2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست
خودشم میدونست چقدر حالم بده ولی از روزی ک سقط شد زخم زبون ک تقصیر خودت بوده 😭دیگه جوابشو نمیدم کلا ...

عزیزم بارها اینجا بچه هایی که تو بارداری مشکل پیدا کردن و مجبور شدن به زور سقط کنن از تجربیاتشون گفتن که استراحت بعد انتقال معنی نداره چون وقتی بچه میچسبه سقط کردنش مشکله ،اینا رو که خودت اینجا خوندی می‌دونی ،به خاطر حرفهای یه نادان که معلوم نیست IQ چنده چرا خودتو اذیت میکنی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من سیکل انتقالم امروز روز دهم دکتر گفت ضخامتت خیلی کمه و البته عدد نگفت دوباره قرار شد شنبه برم پیشش ؛ روزی سه تا استرادیول ایرانی میخورم بنظرتون تو چند روز تغیر میکنه ؟؟ چکارایی بکنم کاری از من بر میاد؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
عزیزم توام سقط داشتی ای وای انشالله ک ب زودی بار دارشی عزیزم  اره جنین دارم میتونم یه بار دیگه ...

چقد زشت.جاری من سقط داشت داشت بقایا رو سقط میکرد یعنی منتظر بود سقط بشن همزمان شد با تولد دخترم من نگرفتم گفتم دلش شکسته زشته خودشم اصرار کرد من قبول نکردم .اخه میدونم تو دلش اشوب بوده.

نمی دونم چرا بعضیا انگار اصلا  فهم و شعور ندارن  منم با یکی از دوستام باهم باردار شدیم ام ...

اره دیگه درک ندارن شاید نچشیدن طعم دست برداشتن و والا ما ک بیشتر زندگیمون با غم گذشت انشالله از این ب بعد خوشیاو اسونیامون باشه 🙏

عزیزم بارها اینجا بچه هایی که تو بارداری مشکل پیدا کردن و مجبور شدن به زور سقط کنن از تجربیاتشون گفت ...

فدات شم اره خوندم ولی با حرفاشون ادم و اذیت میکنن بعضیا میدونم اگه خدا میخاست میموند خدا نخاست ک ازم گرفتش 

سلام دوستان من سیکل انتقالم امروز روز دهم دکتر گفت ضخامتت خیلی کمه و البته عدد نگفت دوباره قرار شد ش ...

کاش پچ استرادیول رو هم امتحان کنی یا امپولشو. دیگه چیزی اضافه نکرد دکتر؟ برا منم ۳ تا بود استرادیولم بعد ۴ تا کرد ، و ۴ تا هم واژینال. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چقد زشت.جاری من سقط داشت داشت بقایا رو سقط میکرد یعنی منتظر بود سقط بشن همزمان شد با تولد دخترم من ن ...

خدا خیرت بده . چقدر درک کردن خوبه واقعا. مطمینا این هیچ وقت فراموش نمیشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چقد زشت.جاری من سقط داشت داشت بقایا رو سقط میکرد یعنی منتظر بود سقط بشن همزمان شد با تولد دخترم من ن ...

فدات شم از درمی ک داشتی خیلی خوب کاری کردی چون حتی اگه ب زبونم نمیاورد بازم ناراحت میشد متاسفانه دورو بریامن این درک و ندارن نمیدونی ما با هم زایمان کردیم همه ب اون تبریک میگفتن و جشن گرفتن گوشفند سر بریدن  تازه منو سر سزنش میکردم بخاطر عزاداری بچم 🥺

فدات شم اره خوندم ولی با حرفاشون ادم و اذیت میکنن بعضیا میدونم اگه خدا میخاست میموند خدا نخاست ک ازم ...

انشالله به زودی جاش برات پر میشه عزیزم غصه نخور ،خدا بزرگه حواسش بهمون هست ♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فدات شم از درمی ک داشتی خیلی خوب کاری کردی چون حتی اگه ب زبونم نمیاورد بازم ناراحت میشد متاسفانه دور ...

😔😔😔

خدا خیرت بده . چقدر درک کردن خوبه واقعا. مطمینا این هیچ وقت فراموش نمیشه

اره واقعا یکم درک کنه ادم خوبه.هپی جان خودش دلش غم داشت ایناهم نمک ریختن روزخمش.حالا من تولدو بعدا هم‌میتونستم بگیرم ولی امان از دلی که بشکنه

فدات شم از درمی ک داشتی خیلی خوب کاری کردی چون حتی اگه ب زبونم نمیاورد بازم ناراحت میشد متاسفانه دور ...

بچه چه یماهه باشه سقط بشه چه دنیا بیاد درهرصورت برامادر عزیزه و تاعمر داره ادم از ذهنش نمیره بیرون.بزن خودتو به بیخیالی بقول مامانم به زبون خودش میخواد بگ خدا به همه میده میگه دل خدا گشاده.یعنی خدا دست و دلبازه.