2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047260 بازدید | 684584 پست
فاطمه شما مشکل اسپرم هم دارید ؟  یعنی با پرگوریس هم تخمکهات مثل اون موقع بود که داروی ایرانی د ...

اره عزیزم فعلا فقط مشکل اسپرم هست و تیروئید کم کارم

ب تازگی هم پی سی یو شدم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای چ عالی کاش ب منم میدادن جنین بیشتری میشد برام

نمیدونم به چه کسایی میدن ولی برای من عالی شد

ولی چه فایده جنین هام پوچ بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون پرگوریس دوز دارو رو کم داده بودن تخمک کم شده بود یا زیاد بود دوزش ؟

بخدا یادم نمیاد 

ولی النوا رو کلا یه امپول داشتم ولی پرگووریس دوزش بیشتر بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز چندم عادت انتقال میده؟ من دوره پیشم رو یادم رفته چندمم بود میخوام برنامه ریزی کنم برای کارام&n ...

برای من اینبار روز ۱۸ سیکل انتقال داد قبلی هارو یادم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام من امروز از تیرک برای شستن سرامیک ها خیلی استفاده کردم و لباس زیر هم نپوشیده بودم و فقط دهان ...

سلام پانیذ جونم خوبی عزیز دلم

به. امید خدا چیزی نیست برای سلامتی شما و نینی آیت الکرسی میخونم انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره 🫶😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خواهرای گلم انشاءالله حالتون خوب باشه آمدم بگم آزمایشم چندروز پیش منفی شد کلا حتما خیریتی داش ...

سلام عزیز دلم خیلی متاسفم😔امیدوارم ب حق این شب های عزیز خدا ب بهترین شکل ممکن برات جبران کنه

بچه ها من خانمی که بهم تخمک اهدا کرد تخمک های خوبی داد ۱۸تا تخمک ۱۸تا جنین شد خودشم یه پسر سالم و خوشگل داشت،انتقال اولم یه جنین بلاست و دو تا چهار روزه که منفی شد انتقال دوم دو تا ۴روزه بازم منفی،دکتر میگفت رحمت عالیه مشکل نداره بنظرتون چرا همش منفی شد؟؟؟مشکل از رحم منه یعنی؟