2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
الهی من قربونت برم ،حتی یک روزم نیست که تو دعاهام به یادت نباشم،اول براهمه بچه های این تاپیک دعا میک ...

خیلی شرمندم میکنید حال خوب این روزام رو مدیون دعای دوستامم. واقعا همینطوره خدا خودش کمکمون کنه. 

انشالله هر چی میخوای خدا بهت بده اول مادر شدنت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم روح مادر بزرگ عزیزتون شاد باشه. انشالله که مادرت هم به زودی از تنهایی در بیاد 

ممنون سارا جون🫀🙂

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستای گلم میشه واسه شادی رو داداشم یه صلوات بفرستید امروز تولدش بود 😭 خدا عزیزاتون رو حفظ کنه&nbs ...

روحش شاد و یادش گرامی سارا جان 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام
من امروز از تیرک برای شستن سرامیک ها خیلی استفاده کردم و لباس زیر هم نپوشیده بودم و فقط دهان و بینی رو محکم بسته بودم، حالا سوزش واژن دارم 
خیلی پشیمانم این کار رو کردم . 
خدای نکرده ممکنه به جنین آسیببرسه .
خیلی گریه کردم 
لطفا سرزنش نکنید که چرا این کار رو کردم، چون کسی نبود انجام بده خودم مجبور شدم انجام بدم. حالا چون خیلی هی بلند شدم و هی نشستم کمرم درد میکنه و پهلوی راستم .

میگم از رحم رد نمیشه ، یااز کیسه اب .

هی میام اینجا میخوام درد و دل کنم، مینویسم باز میرم بیرون ، هیچی ارسال نمیکنم 

منم دارو زیاد داشتم ولی به بدنم جواب نمیداد سینال داشتم پرگووریس داشتم با یه مدل دیگه  ولی هی ...

فاطمه شما مشکل اسپرم هم دارید ؟ 

یعنی با پرگوریس هم تخمکهات مثل اون موقع بود که داروی ایرانی داشتی ؟ 

بدن‌ من به ایرانی جواب نمیده دکتر پرگوریس نوشته 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش