طرفی نگران بودم همسرم دعوا ک ...

خوب پس انشالله خوب میشه اصلا لازم‌ نمیشه دکتر بری عزیزم 

خوب پس انشالله خوب میشه اصلا لازم‌ نمیشه دکتر بری عزیزم 

ان شاءالله 

دعا کنید سالم بدنیا بیاد و آروم باشه و گریه و جیغ و رفلاکس و این چیزها که میکند نداشته باشه، سالم و خوش خنده و ...

دیگه توان ندارم و از طرفی توان حرف بقیه هم ندارم که غر بزنن 

و یک عده هم که خوشحال میشند بچم خدای نکرده طوریش بشه. 

امیدم اول خداست .

برم یکم به خودم برسم ، حال روحیمو خوب کنم 

تو دلی هم خودشو خیلی سفت میکنه ، براش قرآن بخونم 

قبلا این جوری نمیکرد. نگرانم 

اما سعی میکنم مثبت فکر کنم 

ممنون از پیام های همتون 💞💞💞💞💞💞💞