2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
بچهها یه قرصیکه ادم بخابونه چیه من از اون روزکه سقط کردم خاب ندارم 

یه قرص هست دکتر بهم داده بود واسه تنظیم خواب

اسمشو یادم رفته برم خونه بهت میگم

اگه هم تهرانی بگو با اسنپ برات بفرستم بی خطره

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه چه یماهه باشه سقط بشه چه دنیا بیاد درهرصورت برامادر عزیزه و تاعمر داره ادم از ذهنش نمیره بیرون.ب ...

اره خدا دست و دلبازه ندارم نیست انشالله ک ب همه نعمت بچه دار شدنو بده در کنارش منم مادر بشم و اینبار ب سلامتی زایمان کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد زشت.جاری من سقط داشت داشت بقایا رو سقط میکرد یعنی منتظر بود سقط بشن همزمان شد با تولد دخترم من ن ...

دقیقا منم برا دومی دکتر گفت باید سقط بشه و دقیقا روزی ک من رفتم بیمارستان برا کورتاژ خواهرشوهرم تولد گرفته بود برا بچش و زنگ زده بود به شوهرم ک‌بیاین اونم گفته ما داریم میریم بیمارستان گفته خب خودت بیا اونم نرفته بعد مرخص شدم از بیمارستان اومده بود دیدن من عکسا تولد بچشو نشونم میداد به زور گوشی رو داده ک نگاه کنم انگار ن انگار ک من سقط کردم بچه از دست دادم  مامانم اینقد ناراحت شده بود از این کارش ولی هیچی نگفت چون مهمون رو فرشش بودن 

اره عزیزم منم سه بار ای وی اف کردم و دوبارش مثبت شدم ولی قسمتم نبود 

ای خدا من فقط سقط اولتو یادم بود 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها جنین میشه از شهر دیگه برد  شهر دیگه چجوریه. جنین اهدایی منظورمه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
کاش پچ استرادیول رو هم امتحان کنی یا امپولشو. دیگه چیزی اضافه نکرد دکتر؟ برا منم ۳ تا بود استرادیولم ...

عزیزم بنظرت دکتر امیدی بهم نداشت که چیزی اضافه نکرد؟پرسیدم گفت ممکنه ضخامت خوب شه و ممکنه خوب نشه و سیکل کنسل میکنم احساس کردم امیدی به خوب شدنش نداشت که چیزی اضافه نکرد 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
عزیزم بنظرت دکتر امیدی بهم نداشت که چیزی اضافه نکرد؟پرسیدم گفت ممکنه ضخامت خوب شه و ممکنه خوب نشه و ...

نمیدونم چرا بعضی وقتا دکترا قطره چکونی میشن خب بابا ی ذره توضیح بده دیگه. بعضی وقتام خودمون باید یاداوری کنیم همش‌. مثلا دکتر من پچ رو قبول نمیکرد خودم انقد پافشاری کردم گفت اگه دلت آروم میگیره اینجوری، بگیر 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم بنظرت دکتر امیدی بهم نداشت که چیزی اضافه نکرد؟پرسیدم گفت ممکنه ضخامت خوب شه و ممکنه خوب نشه و ...

توکل ب خدا ان شاالله همه چی خوب پیش میره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم حتما این تاپیک رو ذخیره کن من سه سال پیش که اومدم توی این تاپیک بهت نگم که خدای استرس بودم کار ...

منم بیش از اندازه تحقیق میکنم از یه لحاظ خوبه اطلاعاتمون زیاد میشه😁ولی از یه لحاظم استرسو زیاد میکنه🤕،ولی به قول شما سپردم به خدا،هرچی که خدا بخواد،امروز رفتم دکتر خونریزی پریودم قطع نمیشد،دارو داد که خونریزی کم بشه گفت دومین آمپولتم بزن دو هفته بعدش باز بیا چک کنم ببینم التهابای رحمت کمتر شده یا نه،خداروشکر کیستم از ۷ سانت به ۵ سانت رسیده،ولی تخمدان راستمم کیست یک در یک آندو زدم که دکتر گفت کوچیکه و مهم نیست،دیگه توکل بر خدا فعلا داروهارو بخورم و آمپولمم یکشنبه بزنم ببینم چی میشه،شما آمپولو زدی بعد از سه ماه که پریود شدی انتقال دادی یا تو همون مدت که پریود نمیشدی انتقال دادن واست؟

یعنی اندومتریوز واسه رحم و جنین هم مشکل ایجاد می کنه ؟! من اندو خفیف دارم شما گرید اندومتریوزت چند ...

من سرچ کردم همینجا میگفتن آندومتریوز انتقالو منفی میکنه ولی دوستان این تاپیک میگن خیلیا باردار شدن با آندو،من گریدشو نمیدونم فقط کیست آندومتریوز دارم