2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047396 بازدید | 684597 پست
وای عزیزم خیلیییییییی متأسفم نمیدونستم دلت اینقد غمگینه بگو لعنتی بیشعور عامل پسر یا دختر بودن خود ...

واقعا کاش زمان به عقب برگرده یه وقتایی تا آدم بتونه اشتباهاتش رو پاک کنه

من موقع انتخاب خیلی اعتماد کردیم به خانوادش چون خیلی خودشون رو خوب و موجه نشون دادن. هر سوالی هم پرسیدیم دروغ جواب دادن

وما چون دروغگو نبودیم اعتماد کردیم

امتحان هرکس یه چیزی هست تو این دنیا دیگه

من به چشم امتحان و حکمت نگاه میکنم و اینکه این دنیا میگذره اصل جهان باقی هست نه اینجا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله شهنازفشارکی. تومرکزمشتاقه. برای ای وی اف بروپیش تازایمان 

جنینام تو بهشتیه دکترم هتاو تهرانیه اما بعد انتقال پیشش باردار شدم اما تو ۶ماه زایمان زودرس شدم میخام پیش تهرانی انتقال بدم مثبت شدم برم پیش اون ب نظرت میشه 

خیلی براش دعا میکنم یه همسر گیرش بیاد پوستش رو بکنه. هردلی یه غمی داره چندسال حرفش اینه که زن باید ...

😂😂😂😂 خدا خندم گرفت از علامت آخرت قربون خدا برم داره براش بذار 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها امشب خاهرشوهرم بهم زنگ زد امشب رو روزه بگیر برا کسایی که باردار نمیشن واقعا از رو دلسوزی بود ...

میدونم چی میگی عزیزم انگار حرفهای دله منو مینویسی منم همچین حالی دارم کسی ترحم میکنه خدا به هممون نگاه بندازه

سلام بچه ها امیدوارم حال دل همتون خوب باشه من زیاد اینجا چت نمیکنم ولی میام همه پیام ها رو میخونم و ...

ممنون عزیزم که به یادم بودی حاجت روا بشی 😍😘😗

منم روزه ام موقع افطار واسه شما و همه بچه های تاپیک دعا میکنم که حاجت روا به خیر باشید😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من خیلیییی پایم اگه شد منو خبر کنید. اما فاطمه و بعضی بچه ها شهرستانن.

ای جانم انشااله جور بشه جمع بشیم 

من تقریبا ۳،۴ساعت فاصله دارم تا تهران،ولی اصلا برام سخت نیس انشااله شرایطم جور باشه میام

من ۴ سال این مشکل دارم میشه بپرسم ضخامتتون چند بود ؟؟ و چه روزی من تا حالا با امپول امتحان نکردم .بب ...

عزیزم از روز دوم پریودی امپول استرادیول داشتم تا هفته هفت بارداری

با امپول ضخامتم روز 12 سیکل 7 بود که پی ار پی کردم شد 8 و انتقال دادم و مثبت 

ولی ایندفعه با روزی پنج تا قرص استردایول و پچ استرادیول ضخامتم 5 شد و سیکلم کنسل شد 

دکترم گفت دوباره با امپول برم تو سیکل انتقال 

علائم خاصی نداشتم عزیزم فقط سینه هام بزرگتر شده بودن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم چرا اینجوری شد دکتر علتشو نگفت علایم چیزی هم داشتی 

نه علتی براش پیدا نشد چون من ازمایش ژنتیک هم داده بودیم و میدونم مشکل ژنتیکی نداشت 

نه علائمی هم نداشتم نه خونریزی نه چیزی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود