2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
عه من شنیده بودم ک مثلا تو یک ماه ۸ کیلو کم میکنی شایدم بیشتر چون من با کالری شماری راحت ۵ کیلو کم ...

من کلا سخت وزن کم میکنم البته چاق نیستم ۶۷ بودم که الان شدم ۶۶،قدم بلنده،کالری شماری عالی وزنو کم میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله خدا یه پسر سالم و صالح بهت بده 🙏

انشاالله

که بدی های منو باباش رو نداشته باشه.

ترسم از اینه که ژن باباش غالب بشه

ولی از اون طرف میگم بچه بیشتر با مادرش هست و به اون میره 

آخه همسرم و خانوادش یه اخلاق های خاصی دارن که نیست درجهان هستن،دوست ندارم بچه م به اونا بره

ممنون عزیزم ینی بنظرت چند شنبه انتقاله؟ آخه من بلیط گرفتم پنجشنبه برگردم خونه میخوام بدونم من نمی ...

همون روزی که ازت خواستن دوباره بری بیمارستان احتمالا قراره انتقال بدن،جنینو با توجه به تقسیم سلولی سه روزه یا پنج روزه فریز میکنن،برای شما سه روزه س،شما از قبلم جنین داشتی؟ چند تا داشتی؟ 

انشاالله که بدی های منو باباش رو نداشته باشه. ترسم از اینه که ژن باباش غالب بشه ولی از اون طرف می ...

عزیزم بقول خودت بچه بیشتر وقتشو بامادر سر میکنه و تو خونه کنار مادرتربیت میشه تو میتونی رو اخلاقش کار کنی و خوب بارش بیاری 👌من یه پسر دایی دارم انقد مامانش خوبتربیتش کرد ک حتی تو مجردی کمک مامانش وقتای ک حالش خوب نبود تو کارا خونه کمک میکرد الان ماشالله هم سن منه پزشک شده زن داره اما هنوزم تو کارا خونه کمک خانومشه چون از بچکی این طوری بارش اوردن 

وای خدا نکشدت 😄😄😄

والا😅😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الهی قربووووون دلت برم دختر. کاش میشد ی مدت ول می کردیم همه چیو و ب خودمون و ب دل مون می رسیدیم ی سف ...

سلام فاطمه خوبی جونم معذرت باز غرر زدم یکم روزامون خوب نیست اما آره باز شکر خدا 

توکل بخدا خدای دیروز خدای فردا هامون هم هست فکر فردامون هم می‌کنه انشاالله خیره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الهی قربووووون دلت برم دختر. کاش میشد ی مدت ول می کردیم همه چیو و ب خودمون و ب دل مون می رسیدیم ی سف ...

سلام آلا جون خوبی

با این پیامت یهو دلم یه چیزی خواست

کاش میشد با همه بچه های اینجا بریم یه مسافرت دوسه روزه 

یا یه جایی که همه باهم بنشینیم گپ بزنیم و یه چندساعتی باهم باشیم

بهم روحیه بدیم،حال دلمونو خوب کنیم

حیف که همه نمیتونیم،حیف

دوستای گلم من دارو میخورم نمیتونم روزه بگیرم،التماس دعای فراوون دارم از همتون،از خدا میخوام همه دوستام که چشم انتظار فرزندن دامنشون سبز بشه و سال دیگه این موقع خدا به هممون فرزند سالم و صالح داده باشه و انشاالله همه حاجت روا بشیم💚

دوستای گلم من دارو میخورم نمیتونم روزه بگیرم،التماس دعای فراوون دارم از همتون،از خدا میخوام همه دوست ...

دوست عزیزم

من هراعمال معنوی که خدا توفیق میده بهم انجام بدم همه بچه های اینجارو شریک میکنم تو ثواب و نیتش

مطمانم بقیه هم همینطورن 

همون روزی که ازت خواستن دوباره بری بیمارستان احتمالا قراره انتقال بدن،جنینو با توجه به تقسیم سلولی س ...

من گفتن فردا برم بگن چندتا جنین شده

پارسال آبان سه تا جنین سه روزه فریز کردن گرید سی

گفتن خوب نیس دوباره بیا تخمک کشی ک اینماه رفتم ۴تا تخمک شد فردا میگن چندتا جنین شده

دوست عزیزم من هراعمال معنوی که خدا توفیق میده بهم انجام بدم همه بچه های اینجارو شریک میکنم تو ثواب ...

قبول باشه عزیزم،خدا خیرت بده😘❤️همه همدیگه رو دعا میکنیم،دعا در حق دیگری زودتر مستجاب میشه تا در حق خودمون،انشاالله که همه حاجت روا باشیم🤲💚 

من گفتن فردا برم بگن چندتا جنین شده پارسال آبان سه تا جنین سه روزه فریز کردن گرید سی گفتن خوب نیس ...

انشاالله که هر چهارتا جنین بشه با کیفیت عالی،ولی پروژسترون زیاد بهت دادن،البته من سری پیش که پانکچر شدم بعدش بهم ده تا شیاف پروژسترون دادن استفاده میکردم ولی به شما ۲۰ تا آمپول دادن،فکر میکنم قراره انتقال بدن برات ،حالا فردا برو ببین چی میگن،انشاالله که خیره